Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.994.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE

quote:

Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Sen gel 2530'la,10 teker 827'yi karşılaştır..Aynı tonaj,aynı yol ?

3230'u kullan ondan sonra arada öyle uçuk fark yok de.

Senın 94 de vard bızım 99 2521 onun ust kasa 8 vıtes vurmalı 4-4 4hafıf4 agır Sımdı cargonun vıtes gıbı,Ben Janzıman dıyorum var mı ? Şansımanmıs Sen benım yazdıgımı anLıyormusun AnlıyorSun kasmaya gerek yok!
    3230La ısım olmaz ama benım cargo cok proyu yedı eti de bunun tartısmasını yapmam,Bızım mercedesı benden ıyı bılecek yaw :)Sen bı arastır o -98-99-00 oLan mercedeslerı...bucukLumuymus degıLmıymıs guLdurdun benı procu ya

94'te varsa yeni kasalardada var biliyordum..Mercedes'le pek işimiz olmadığına bende fobi yapmaz..

Senin Kargan yer,onun emsalleri 624 Pro değil,ama illa anlamak istemiyorsun be kardeşim,ben sana 3230'la 827'yi karşılaştır diyorum,lafı çevirip kendi Karga'na getiriyorsun..
    Ayrıca bırak Kro dilini burada,yakışmıyor..

Ne oLdu sımdı camur mu atmaya basladın bana Kro dıLı nasıL oLuyormus Senınkıde keko dıLı o zaman ColuK COcuk ısı yaw kılavye dıLı ıdare edıceksın.
    Procu o zaman bıLmedıgın konuda bıdeha benle ıdalasma oLurmu ?
    bıLmıyorsan bı ust kasasının bucukLu oLup oLmadıgın Karısma, var dıe idaa edıyorsun sorada yok mercedesle ısım oLmaz diyorsun dogrusunu ogrenınce y.aksmıyor bole seyler
    Alahım yaw ula Bende 2524 var emsalıda 624 catır catır yıyıor karga degıp camur atıgınız araba cekemıyorsunuz sanırım cargoyu .)Sende 827 var sen karsılastırıyorsun saten 3230La ısım oLmaz kırk ayaklarla
  • quote:

quote:

Daima ben bu seritte gıdıyorum pozantı adana otobanında

>>  13 YAŞINDA !

3-5 ton arabaya koymaz,normal orta şeritten gitmen..

Iyı kıde 3-5 ton : otobuslerın gotunden gıdıyorum,sebsecıler sızın jet dedıklerınızle bır gıdıyorum,tonajlı olan kamyonlarda benım dumanımı tozumu yutuyorlar ıste daha ne oLsun ıyı kı 3-5 ton
  • 15 -10 -20 tonda gordu bu kamyon hıc te ole ölmedi,milete yanLıs tanıtmayın bu cargoları frenlerı kotu ama cekıc aynı bmc yle,sıtenın hepsı procu :) dogal olarak pro ıyı kamyon olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

quote:

quote:

Etiye manlar gelmiş dafdan bıkdımı eticiler.

Nerden Duydun MAN ı Manın gelmesı ımkansız etıye cekıcılerın markası yanı DAF bız ıstegımızla almadık TIRSANla anLasmalı etı,Yanı Eti hazırlatırıyor Römorku,Cekıcıyı getırıyor anahtarı verıyor Sana Sende calısıp aracın borcunu oduyorsun,bızımkıler Yurt ıcı calısıyor kırmızı daf cf ler,Yesıl DAF XF ler yurt dısına cıkıyor,MAN falan yok..

Var ben 2 tane gördüm eti dorsesi takmışlar yeşil daflarıda adapazarında gördüm.

GorduySe dogrudur ama ETİ nın yanı bızım gıbı sahıs degıldır o manlar deponundur mesela ızmır deponun tırıdır adam kendısı getırır,ama onlarıda cıkartır yakındada ben hıc gormedım man,bı mercedes axor var baska yok,bı deha gorursen fotosunu cek
  • quote:

Bunlarda Elazıgdan,Fotomakınası bozuldu telefonLa cektım..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Kapalı araba daima güzel oluyor.Branda derdin yok.Çemberlerden lastiğini çıkarıyosun al sana açık araba.
  • quote]

Benim soruma cevap vermedin daha..

Öncelikle pro'larda tampon kısmı çok cabuk yıpranıyor, üst şapkada o kadar iyi sayılmaz, daha dün yeni kabin 827 de dikkatimi çekti ; tamponun yanları oynuyor, aynı zamanda ses ve gürültü yapıyor, kapı kollarının yayı çok çabuk bozuluyor ve nedense proların boyası çok çabuk matlaşıyor.

Benim gözlemlerim bu kadar.Yanlışım varsa veya eklemek istediğin birşey varsa söyle Eray abi.

Bunuda az önce çektim, sıcağı sıcağına.

Birde bir sorum olacak.2621'lerin basarı 26 ton mu ?

