|
13.700 dolarlık Chery iCar V23 satışa sunuldu
-
-
Defender ile g kasayı bir potada eritmişler -
14000 dolar. 600 000 tl cik vergisi osu busu çıkılmış hali. beleşten biraz pahalı aslında. bize gelince 1.7 -
Bariz Toyota FJ Cruiser ve Mercedes G çakması bir araç. Avrupalılar birbirinde özense hemen linç ama çinliler yapınca alkış. -
benzinlisi lazım bunun -
Her hafta 10 bin dolarlık araç haberi çıkıyor en ucuz araçlar 40-50 bin doların altına inmiyor 3 senedir.
Ben 2015'ten beri bir türlü sıfır Golf parası denkleştiremedim mesela.
-
Clio Doblo Egea gibi ucubeler bunun 2 katına satılıyor
Su arabayı Türkiye'ye getirin senede 400k satar -
Türkiyeye gelse en az 1 milyon TL. Tüm markalar anlaşmışlar gibi 1 milyonun altına araba satan yok. Nereden baskı yiyorlarsa artık.. -
Lafa niva ile g kasa karışımı ama güzel tr gelse ucuz olsa peynir ekmek gibi satar ama gelse bile dünyanın parasını isterler -
Araç fiyatına göre oldukça iyi görünüyor. Menzil ve performans da tatminkar ise yeter.
Ama Türkiye satış fiyatı 1.640.000TL civarı olacağı için ölü doğar.
-
Oha çok güzel lan. -
Biraz Lada Niva, Biraz Toyota Fj Cruiser, Biraz Ford Bronco derken ortaya tatlı bir araç çıkmış. Ben alkış tutarım. Bu arada Suzuki Jimny’e, hatta Land Rover Defender’e bile benzettim ama G serisini andırmadı bana. -
Ulan Chery zorla sattircan omodayi bu ne tatlılık -
Çin'de her gün yeni bir marka için gerekirse zararına satış yapıyorlar ama yine de satmaya devam ediyorlar. Artık en ucuz x araç diye sadece Çin'de satılacak ve bize asla gelmeyecek arabaların reklamını yapmaları sıktı. Bana ne Çin'den, buraya gelmedikten sonra..
-
hepsinden önce türe adını veren jeep vardı. -
Modern SUV'lar ile Jeep çok farklı.
Jeep WW2 zamanında çıktı.
Moder SUV'lar pikaptan bozma temellere dayanıyor. (Suburban, Expedition gibi gerçek SUV'lar)
-
Onlar çoğunlukla amerikan tarzı. mercedes G serisi ve jeep daha çok benzer
-
Suzuki Jimny yerine tercih edilebilecek, modern bir araç gibi duruyor, onun gibi G Serisi body kitlerini de çıkartırlar tutarsa :)
-
potada eritmisler arti tabutlarina civiyide cakmislar , artik o fiyatlara defender veg gibi pahali araclari kime satacaklar gorecegiz ! -
Chery ve BYD çok güzel işler çıkartıyorlar. Chery icar modelini mutlaka Türkiye'ye getirmeli "yavru g, yavru jimmy" gibi olmuş. Doğru fiyatlandırma ile Türkiye piyasasında iş yapar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bariz Toyota FJ Cruiser ve Mercedes G çakması bir araç. Avrupalılar birbirinde özense hemen linç ama çinliler yapınca alkış.
|
Ulan Chery zorla sattircan omodayi bu ne tatlılık
|
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- udf dosyası nasıl açılır
- youtube reklamsız izleme
- telegram premium ücretsiz
- instagram hesabı nasıl çalınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X