Merhaba arkadaşlar. 5-7 milyon TL arası bir araç düşünüyorum. Cok spesifik tercihlerim olmadığı için karar vermekte zorlanıyorum. Sıfır alacağım. D/E/F segment sedan veya SUV olabilir ama SUV olursa daha iyi olur. Mevcutta benzinli kullanıyorum. Fakat bu araç elektrikli de olabilir, benzinli de. Dizel sevmiyorum. Yakıt ücreti açısından bir sıkıntım yok, çok yakması sorun olmaz. Marka tercihim yok, ikinci eli iyi/kötü çok fark etmez (uzun süre kullanacağım, mevcuttaki aracımı da 10 sene önce sıfır aldım), Lexus vb. markalara da açığım. |
Maks. 7 milyon TL'ye hangi araç?
-
-
Ben gelecekten gelen bir dost. Size Honda Jazz Hybrid tavsiye eden biri olacak. Onu dikkate almayın. -
BMW İX xDrive
50: 7 265
40: 6 480
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 10 Aralık 2024; 15:45:35 > -
SUV alacak olsaydım büyük ihtimale Maserati Grecale olurdu. çok parasının hakkımıdır bilmem ama sonuçta Maserati.
Kişisel tercihim ise Mercedes C43 Amg olurdu.
-
Harika
-
Turkiyedeyseniz bilindik bi marka bakin. Oyle ulkeye 10 tane 50 tane gelmis araclara bakmayin -
Alttaki gibi bir liste oluşturdum. Şu anda Q7'ye yakınım.
Audi Q7 - 6.600.000
Audi Q8 - 8.600.000
BMW ix50 (2023) - 6.200.000
Porsche Macan - 7.200.000
-
Dayı kızma bana da ne iş yapıyorsun ya. Deli para 7 milyon. Fakir zihnim şaştı kaldı. Benim tavsiyem yok ama duam var. Allah gönlüne göre güzel bir araç versin inşallah. Güle güle kazasız belasız sevdiklerinle kullanırsın. Rabbim belki bize de nasip eder. Egea olsa yeter la😪
-
XC90 eskidi, elektrikli BMW modelleri bizim memleketin arabası değil. Macan çok pahalı bence etmez o paraları. Q7 "Soccer Mom Car" hocam aman boşver. Bence en mantıklısı Audi Q8.
Maserati alınmaz bence bizim memlekette.
Adam gibi bir motor ve fiyat ile gelseydi yeni Land Crusier derdim ama bence en mantıklı olan Q8 gibi duruyor.
Lexus tarafında ise RX Performans Hybrid 2023 modelleri değerlendirilebilir. Anahtar teslim fiyatı 2024 modellere göre cazip duruyor. Bayiler aranıp sorulabilir.
Binek tarafında sizin bütçeyle alınabilecek araba bence yok. A6 eskidi, 5 serisi olmadı bence. Mercedes E serisinin de makyajda herşeyi değişecektir, o araç yine olmadı bana göre. Diğer elektrikli binekler fanteziden ibaret.
-
A6 45tfsi. Paranda cebinde kalır. Macan yeni çıkan elektrikli versiyonunu bi yakınımız aldı 600 küsür beygirlik performans çok iyi ama başka bir olayı yok benzinli falan alınacak bir araç değil. Q7 yine iyi bir tercih. -
Allah razı olsun dualarınız için. İnşallah siz de gönlünüzce bir araç sahibi olursunuz, daha iyisi sizin olsun. 13 sene önce ilk arabam 10 yaşında bir Citroen C4'tü, zar zor almıştım. Sorunuza cevap olarak, yazılımla uğraşıyorum.
-
Bunu gittiğim bayide bulamadım ama diğer bayilere de sorayım. Teşekkürler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben gelecekten gelen bir dost. Size Honda Jazz Hybrid tavsiye eden biri olacak. Onu dikkate almayın.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X