Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
2.994.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların gözünde pro'nun üstüne araba yok.Ellerinde olsa Cargo üretimini durdururlar.Daha yeni megastar'la yoldan geldim.Araba daha dün turbo servisine gitti.Bugün yine bozuk.Ayrıca beş para etmez bu arabalar diyor arabayı kullanan.Araba 0 alındı zaten 1-2 senelik araba.Yolda tıngır tıngır bütün parçaları oynuyo.Birde tabiri caizse eşşek ölüsü gibi yapmışlar.Normal bi transporter kamyonet girdi otoparka, biz gittik otobüs otoparkına girdik, otobüs otoparkı demek ise 1 saate 15 TL demek.Pro'da çok farklı birşey değil, oda yolda orda burda tangır tungur yapıyo..
    Şimdi yine bmc'ciler cephe alcak ama ben sizi kızdırmak için söylemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE

Sohbet guzelmıs bı yakalıyamıyoruz,Cargocu arkadasın cok ustune gıtmıssınız yaw taha arkadasımdı sanırım,Yemişim Prosunu ya
    Size bı anı anlatıcam ınanırsınız ınanmasınız benı ıLgılendırmez,99 Senesınde bızde mercedes 2521 var ıstanbula gıttık neyse bıskuvıyı bosaltık donuste etı ordan bızde cam sarmamızı soledıler ıstanbulda o gece orda yattık her neyse camda bu sokemela falan oLuyor ya onun kavonosu gıttık sısecama neyse orda bı etıcı daha vardı ondada pro vardı oda 99 bızımkı de 99 adam ove ove bıtırmıyor aracını yok ıste servısı yenı bı parcası cıkınca haberdar edıyor degıstırıyorum yok gucu ıyı v.s v.s bunun gıbı o zaman babam kullanıyor kamyonu bende yenı yenı ogrenıyorum yerlerı depoları herneyse babamda gülümpede bakalım guclerıne dedı karsılastıralım bızımkıde yenı onun aracta yenı daha 1 yaslarına gırcekler neyse yakLasık 17 ton gelmıstı kavonozlar,guLumpe rampasına kadar procu onden gıttı rampaya gırdık saten hemen vıtes dustu pronun bızım daha 8 deyken sora gectık bunu bız eskısehıre geldık sıraya yazdırdık aracı,bu daha yenı gırdı garaja yakLasık 6-7dk fark,hErneyse suna getırecem konuyu o procu abı 2004 bızle beraber cargo aldı ve bunun gıbı onceden pro coktu eti de ama hepsı yada cogu yuzde 80 ı cargoya dondu prodan memnun kalsalarda pro almazlarmıydı ? Dıceksınız kı Sız nıye Mercedes almadınız o zamanlar mercedes turkıyede cıkmıyordu o axorlar bırde yenı sımdıkı kasaları cıkıcakdı eti de sıkıstırdı bızı 5 yılda bı degıstırme sorunlulugu var sımdı mercedesı alsak dırek bı kac ay sora o aldıgımız 0 mercedes eskı kasa durumuna dusucek dıge almadım,sımdı etının yuzde 70 cargo ve hıc kımsedende duymadım kotu bı yanını ha tonaj olsa farkLı mı oLurdu sanmıyorum arada tonaj Lı oLuyor donuste Yag yada cam sarıyoruz,ama ole abartıgınız gıbı ucuk bı cekıs gucu oLmuyor...ve BMC su kabın ıcı Sesını bı hAletse beLkı cıden ıyı arac oLucak tek sewdıgım yanı bmc nın frenlerı baska hıc bısı ıyı degıl Bence,Cargo tısır tısır gıder Bmc de ses oLur,Bmc nın frenlerı ıyı,Cargonun bı fren var bıde egsoz frenı oda alaha emanet,Ama Alah askına hepımız bıLıyoruz yada gercekten kamyonu kullanıp yolla gıdenler bıLır babasının yanında yola gıdenler ıcın soluyorum bu bmc yı cok abartmayın yaw tamam cargoyLa karsılastırın ama axorun A sı oLamaz bmc yada cargo bu bı gercek...

