Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.995.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para kazanmak istiyorsan öyle yapıcaksın..
  • mesela bizim iş yaptığımız adamlarla siyasi görüşümüz farklı ama siz iyisiniz diyoz öyle yani...
  • Adaş sizin o tarafla pek anlaşılmaz saten 13 15 yere dagıtmısdık yemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Adaş sizin o tarafla pek anlaşılmaz saten 13 15 yere dagıtmısdık yemi

Ali,birde bizim iş gibi olsa sizin işiniz ne olur bilmiyorum artık..
  • quote:

Ama sen bayii ye sarmamışın köyde mecbur dağıtacan yemi genelde yem 1-2 yer olur zaten
  • Köylünün yemini dagıttırdılar bize 1 2 yer olsa gecende gelicekdik bize koop a incek dedi
    koop da diyo ambarımız yok mecbur dagıtcan babamda ambar yoksa ben indirmesini bilirim dedi götürür satarım dedi bundan kolay ne var dedi yada hic olmadı damperi var dedi adamlarla anlasdık 70 kağıt ilave aldık 90 dı 70 e indirler naparsın aldık gecdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

600 700 km yoldan gel bide dagıt bazen 1200 1300 öyle iş bize gelmez
  • quote:

quote:

quote:

600 700 km yoldan gel bide dagıt bazen 1200 1300 öyle iş bize gelmez

Yaz aylarında mal dağıtmak mesele değil,bunun yağmuru var,çamuru var..Bir yandan mal ıslanmasın dersin,bir yandan malı dağıtırsın..

Bu zamanlar iyi günlerimiz..
  • quote:

Evet şimdi 938 geliyor...
    >>  13 YAŞINDA !

Buda 938 cekici New Pro Low Deck
    >>  13 YAŞINDA !

Vay be fotomontaj old nerden belli oluyor ben yemedim zaten abi şu tavana bakk hatalı kesim pro ne kadar güzel bir kupa yapmış.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

quote:

Cargo ne yapmıski tipi var dumduz bakalit kabinin ici biraz buyukce ve bosu hafif onun icin alıyorlar.
    Sana gelince cargocu hani görmüşdün mühendisleri bunu yaparken vede o kadar servetin var istediğin an cargo kapında neden cargoyla yapmıyosunuz bu işi proyla yapıyosunuz.

Bakalit deyip durmayın şu arabaya.İşimiz şehir içi olduğundan dolayı pek fark yaratmıyor.Günde gidilen yol 200 km yada hiç işe gitmiyor.Onun için cargoy muş pro ymuş farketmiyor..Mühendisler geldiler tga'nın kupasını kaldırdılar ve arabanın her yanından notlar aldılar ve fotoğraflar çektiler....
    Benim malım mülküm kimseyi ilgilendirmez.Kamyon alıp ona buna hammallık yapacağıma araba almam daha iyi.Devir toprak satın alma devri.Şöyle bir düşün.Misal;Senin dibindeki doç'un fabrikası var.İstediği an araba çıkarır.Ama toprağın fabrikası yok.Bizim tanıdık vardı.Zamanında cargosunu sattı.Bizim buradaki arsayı al dedik ama karısı istemedi.O zamanlar 17 milyonmuydu milyarmıydı ne.Şuan o arsa 170.000 YTL kusur.Adamlar şuan çok pişman ama iş işten geçti.Anladık ki kamyon karın doyurmuyor...
    Ama belli olmaz.Bakarsın 2009'un sonlarına doğru patlatırız bombayı.Bakarsın 0 km 3230 çekerim kapıma.Ama en önemlisi arabamın sabit bir işi olması.Misal son sattığımız araba Camel'de çalıştırıyorduk.Arabada taşıdığımız trilyonlara karşılık kamyoncunun hakkını yiyorlardı.Birde işe kürtler eklenince işmiş arabaymış gözümüze gelmedi sattık gitti.

Biz şimdi ona buna hammallıkmı yapıyoz..

Yahu bırak sende,baban alıcak sende ben alırım çekerim kapıma diyorsun..

Usta büyüğümsün, saygısızlık amaçlı söylemiyorum ama hammalıktan başka ney ? Al en iyi örneği zaten siz vermişsiniz.Yem sarıyon birde indiriyon.Zaten arabayla senin malını sabaha kadar uykusuz getiriyom.Ben niye indireyim ki ?
    Üstelik sadece babam çekmiyo kapısına arabayı.Seneye bende staj'a başlıyorum ordanda para gelcek.2 sene stajdan sonra hemen atanırsam ölüsü 1500 YTL ile işe başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 29 Ağustos 2008; 11:32:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

quote:

quote:

Cargo ne yapmıski tipi var dumduz bakalit kabinin ici biraz buyukce ve bosu hafif onun icin alıyorlar.
    Sana gelince cargocu hani görmüşdün mühendisleri bunu yaparken vede o kadar servetin var istediğin an cargo kapında neden cargoyla yapmıyosunuz bu işi proyla yapıyosunuz.

