Bildirim
32'' LCD Tv de Maksimum Ölçülerim 78 cm x 54 cm bu ölçülerde 32'' LCD varmı Acil Yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
32 lcd ebatları yaklaşık 71 X 40 cm ,siz sanıyorum tam duvara göre ürün arıyorsunuz.
37 inc belki olur ama kasa ihtimalinide göz önüne almalısınız,genelde 82 x 47cm ebatlarındadır.
Yeni nesil LED tvler işinizi görebilir kasalar daha ince ve zarif,ben ekran ölçülerini vermeye çalıştım,kasa ebatları malesef çok değişik !
Tahminimce 32 ler tam uyar,LG ve Philps modellere bakın,genelde kasalar ince oluyor ! -
Philips 32pfl7404 veya 32pfl8404, yanlış hatırlamıyorsam biraz daha dardı diğer ürünlere göre .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 3 Kasım 2010; 2:09:15 > -
Evet Haklısınız en son çare olarak aldım elime metreyi gittim ne kadar elektronik market var ise dolaştım zaten bütçe de önemli idi.Ancak tüm tvlerin genişliği minimum 81 cm den az olan yoktu bir tane samsung 32'' buldum onunda yüksekliği çok fazla geldi.Nihayetinde darty de Telefunken Marka bir cihaz buldum Augen teknolojisi diye basettikleri yeni teknoloji bir cihaz gördüm http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-/-PLAZMA/LCD-TV/LCD-TV/TELEFUNKEN/32BT450i-c-9-p-43439.htm 869 TL bu konuda yönlendirme yaparmısınız ve tv nin genişliği 78 cm yükseklik 56 cm bana donanımsal bir yardımcı olurmusunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X