Görende Ferrari sanıcak,yeni bir parça çıkınca servis haberdar ediyormuş..Hergün yeni parçamı çıkıyor..

Bir kere 2521 ile 620 karşılaştırılmaz kardeşim,senin 2521 dediğin araba buçuklu şanzıman ve 620'yle 2521'in şanzımanı bir değil.Denk arabaları gel karşılaştır burada.2521'de vardı bende kafanı yorma,sizdeki arabada birşeyler var demekki..

Basar tonaj çalışmazsa herkez Carga'dan memnun,hafif yüklerin adamı o.Eti Carga'ya döndüyse hafif iş yaptıkları için dönmüştür.Şahsen bende 3-4 ton taşıyıcaksam bende Pro almam,giderim 1517 Atego alırım.

Senin araban 7.2 Litre,ben performansta 2524'lere birşey demiyorum.Çünkü Pro 624'ü geçer,10 teker arabalarla işim olmaz.Benim sana dediğim 3230 ile Pro 827'yi karşılaştır rampada..O zaman anla uçuk birşey varmı yokmu..

Axor'la Pro yada Carga'yi zaten karşılaştırmıyoruz,Axor'un 3240 serileri güzel.Ama şaseleri zayıf,son koyduğum fotograflarda sondan 4. fotograftaki yan tarafta gözüken araç 3228,adam şase zayıf dampere gelmiyor diyor,frenler disk durdurana kadar bir tarafımız tutuşuyor diyor..Axor dediğin araba uzunyol arabası,şantiyeye gelmez.Disk'lerine baktım arabanın çamur içinde,nasıl durucak o araba..Hadi Scania gibi disk-kampana seçeneği olsa herneyse,oda yok..Standart disk fren.

Axor filan fos,arabanın kralı bu.

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Eylül 2008; 3:10:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Bunların gözünde pro'nun üstüne araba yok.Ellerinde olsa Cargo üretimini durdururlar.Daha yeni megastar'la yoldan geldim.Araba daha dün turbo servisine gitti.Bugün yine bozuk.Ayrıca beş para etmez bu arabalar diyor arabayı kullanan.Araba 0 alındı zaten 1-2 senelik araba.Yolda tıngır tıngır bütün parçaları oynuyo.Birde tabiri caizse eşşek ölüsü gibi yapmışlar.Normal bi transporter kamyonet girdi otoparka, biz gittik otobüs otoparkına girdik, otobüs otoparkı demek ise 1 saate 15 TL demek.Pro'da çok farklı birşey değil, oda yolda orda burda tangır tungur yapıyo..

Ne bunlar falan,biz ikinci sınıf adammıyız ? Sözlerine dikkat et,saygısızlık yapma.Megastar denen şey,arabamıda onun burada muhabbetini yapıyorsun ? Adamlar doğru demiş,beş para etmez.

Ama Pro ile onu karşılaştırma,neresi tangur tungur yapıyormuş Pro'nun söyle bakayım ?

İlk önce büyü,ehliyetini al,şöförlüğe başla..Otur Pro'nun kokpite,ondan sonra senin laflarını kââle alırım.Bu çocuk bu işleri biliyor derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Eylül 2008; 3:05:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Görende Ferrari sanıcak,yeni bir parça çıkınca servis haberdar ediyormuş..Hergün yeni parçamı çıkıyor..

Bir kere 2521 ile 620 karşılaştırılmaz kardeşim,senin 2521 dediğin araba buçuklu şanzıman ve 620'yle 2521'in şanzımanı bir değil.Denk arabaları gel karşılaştır burada.2521'de vardı bende kafanı yorma,sizdeki arabada birşeyler var demekki..

Basar tonaj çalışmazsa herkez Carga'dan memnun,hafif yüklerin adamı o.Eti Carga'ya döndüyse hafif iş yaptıkları için dönmüştür.Şahsen bende 3-4 ton taşıyıcaksam bende Pro almam,giderim 1517 Atego alırım.

Senin araban 7.2 Litre,ben performansta 2524'lere birşey demiyorum.Çünkü Pro 624'ü geçer,10 teker arabalarla işim olmaz.Benim sana dediğim 3230 ile Pro 827'yi karşılaştır rampada..O zaman anla uçuk birşey varmı yokmu..

