Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.994.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daima ben bu seritte gıdıyorum pozantı adana otobanında

>>  13 YAŞINDA !
  • Bunlarda Elazıgdan,Fotomakınası bozuldu telefonLa cektım..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE

Daima ben bu seritte gıdıyorum pozantı adana otobanında

>>  13 YAŞINDA !

Gelicek sefere pozantıda solladımız cargolar karsınızda hafıza yetmez hepsini ceksem
  • oho muhabbet iyice kızışmış yoldan geldim bende az önce...
  • Ali tanıdık geldimi??
    >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Ali tanıdık geldimi??
    >>  13 YAŞINDA !

Heralde konyayamı gittiniz ora kötü oldu ya indirme sorunu olucak.
  • Peterın Tırda CalısırKen foto makınesı bozulunca fazla foto cekememıstım bu foto Sırnak Depo Bosalmasını beklerken cay sıgara keyfı yaparken guzel duruyordu cektık..

>>  13 YAŞINDA !
  • Etiye manlar gelmiş dafdan bıkdımı eticiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Etiye manlar gelmiş dafdan bıkdımı eticiler.

Nerden Duydun MAN ı Manın gelmesı ımkansız etıye cekıcılerın markası yanı DAF bız ıstegımızla almadık TIRSANla anLasmalı etı,Yanı Eti hazırlatırıyor Römorku,Cekıcıyı getırıyor anahtarı verıyor Sana Sende calısıp aracın borcunu oduyorsun,bızımkıler Yurt ıcı calısıyor kırmızı daf cf ler,Yesıl DAF XF ler yurt dısına cıkıyor,MAN falan yok..
  • Ha bırde Daftan bıkıLmaz,Avrupanın En ıyı Tırıları tartısmasız bence VoLvo,Daf
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Sen gel 2530'la,10 teker 827'yi karşılaştır..Aynı tonaj,aynı yol ?

3230'u kullan ondan sonra arada öyle uçuk fark yok de.

Senın 94 de vard bızım 99 2521 onun ust kasa 8 vıtes vurmalı 4-4 4hafıf4 agır Sımdı cargonun vıtes gıbı,Ben Janzıman dıyorum var mı ? Şansımanmıs Sen benım yazdıgımı anLıyormusun AnlıyorSun kasmaya gerek yok!
    3230La ısım olmaz ama benım cargo cok proyu yedı eti de bunun tartısmasını yapmam,Bızım mercedesı benden ıyı bılecek yaw :)Sen bı arastır o -98-99-00 oLan mercedeslerı...bucukLumuymus degıLmıymıs guLdurdun benı procu ya

94'te varsa yeni kasalardada var biliyordum..Mercedes'le pek işimiz olmadığına bende fobi yapmaz..

Senin Kargan yer,onun emsalleri 624 Pro değil,ama illa anlamak istemiyorsun be kardeşim,ben sana 3230'la 827'yi karşılaştır diyorum,lafı çevirip kendi Karga'na getiriyorsun..
    Ayrıca bırak Kro dilini burada,yakışmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Doğru dedin muhabbetini yapmamam gerekirdi.Megastar zaten araba değil.Zaten bmc araba değil.Bmc den zaten araba olmaz o ayrı konu..
    İstersen tangur tungur etmeyen yerlerini sayıyım daha az yer kaplar ?
    Ehliyet kullanmıyor arabayı bunu kafanıza sokun.Benim gibi ehliyetsiz olanlarda var burada konuşan ama işinize geleni konuşturuyorsunuz oda ayrı bi konu...
    Şöförlüğe başlama gibi bi niyetim yok ama mecbur kalırsam baba mesleği sonuçta ordan devam..
    Ayrıca pro kullanmamış adam değilim.Kullandım, vites geçmiyo, kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı), kütük gibi.Sadece o geniş kabin kullandım o güzeldi.
    Burda hakkımızda anket yapmıyoruz, isteyen kââle alır, istemeyen almaz..

Sen bana tangur tungur eden yerlerini say,bekliyorum..