Bakalit deyip durmayın şu arabaya.İşimiz şehir içi olduğundan dolayı pek fark yaratmıyor.Günde gidilen yol 200 km yada hiç işe gitmiyor.Onun için cargoy muş pro ymuş farketmiyor..Mühendisler geldiler tga'nın kupasını kaldırdılar ve arabanın her yanından notlar aldılar ve fotoğraflar çektiler....
    Benim malım mülküm kimseyi ilgilendirmez.Kamyon alıp ona buna hammallık yapacağıma araba almam daha iyi.Devir toprak satın alma devri.Şöyle bir düşün.Misal;Senin dibindeki doç'un fabrikası var.İstediği an araba çıkarır.Ama toprağın fabrikası yok.Bizim tanıdık vardı.Zamanında cargosunu sattı.Bizim buradaki arsayı al dedik ama karısı istemedi.O zamanlar 17 milyonmuydu milyarmıydı ne.Şuan o arsa 170.000 YTL kusur.Adamlar şuan çok pişman ama iş işten geçti.Anladık ki kamyon karın doyurmuyor...
    Ama belli olmaz.Bakarsın 2009'un sonlarına doğru patlatırız bombayı.Bakarsın 0 km 3230 çekerim kapıma.Ama en önemlisi arabamın sabit bir işi olması.Misal son sattığımız araba Camel'de çalıştırıyorduk.Arabada taşıdığımız trilyonlara karşılık kamyoncunun hakkını yiyorlardı.Birde işe kürtler eklenince işmiş arabaymış gözümüze gelmedi sattık gitti.

Kamyonculuğu herkez yapamaz ordan burdan konusmak kolay ondan bundan cekinip iş bırakmak bize yakısmaz bu işi bilen yapar herkes altından kalkamaz.

Evet adaş çok doğrusun altından kalkamayıp batan çok adam var ayıya dayı deyip işini yürütecen bu devirde...

Bizim ayıya dayı deme niyetimiz yok.Ayıya ayıoğlu ayı diyenlerdeniz biz.Şunuda unutma ben parayı kazanırım, para beni kazanamaz.Kanı beş kuruş etmez adamlar için küçülmek yakışmaz.Diğer arabamızı Nak Kargo'da çalıştırdık.Siyasi görüşlerimiz aynı ama yinede geçinemedik.Yıllardır kaymağını yemişiz bu mesleğin zaten.Fazla kasmaya gerek yok.Bu meslek biti, fazla uzatmaya gerek yok.
    'Kamyonculuğu herkez yapamaz' Diyen arkadaş'a söylüyorum...
    Köyde tarlasını satan adam gidiyo çekiyo kapısına arabayı, gidiyo mazot parasına çalışıyor.(çOK tanıdığım insan var böyle.)Daha doğru düzgün konuşmayı beceremiyorlar.Sonuçta kamyonu var ve taşımacılık yapıyolar.Adı kamyoncu..
    Şimdi söyle kamyonculuğu herkes yapıyor mu yapamıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 29 Ağustos 2008; 11:44:04 >
  • Yüreğimi parcalıyorsun taha konusma böle kamyondan sogudum sayende herkes yapamaz dedim bu işi doğru herkez yapamaz bu işi kamyoncu olmasa bu millet ne yer ne icer yediniz domates biberi bile kamyoncu getiriyor mazot parasına calısıyo demişşsin kim mazot parasına calısır herkese inanma sen gittiği kardır gittği yerden aldıgı belki mazot parasıdır oda şimdiki zaman icin cok iyi bi kardır.
  • taha baban duysa adam delirir+cargo dediğinede herkes biliyo bakalitin ne olduğunu sen inatla onu savunuyosun gelen vurmuş sende vur geç işte daha ne beklersin ki o araçdan..
  • Niye delirsin.Geçenlerde adam İstanbula gitti geldi elinde kalan para 30 YTL.Köprü masrafı yemek parası şu bu derken elda kalan işte bu.Daha ne diyelim ali gerçekler nedense hep içiniparçalıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 29 Ağustos 2008; 21:47:58 >
  • Kim bu Gsoilder ?
  • quote:

Niye delirsin.Geçenlerde adam İstanbula gitti geldi elinde kalan para 30 YTL.Köprü masrafı yemek parası şu bu derken elda kalan işte bu.Daha ne diyelim ali gerçekler nedense hep içiniparçalıyo.

