Şimdi Ara

13 Mart 2016 Saat 12.41 'e MEKTUP ●☆●

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitti kocum , bitti bak. Iyi kotu bi sinav gecti ama unutmaki sene baaindan beri yaptigin tum hesaplarda ygs lys nin hep gerisinde kaldi. Belki suan kafan rahat ya da degil ama musterih ol hayirlisi olsun diye dua ettin ve emin ol ki hayirlisi olmustur iyi veya kotu ne gaza gel ne de kendini kahret elinden geleni iyi kotu yaptin , okuldan gelip yattiginda oldu calistiginda bombos gunlerinde oldu hard calistigin gunlerde. Hadi bakalim daha onunde LYS var , Allah senin ve bu yoldakilerin yardimcisi olsun.

SONUC ; 9.9k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR uLuBey -- 26 Mart 2016; 14:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hey güzelim nasıl çaktım ama sana oyş kıyamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçkur ayna -- 12 Mart 2016; 10:41:36 >
  • Elümüzeee verdileer elümüze veerdileeer

• qnq sınavdan çıktın hayırlı olsun öncelikle.Kötü geçtiyse de sen annenlere çaktırmayıp yapmacık yapmacık sırıtıyorsun değil mi?Oralara girme de umarım iyi geçmiştir.Çok takma artık sınavı LYS ye çalış geçen sene YGS den sonra nasıl yattığını hatırla.Sakın o hataya tekrar düşme ithorozu.Seni seviyorum benim için çok değerlisin.Her yerde de sınav sohbeti açmayı kes.
  • Edit geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.