Senin babanın kullandığı araba gibi dağda bayırda,tozda toprakta çalışan arabanın hiçbir yerinden hayır bekleme..Şirket arabasından hayır bekleme,şöför ona göre bakar arabaya.Sizinkide şirket arabası olduğuna göre ne ötüyorsun ? Kmsi geçer,anca öyle bakıma sokarlar arabayı.Vites kolunu yağlamazsan tabi geçmez,ama rampada yüklüyken kalkış yapıcak Carga'larıda çok iyi biliyorum..

"kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı)" Sen şöförmüsünde bu cümlende şöförmüş havası veriyorsun ? Kırk yılda bir baban şirket arabasını vericekte kullanıcaksın,ah gülüm ah..

quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Babam arabayı zaten vermez, dayım veriyor..

Benim soruma cevap vermedin daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Eylül 2008; 22:55:08 >
  • quote:

Daima ben bu seritte gıdıyorum pozantı adana otobanında

>>  13 YAŞINDA !

3-5 ton arabaya koymaz,normal orta şeritten gitmen..
  • iyi günler arkadaşlar ben BMC pro 522 alacağım bu aracın yakıtınasıl yeni modelinin eskiye nazaran konforu nasıl kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankebut58

iyi günler arkadaşlar ben BMC pro 522 alacağım bu aracın yakıtınasıl yeni modelinin eskiye nazaran konforu nasıl kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim

Şirkette 2006 522 var,devamlı 14 ton ile çalışıyor,çoğunluk beraber gidiyoruz yola.Performansına bakarsak o arabaya,o yüke göre güzel.Buçuklu şanzıman olduğundan kurtarıyor işi,yakıtı hakkında pek bilgim yok.

Konforda gelişme vardır büyük ihtimal yeni seride..Merkezi kilit,ABS/ASR,Radyo-Cd çalar.Ayrıca yeni modellerin altında ses kalkanı var,eskisi gibi ses alma yok,zaten 522'nin motoru o kadar sesli çalışmıyor..

Öncelikle sen bu aracı alıp,kaç ton taşıyıcaksın,HHX (4x2) ,HHT (6x2) 'mi alıcaksın ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Etiye manlar gelmiş dafdan bıkdımı eticiler.

Nerden Duydun MAN ı Manın gelmesı ımkansız etıye cekıcılerın markası yanı DAF bız ıstegımızla almadık TIRSANla anLasmalı etı,Yanı Eti hazırlatırıyor Römorku,Cekıcıyı getırıyor anahtarı verıyor Sana Sende calısıp aracın borcunu oduyorsun,bızımkıler Yurt ıcı calısıyor kırmızı daf cf ler,Yesıl DAF XF ler yurt dısına cıkıyor,MAN falan yok..

Var ben 2 tane gördüm eti dorsesi takmışlar yeşil daflarıda adapazarında gördüm.
  • Yola çıkmadan önce...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Beyşehir atik tesisleri gece saat 03:35 sahurdan sonra yattık burda...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

sabah saat 07:00
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Akyokuştan konya görünüm...
    >>  13 YAŞINDA !

Yük boşaltırken...
    >>  13 YAŞINDA !

Mandan başka bişey yk memlekette yaw...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Devcide iki saatte yanaşamadı bi depoya...
    >>  13 YAŞINDA !

Konya garaj...
    >>  13 YAŞINDA !

Arka plan isveç kralları...
    >>  13 YAŞINDA !

Eray abi hemşerin galiba...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

yük sarmak için beklerken...
    >>  13 YAŞINDA !

Yükü sararken...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Brandayı çektik irsaliye beklerken...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Buda dönüş yolu akyokuşu çıktım ilk inişten salladım cengaveri dalamanlı 3230 tozumu göremedi rampada... burdan sonra telefonun şarjı bitti
    >>  13 YAŞINDA !
  • İyi denk getirmişsin Ali hemşerimi..Tuğla'da çalışıyor çoğunluk o araba.
  • >>  13 YAŞINDA !

Eray abi bunlarda benden sana...
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Buda Pozantıdan...
    >>  13 YAŞINDA !
  • >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.