Axor'la Pro yada Carga'yi zaten karşılaştırmıyoruz,Axor'un 3240 serileri güzel.Ama şaseleri zayıf,son koyduğum fotograflarda sondan 4. fotograftaki yan tarafta gözüken araç 3228,adam şase zayıf dampere gelmiyor diyor,frenler disk durdurana kadar bir tarafımız tutuşuyor diyor..Axor dediğin araba uzunyol arabası,şantiyeye gelmez.Disk'lerine baktım arabanın çamur içinde,nasıl durucak o araba..Hadi Scania gibi disk-kampana seçeneği olsa herneyse,oda yok..Standart disk fren.

Axor filan fos,arabanın kralı bu.

>>  13 YAŞINDA !

BıLmıyorum Sözde bmc Servısı haberdar edıyormus,620Yle karsılastırılmaz demıssın neyLe karsılastırcazSana 2521 99 modelını soluyorum BMC yLe aynı 8 vıtes bucuklu janzıman falanda degıl aynı model hemen hemen aynı km de,,Hafıf iş demişsn evet hafıf ıs ama arada yag camda sarıyoruz ve bmclerde denk gelıyor etıden hıc ole ucup gıtmıyorlarhata bmc yı kulanan söför ıse adam aracı sewmıyor cargo gıbı degıl dıyor gel gör kı arac sayıbı bınSın o bmc ye dunyada bmc den ıyı kamyon yokBazı zaman neden bu kadar cok benzıyorsunuz dıyorum,demıssın 10 tekerle ısım oLmaz o zaman 10 teker 2524lere laf atma tamam mı3230 kullanmadım bıLmıorum kırkayaklarlada benım ısım oLmaz,Kamyonun kralı o kımse ınkar edemez zaten scanıa sana dememıstım ben axorla bmc muhabetını bı evet axor uzun yol aracı,bmc ylede uzun yol yapılmaz yapan yapıyordur ama cok yoruluyordur,herkes yaptıgı işe göre aracını almış zaten yaw
  • Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Sen gel 2530'la,10 teker 827'yi karşılaştır..Aynı tonaj,aynı yol ?

3230'u kullan ondan sonra arada öyle uçuk fark yok de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Eylül 2008; 5:51:18 >
  • quote:

quote:

Bunların gözünde pro'nun üstüne araba yok.Ellerinde olsa Cargo üretimini durdururlar.Daha yeni megastar'la yoldan geldim.Araba daha dün turbo servisine gitti.Bugün yine bozuk.Ayrıca beş para etmez bu arabalar diyor arabayı kullanan.Araba 0 alındı zaten 1-2 senelik araba.Yolda tıngır tıngır bütün parçaları oynuyo.Birde tabiri caizse eşşek ölüsü gibi yapmışlar.Normal bi transporter kamyonet girdi otoparka, biz gittik otobüs otoparkına girdik, otobüs otoparkı demek ise 1 saate 15 TL demek.Pro'da çok farklı birşey değil, oda yolda orda burda tangır tungur yapıyo..

Ne bunlar falan,biz ikinci sınıf adammıyız ? Sözlerine dikkat et,saygısızlık yapma.Megastar denen şey,arabamıda onun burada muhabbetini yapıyorsun ? Adamlar doğru demiş,beş para etmez.

Ama Pro ile onu karşılaştırma,neresi tangur tungur yapıyormuş Pro'nun söyle bakayım ?

İlk önce büyü,ehliyetini al,şöförlüğe başla..Otur Pro'nun kokpite,ondan sonra senin laflarını kââle alırım.Bu çocuk bu işleri biliyor derim.

