Şimdi Ara

13 17 cm hoparlörle ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam astra h 2008 model aracım var ona woofer takmak istiyorum bu 13 16 cm wooferları kapılar daki orjinal hoparörlerle deiştirebilirmiyim ? ve 4 tane taksam bir büyük woofer kadar etkisi varmıdır ve direk dierini söküp bunu takabilirmiyim amfi gerekirmi ? bilen arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.

ayrıca aracıma bunu taktırıyorum 1000 liraya. bu yüzden hoparlörsüz gitmez :)
    http://www.akillifiyat.com/Product/arac_ici_navigasyon/cyclone/en-ucuz-841105-fiyati/224-4329-117542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanaysubar -- 30 Mayıs 2010; 12:41:17 >

• zaten bir 4 kanal amfı woofer ve mid takımı iyi bir markada ıscılık dahıl 750 lıra tutar...
    Bu fiyatın aşağısında ki ürünler markası ne olursa olsun alt segment veya performansından memnun kalınmayacak ürünlerdir.almayı duşunduğun cihazın preamfileri piyasadakı rakiplerine göre daha düşük.

sadece bas istıyorsan 20 cm bir bas ve ıkı kanal amfi ile de işini görürsün..özelden yazarsan tavsiyelerde bulunabilirim.

--------------------------------

massive Audio
    www.massiveaudio.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.