>>  13 YAŞINDA !
  • Söylediklerin arasında bi tek kapı yaylarının bozulması başımıza geldi diğer söylediklerin kullanıma bağlıdır adam gibi sürersen hiç bişey olmaz ama şöför elinde o hale gelmesi doğaldır o zaman scaniada çok kötü araba çünkü bizim burda çimento şirketinde 2007 model scanialar var hepsi haşat olmuş şöför arabaya bakmaz aldığı paraya bakar boya soluyo demişin zaten proda en çok beyaz boya var beyaz nasıl solar Allah aşkına hadi kırmızılar için doğrusun ama her arabanın kırmızısı çabuk solar BMC dyo boya kullanıyo daha ne kullansın adamlar...
    2621 in brütü 26 ton sen boşu 10 ton gelse basarı 16 ton olur...
  • Kocum pro axorun yardımına koşmuş(Kazalı 3228)
    >>  13 YAŞINDA !

3230 lar böle işde herkes dengiyle urassın 2524 de atsın 16 ton yine gelsin gecsin bizi yiyosa.
    >>  13 YAŞINDA !

Bence 3227 ler daha iyi 3230 lardan onlar daha cok zorluyo.
    >>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB_Driver -- 2 Eylül 2008; 16:02:39 >
  • quote:

Kocum pro axorun yardımına koşmuş(Kazalı 3228)
    >>  13 YAŞINDA !

3230 lar böle işde herkes dengiyle urassın 2524 de atsın 16 ton yine gelsin gecsin bizi yiyosa.
    >>  13 YAŞINDA !

Bence 3227 ler daha iyi 3230 lardan onlar daha cok zorluyo.

Aynen 3227 ler 30 a göre daha iyi rampada...
  • quote:

quote:

quote:

Daima ben bu seritte gıdıyorum pozantı adana otobanında

[/simage]

3-5 ton arabaya koymaz,normal orta şeritten gitmen..

Iyı kıde 3-5 ton : otobuslerın gotunden gıdıyorum,sebsecıler sızın jet dedıklerınızle bır gıdıyorum,tonajlı olan kamyonlarda benım dumanımı tozumu yutuyorlar ıste daha ne oLsun ıyı kı 3-5 ton

Yük hafif olunca bizde jetcilerle kapışıyoruz ister istemez.
    >>  13 YAŞINDA !
  • ali o çubuk rampası ne o öyle yaa hiç bakmıyolar tangır tungur yol yaw..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Söylediklerin arasında bi tek kapı yaylarının bozulması başımıza geldi diğer söylediklerin kullanıma bağlıdır adam gibi sürersen hiç bişey olmaz ama şöför elinde o hale gelmesi doğaldır o zaman scaniada çok kötü araba çünkü bizim burda çimento şirketinde 2007 model scanialar var hepsi haşat olmuş şöför arabaya bakmaz aldığı paraya bakar boya soluyo demişin zaten proda en çok beyaz boya var beyaz nasıl solar Allah aşkına hadi kırmızılar için doğrusun ama her arabanın kırmızısı çabuk solar BMC dyo boya kullanıyo daha ne kullansın adamlar...

Şöför elini falan karıştırma, benim kastettiğim genel anlamdaki herhangi bir pro..
    demekki 3430'lar kırkayaktan daha iyi..
  • kardeş 10 teker dingilli 10 ton la 15 ton arası değişir, ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler.
  • >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Söylediklerin arasında bi tek kapı yaylarının bozulması başımıza geldi diğer söylediklerin kullanıma bağlıdır adam gibi sürersen hiç bişey olmaz ama şöför elinde o hale gelmesi doğaldır o zaman scaniada çok kötü araba çünkü bizim burda çimento şirketinde 2007 model scanialar var hepsi haşat olmuş şöför arabaya bakmaz aldığı paraya bakar boya soluyo demişin zaten proda en çok beyaz boya var beyaz nasıl solar Allah aşkına hadi kırmızılar için doğrusun ama her arabanın kırmızısı çabuk solar BMC dyo boya kullanıyo daha ne kullansın adamlar...

Şöför elini falan karıştırma, benim kastettiğim genel anlamdaki herhangi bir pro..
    demekki 3430'lar kırkayaktan daha iyi..

Her araba bakmaktan gider iyi bakarsan hiç bi arabaya bişey olmaz durduk yere.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Sen gel 2530'la,10 teker 827'yi karşılaştır..Aynı tonaj,aynı yol ?

3230'u kullan ondan sonra arada öyle uçuk fark yok de.