Doğru dedin muhabbetini yapmamam gerekirdi.Megastar zaten araba değil.Zaten bmc araba değil.Bmc den zaten araba olmaz o ayrı konu..
    İstersen tangur tungur etmeyen yerlerini sayıyım daha az yer kaplar ?
    Ehliyet kullanmıyor arabayı bunu kafanıza sokun.Benim gibi ehliyetsiz olanlarda var burada konuşan ama işinize geleni konuşturuyorsunuz oda ayrı bi konu...
    Şöförlüğe başlama gibi bi niyetim yok ama mecbur kalırsam baba mesleği sonuçta ordan devam..
    Ayrıca pro kullanmamış adam değilim.Kullandım, vites geçmiyo, kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı), kütük gibi.Sadece o geniş kabin kullandım o güzeldi.
    Burda hakkımızda anket yapmıyoruz, isteyen kââle alır, istemeyen almaz..
  • Geçengün kamyonculuğun hammallıktan başka birşey olmadığını söylemiştim ve hala sözümün arkasındayım..
    Brandayı çektim, bu sefer tamam brandaya gerek yok, topla diyor.Adam sanki anama avradıma küfür ediyo..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • Cargo'cudan selamlarla..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

>>  13 YAŞINDA !

Ali bu benden sana..

>>  13 YAŞINDA !

Eyvallah Eray abi sana bi pro borcum olsun.
  • Boş muhabbetler yapmaya gerek yok pronun gucunude herkez biliyo cargonun gücsüzlüğünüde Anormal abi dun akşam pozantıya gelmeden biri solladı boş du galiba plakanın sonu 853 sen olmayasın?
    Ayrıca burda kimin araba kullanıp kullanmadıgına herkes biliyo hic kimse kendini kasmasın yalan dolanla...
  • quote:

quote:

quote:

Doğru dedin muhabbetini yapmamam gerekirdi.Megastar zaten araba değil.Zaten bmc araba değil.Bmc den zaten araba olmaz o ayrı konu..
    Ehliyet kullanmıyor arabayı bunu kafanıza sokun.Benim gibi ehliyetsiz olanlarda var burada konuşan ama işinize geleni konuşturuyorsunuz oda ayrı bi konu...
    Şöförlüğe başlama gibi bi niyetim yok ama mecbur kalırsam baba mesleği sonuçta ordan devam..
    Ayrıca pro kullanmamış adam değilim.Kullandım, vites geçmiyo, kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı), kütük gibi.Sadece o geniş kabin kullandım o güzeldi.

Carga çok araba dimi ?

Sen bana tangur tungur eden yerlerini say,bekliyorum..

Senin babanın kullandığı araba gibi dağda bayırda,tozda toprakta çalışan arabanın hiçbir yerinden hayır bekleme..Şirket arabasından hayır bekleme,şöför ona göre bakar arabaya.Sizinkide şirket arabası olduğuna göre ne ötüyorsun ? Kmsi geçer,anca öyle bakıma sokarlar arabayı.Vites kolunu yağlamazsan tabi geçmez,ama rampada yüklüyken kalkış yapıcak Carga'larıda çok iyi biliyorum..

"kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı)" Sen şöförmüsünde bu cümlende şöförmüş havası veriyorsun ? Kırk yılda bir baban şirket arabasını vericekte kullanıcaksın,ah gülüm ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 2 Eylül 2008; 11:46:20 >
  • Bizi elalem ilgilendirmez koçum,biz dalgamıza bakalım..
  • quote:

Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Senın 94 de vard bızım 99 2521 onun ust kasa 8 vıtes vurmalı 4-4 4hafıf4 agır Sımdı cargonun vıtes gıbı,Ben Janzıman dıyorum var mı ? Şansımanmıs Sen benım yazdıgımı anLıyormusun AnlıyorSun kasmaya gerek yok!
    3230La ısım olmaz ama benım cargo cok proyu yedı eti de bunun tartısmasını yapmam,Bızım mercedesı benden ıyı bılecek yaw :)Sen bı arastır o -98-99-00 oLan mercedeslerı...bucukLumuymus degıLmıymıs guLdurdun benı procu ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Carga çok araba dimi ?

Sen bana tangur tungur eden yerlerini say,bekliyorum..

Senin babanın kullandığı araba gibi dağda bayırda,tozda toprakta çalışan arabanın hiçbir yerinden hayır bekleme..Şirket arabasından hayır bekleme,şöför ona göre bakar arabaya.Sizinkide şirket arabası olduğuna göre ne ötüyorsun ? Kmsi geçer,anca öyle bakıma sokarlar arabayı.Vites kolunu yağlamazsan tabi geçmez,ama rampada yüklüyken kalkış yapıcak Carga'larıda çok iyi biliyorum..

