Şimdi Ara

13 inç Macbook Pro Retina mı ? 13 inç Macbook Pro Non Retina mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 macbook pro retina 128 gb ssd 2.4 i5 fiyatı 3.500
    13 macbook pro 500 gb ssd 2.5 i5 fiyat 3.000

çok arada bırakan bir durum sizce ? nedir önerileri alabilirim?

• Arada kaldığınız, fiyat farkı olan 500 TL ise bir şey diyemem. Değilse tabii ki retina olanı.
  • Fiyat farkı +

2.4 cpu
    2.5 cpu

128 GB SSD
    500 GB HDD

Benchmarking score u olsa süper olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben retinalı macbook prolara ısınamadım ben bir türlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retina alırsanız dezavantajlarınız:

• Ram ekleyemezsiniz
  • Harddiskini değiştiremezsiniz
  • Optik sürücünüz olmaz (ilerleyen zamanlarda bunu çıkartıp ekstra harddisk te takabilirsiniz)

Avantajlarınız:

• Retina ekran kullanırsınız. Ekran üzerinden çok fazla okuma yapıyorsanız bu işinize yarayacaktır. Ama bu retina olmayan ekranlarda 10 dakikada başınıza ağrılar girecek demek olmuyor tabi.
  • Çok daha ince tasarım
  • Taşınabilirlik

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 24 Şubat 2014; 10:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

Retina alırsanız dezavantajlarınız:

• Ram ekleyemezsiniz
  • Harddiskini değiştiremezsiniz
  • Optik sürücünüz olmaz (ilerleyen zamanlarda bunu çıkartıp ekstra harddisk te takabilirsiniz)

Avantajlarınız:

• Retina ekran kullanırsınız. Ekran üzerinden çok fazla okuma yapıyorsanız bu işinize yarayacaktır. Ama bu retina olmayan ekranlarda 10 dakikada başınıza ağrılar girecek demek olmuyor tabi.
  • Çok daha ince tasarım
  • Taşınabilirlik

• Çok güzel açıklamış arkadaş ben de benzer bir açıklama yapacaktım...

Retina ince güzel ancak ramler anakarta bütünleşik bir durumda...

Air ile Pro arasında kalan biri için tavsiye edilebilinir ama

• Retina alın ama 3999 tl ye satılan üst modeli alın geçen gün kampanyası vardı 3600 e alınabiliyordu. Retinasız olanın güncellenebilir olması sizi aldatmasın zaten ssd ve ram takviyesi yaptığınızda fiyat 3600 ü geçer. Eğer artık retinasız macbook pro alınmaz mantıklı değil onun yerine daha az maliyetli olan macbook air alınabilir. Ancak her türlü retinalı macbook alınır pixeller sayılmadan kullanılır. Olay budur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Retina alın ama 3999 tl ye satılan üst modeli alın geçen gün kampanyası vardı 3600 e alınabiliyordu. Retinasız olanın güncellenebilir olması sizi aldatmasın zaten ssd ve ram takviyesi yaptığınızda fiyat 3600 ü geçer. Eğer artık retinasız macbook pro alınmaz mantıklı değil onun yerine daha az maliyetli olan macbook air alınabilir. Ancak her türlü retinalı macbook alınır pixeller sayılmadan kullanılır. Olay budur

Ben 320x480 crt ekranlarda commodore 64 ile büyümüşüm neyin pikselini saymaktan bahsediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 24 Şubat 2014; 17:20:06 >
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    Teknoloji uyum sağlamak lazım hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.