Şimdi Ara

13 Aralık 2014 MTSAS Soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sizde benim gibi beklemedesiniz sanirim. Belki bir cogunuz sorulari gorme heycaniyla girdi ama uzgunum sorular daha acillanmadi hep beraber bekliyoruz.
    Konuyu acma amacim bu bekleme suresini kisaltmakla ilgili.
    Daha demin milli egitimin genel numarasini aradim oradan baska bi numara verdiler sonra baska bi numara derken 4-5 numara sonra ilgili birime direk ulastim. Orda bi hanfendi cikti telefona dedi ben ilgili departmana soyleyecegim neden aciklanmadigini baskalarininda aciklanmasini bekledigini vs.
    Sizde arayin oi kisi ararsa islem hizlanir bence

Numara:

0 (312) 296 94 06

03122969406

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaidk -- 17 Aralık 2014; 17:50:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: askilicalp

Arkadaslar sizde benim gibi beklemedesiniz sanirim. Belki bir cogunuz sorulari gorme heycaniyla girdi ama uzgunum sorular daha acillanmadi hep beraber bekliyoruz.
    Konuyu acma amacim bu bekleme suresini kisaltmakla ilgili.
    Daha demin milli egitimin genel numarasini aradim oradan baska bi numara verdiler sonra baska bi numara derken 4-5 numara sonra ilgili birime direk ulastim. Orda bi hanfendi cikti telefona dedi ben ilgili departmana soyleyecegim neden aciklanmadigini baskalarininda aciklanmasini bekledigini vs.
    Sizde arayin oi kisi ararsa islem hizlanir bence

Numara:

0 (312) 296 94 06

03122969406

Hocam aradım bugün açıklanacak dedi :) Bütün sınavlar aynı anda yapılmış teog falan varmış. sistemlerimiz yoğunluğu kaldıramadı dedi telefonu açan abla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 18 Aralık 2014; 10:42:13 >

• Olmayan sistem nasıl kaldırmıyor merak etmiyor değilim

• Desenize bizi buldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 18 Aralık 2014; 13:29:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Vizyondakiler 22 Temmuz 2011
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.