Şimdi Ara

13-14' Boyutlarında HARİCİ ekran kartı olan notebook var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikir fikirden üstündür, size danışmaya geldim. Öncelikle selamlar.

Tercihen 14" (olmadı 13.3") boyutlarında, minimum 940m, 945m denginde ekran kartı olan bir model var mı? Gönül ister Razer Blade veya MSI GS30 almak ama fiyatları çok yüksek.

13-14" notebooklar genelde ince ve hafif tasarladıkları için kasa sağlamlıkları ve soğutma kabiliyetleri soru işareti.

Ayrıca şöyle beklentilerim var;
    -FHD IPS mat panel
    -Aydınlatmalı klavye
    -Maksimum 2kg ağırlık
    -fiyat olarak da 2.5 ile 4 bin lira arası olabilir.

Belki senin ilacın Monster Huma H3 diyeceksiniz. Keza vadettiği performans benim beklentimin üstünde bile. Kağıt üzerinde her şey çok güzel görünüyor. Bir ara gidip yakından göreceğim tabi, ancak stabilliği, kalitesi vs hakkında şüphelerim var. Bu yüzden başka öneriler de paylaşırsanız çok sevinirim. Ekran kartından feragat Thinkpad L460 gibi iş istasyonları beklentilerimi karşılıyor ama onla da zaten az olan oyun zevkim törpülenecek.

Acil değil, henüz piyasada olmayan modelleri de önerebilirsiniz.

• sagarra S kullanıcısına yanıt
    4099 TL Monster HUMA H3 V1.4 Intel Core i7 4710MQ Gtx 960m(2gb) 2.5GHz / 3.5GHz 16GB 1TB 13.3"(3200x1800) Taşınabilir Bilgisayar

http://www.hepsiburada.com/monster-huma-h3-v1-4-intel-core-i7-4710mq-2-5ghz-3-5ghz-16gb-1tb-13-3-full-hd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601718

Maalesef tek seçenek. Bu boyutta bu çözünürlüğü sunabilen muazzam bir ürün. gs30 taşınabilir masaüstü bilgisayar dizüstü değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Ocak 2016; 3:00:10 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Hocam GS30 için haklısın, fiyatlar ulaşılabilecek seviyede olsa GS40'ı tercih ederdim yalnız. Monster Huma yorumun için teşekkürler. Ancak alternatif olmaması biraz canımı sıkıyor.

Bu şekilde çılgın performans makinesi olması gerekmiyor. Huma'dan daha düşük performanslı önerin var mı peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.