Senın 94 de vard bızım 99 2521 onun ust kasa 8 vıtes vurmalı 4-4 4hafıf4 agır Sımdı cargonun vıtes gıbı,Ben Janzıman dıyorum var mı ? Şansımanmıs Sen benım yazdıgımı anLıyormusun AnlıyorSun kasmaya gerek yok!
    3230La ısım olmaz ama benım cargo cok proyu yedı eti de bunun tartısmasını yapmam,Bızım mercedesı benden ıyı bılecek yaw :)Sen bı arastır o -98-99-00 oLan mercedeslerı...bucukLumuymus degıLmıymıs guLdurdun benı procu ya

94'te varsa yeni kasalardada var biliyordum..Mercedes'le pek işimiz olmadığına bende fobi yapmaz..

Senin Kargan yer,onun emsalleri 624 Pro değil,ama illa anlamak istemiyorsun be kardeşim,ben sana 3230'la 827'yi karşılaştır diyorum,lafı çevirip kendi Karga'na getiriyorsun..
    Ayrıca bırak Kro dilini burada,yakışmıyor..

Ne oLdu sımdı camur mu atmaya basladın bana Kro dıLı nasıL oLuyormus Senınkıde keko dıLı o zaman ColuK COcuk ısı yaw kılavye dıLı ıdare edıceksın.
    Procu o zaman bıLmedıgın konuda bıdeha benle ıdalasma oLurmu ?
    bıLmıyorsan bı ust kasasının bucukLu oLup oLmadıgın Karısma, var dıe idaa edıyorsun sorada yok mercedesle ısım oLmaz diyorsun dogrusunu ogrenınce y.aksmıyor bole seyler
    Alahım yaw ula Bende 2524 var emsalıda 624 catır catır yıyıor karga degıp camur atıgınız araba cekemıyorsunuz sanırım cargoyu .)Sende 827 var sen karsılastırıyorsun saten 3230La ısım oLmaz kırk ayaklarla

Ben daha forumdaki yeni bitmelere neden çamur atıcam,hele senin gibisine..Kırk yılda bir birşey bildin onun bıdı bıdısını yapma..Pro'da buçuk yok takviye var dediğin günleri unutmadım..

Pro'nun performansı,dayanıklılığı,freni Carga'dan daha iyi diyordun ne ilk geldiğin zamanlar buraya..
    Şimdi neden fikir değiştiriyorsun,sadece Pro'nun frenleri iyi diyorsun..

Ben ne Keko'yum ne Kro'yum koçum,ikiside en sevmediğim terimler..
    Ama adamına göre güzel yakışır..Benim cümlelerimde ne kekoluk var nede kroluk,içimden neler desemde,buraya medeni bir şekilde düşüncelerimi yansıtıyorum..
    Carga'nun kıskanılıcak bir yerimi varda kıskanıcam bakaliti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Eylül 2008; 7:54:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Öncelikle pro'larda tampon kısmı çok cabuk yıpranıyor, üst şapkada o kadar iyi sayılmaz, daha dün yeni kabin 827 de dikkatimi çekti ; tamponun yanları oynuyor, aynı zamanda ses ve gürültü yapıyor, kapı kollarının yayı çok çabuk bozuluyor ve nedense proların boyası çok çabuk matlaşıyor.

Benim gözlemlerim bu kadar.Yanlışım varsa veya eklemek istediğin birşey varsa söyle Eray abi.

Bunuda az önce çektim, sıcağı sıcağına.

Birde bir sorum olacak.2621'lerin basarı 26 ton mu ?

Saydıklarından sadece şuana kadar bütün Pro'larımda kapı menteşeleri kapanırken ses yapmaya,gacırdamaya başladı..Onuda makine yağıyla yaylayınca hiçbirşey kalmadı..
    Sen galiba eski Pro'larla karıştırıyorsun yeni Pro'ları,yenilerde kapı menteşeleri değişik,3 kademeli kapanıyor..
    Şuana kadarda tamponda ne ses,nede oynama kesinlikle olmadı..
    Arabayı kullanan şöför arabaya bakmazsa,ilgilenmezse dediklerin haliyle olucaktır..Ama arabasının bakımını düzenli şekilde yapan kişinin arabasına hiçbirşey olmaz.

Benim Pro'dan sadece tek şikayetim içeri ses alması,onuda zaman bulunca sanayide kaplamacıya götürücem,kupanın altını kauçuktan bir kaplama yapıcak üç parmak kalınlığında,o zaman ne ses kalıcak nede birşey..

Senin gözlemlediklerin bu kadar mı,ansiklopedi olucaktı hani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 4 Eylül 2008; 8:02:29 >
  • >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

Eray abi bunlarda benden sana...

Resimler için teşekkürler Ali..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

>>  13 YAŞINDA !

Cengizhan yazacan oraya.Cengihan değil.
    Bide reflektör tak.Benm evde dolu reflektör var.Beyaz.2Tanede avrupa reflektör var, abim verdi :)(Kırmızı, içinde üçgenler var) bide üçgen reflektör var. bi durum olunca yola koyuyon.Misal lastik gümledi :) Bide mıchelın bebeğim var, aynaya bi oturtuyom onu.Şimdilerde piyasada yok zaten.
    Verim istiyosan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 4 Eylül 2008; 1:09:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.