Araba şirketin değil mi ?
  • Hayır başka bir tanıdık İstanbul'a gitti.30 milyon elinde kaldı.Ayrıca Hasan abi var oda çalışıyo İstanbul'a 2 arabasıyla.Onunda durumu farklı değil.Sanırsam Seçkin Kargo'daydı..
  • O zaman beleşe yük götürüyolar senin adamlar bizde yakın mesafede(100-250 km arası) boş dolu gidip geldimi yarı yarıya para kalıyo mesela antalya 80 km 20 ton yük 400 liraya gidiyo git gel 180-200 km yapıyo araba 200 km diyelim km de 85 ykr yakar buda 200*85= 170 ytl mazot yakar maksimum sabah çıkıp öğleye eve gelir yemek masrafı yok 400-170=230 ytl para kalıyo 1 günde ama kısa mesafede haftada 4 sefer gittimiydi yetiyoda artıyo yazın iş az oluyo ama yazın nerdeyse haftanın her günü gidiyo Allah' a şükür biz halimizden memnunuz
  • >>  13 YAŞINDA !

2521 paspasını aldırmayın,arabayı satarken onu vermeye kıyamadım..
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Ali bu benden sana..

>>  13 YAŞINDA !
  • Sohbet guzelmıs bı yakalıyamıyoruz,Cargocu arkadasın cok ustune gıtmıssınız yaw taha arkadasımdı sanırım,Yemişim Prosunu ya
    Size bı anı anlatıcam ınanırsınız ınanmasınız benı ıLgılendırmez,99 Senesınde bızde mercedes 2521 var ıstanbula gıttık neyse bıskuvıyı bosaltık donuste etı ordan bızde cam sarmamızı soledıler ıstanbulda o gece orda yattık her neyse camda bu sokemela falan oLuyor ya onun kavonosu gıttık sısecama neyse orda bı etıcı daha vardı ondada pro vardı oda 99 bızımkı de 99 adam ove ove bıtırmıyor aracını yok ıste servısı yenı bı parcası cıkınca haberdar edıyor degıstırıyorum yok gucu ıyı v.s v.s bunun gıbı o zaman babam kullanıyor kamyonu bende yenı yenı ogrenıyorum yerlerı depoları herneyse babamda gülümpede bakalım guclerıne dedı karsılastıralım bızımkıde yenı onun aracta yenı daha 1 yaslarına gırcekler neyse yakLasık 17 ton gelmıstı kavonozlar,guLumpe rampasına kadar procu onden gıttı rampaya gırdık saten hemen vıtes dustu pronun bızım daha 8 deyken sora gectık bunu bız eskısehıre geldık sıraya yazdırdık aracı,bu daha yenı gırdı garaja yakLasık 6-7dk fark,hErneyse suna getırecem konuyu o procu abı 2004 bızle beraber cargo aldı ve bunun gıbı onceden pro coktu eti de ama hepsı yada cogu yuzde 80 ı cargoya dondu prodan memnun kalsalarda pro almazlarmıydı ? Dıceksınız kı Sız nıye Mercedes almadınız o zamanlar mercedes turkıyede cıkmıyordu o axorlar bırde yenı sımdıkı kasaları cıkıcakdı eti de sıkıstırdı bızı 5 yılda bı degıstırme sorunlulugu var sımdı mercedesı alsak dırek bı kac ay sora o aldıgımız 0 mercedes eskı kasa durumuna dusucek dıge almadım,sımdı etının yuzde 70 cargo ve hıc kımsedende duymadım kotu bı yanını ha tonaj olsa farkLı mı oLurdu sanmıyorum arada tonaj Lı oLuyor donuste Yag yada cam sarıyoruz,ama ole abartıgınız gıbı ucuk bı cekıs gucu oLmuyor...ve BMC su kabın ıcı Sesını bı hAletse beLkı cıden ıyı arac oLucak tek sewdıgım yanı bmc nın frenlerı baska hıc bısı ıyı degıl Bence,Cargo tısır tısır gıder Bmc de ses oLur,Bmc nın frenlerı ıyı,Cargonun bı fren var bıde egsoz frenı oda alaha emanet,Ama Alah askına hepımız bıLıyoruz yada gercekten kamyonu kullanıp yolla gıdenler bıLır babasının yanında yola gıdenler ıcın soluyorum bu bmc yı cok abartmayın yaw tamam cargoyLa karsılastırın ama axorun A sı oLamaz bmc yada cargo bu bı gercek...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.