"kalkış yaparken zıplıyo (Sadece bende değil diğer şöförlerdede aynı)" Sen şöförmüsünde bu cümlende şöförmüş havası veriyorsun ? Kırk yılda bir baban şirket arabasını vericekte kullanıcaksın,ah gülüm ah..

Babam arabayı zaten vermez, dayım veriyor..
  • Al bakaLım bu mercedestı bızımkı,bunLarı mı dıyorsun Sen sımdı bucukLu janzıMan dıe

>>  13 YAŞINDA !
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Boş muhabbetler yapmaya gerek yok pronun gucunude herkez biliyo cargonun gücsüzlüğünüde Anormal abi dun akşam pozantıya gelmeden biri solladı boş du galiba plakanın sonu 853 sen olmayasın?
    Ayrıca burda kimin araba kullanıp kullanmadıgına herkes biliyo hic kimse kendini kasmasın yalan dolanla...

Yok kardesım ben urfa dıye sarmaya gıtıgımde,Elazıg faturalarını verdıler elazıgıya gıttım bıde orda da sıra varmıs 1 gun yatık

Volkan abi benim memlekete gitmişsin desene. O son 3 harfi yazmasaydın keşke banlar bu adminler...
  • quote:

quote:

quote:

Boş muhabbetler yapmaya gerek yok pronun gucunude herkez biliyo cargonun gücsüzlüğünüde Anormal abi dun akşam pozantıya gelmeden biri solladı boş du galiba plakanın sonu 853 sen olmayasın?

Yok kardesım ben urfa dıye sarmaya gıtıgımde,Elazıg faturalarını verdıler elazıgıya gıttım bıde orda da sıra varmıs 1 gun yatık

Volkan abi benim memlekete gitmişsin desene. O son 3 harfi yazmasaydın keşke banlar bu adminler...

Yapma ya o gece gezdım elazıg 29 agustos aksamı carsıda PoLısler arama yapıp duruyorlardıHata Lunaparkın orda yemek yedım aksam sora depoya gıttım depoda elazıg malatya karayoLunun orda elazıg sporun tesıslerın yanında bıLseydım paslasırdık
  • quote:

quote:

Kardeşim 2521'de buçuklu şanzıman vardır..Benim 94 2521'de bile buçuklu şanzımandı.Senin babanın kullandığı arabayı bilmiyor musun..Ayrıca Janzıman değil,şanzıman.

Senın 94 de vard bızım 99 2521 onun ust kasa 8 vıtes vurmalı 4-4 4hafıf4 agır Sımdı cargonun vıtes gıbı,Ben Janzıman dıyorum var mı ? Şansımanmıs Sen benım yazdıgımı anLıyormusun AnlıyorSun kasmaya gerek yok!
    3230La ısım olmaz ama benım cargo cok proyu yedı eti de bunun tartısmasını yapmam,Bızım mercedesı benden ıyı bılecek yaw :)Sen bı arastır o -98-99-00 oLan mercedeslerı...bucukLumuymus degıLmıymıs guLdurdun benı procu ya

Cargo nasıl cok pro yedi yahu hic görmüyomusun pozantı tarafında cargolar tırmanma şeridinden orta şeride gecemiyo 3227 ler ara sıra geciyo ama onlarda dengleriyle urasıyo (kırkayaklardan bahsediyorum) eksozlu bi uşaklı 3227 geldi hurrr sesde ses olsa icim yanmaz sollamaya tekiri cıkarken bizde yapısdırdık kafa kafaya gidiyoz ama cargocu akla karayı seciyo sollayayım diye neyse onumuzde araba vardı yavasladık solladı sonra bi yapısdır cargocu mal mal bakıyodu el yaptım basbas diye sellektor yaptı tekiri inerkende solladı yuku hafifdi kesin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yapma ya o gece gezdım elazıg 29 agustos aksamı carsıda PoLısler arama yapıp duruyorlardıHata Lunaparkın orda yemek yedım aksam sora depoya gıttım depoda elazıg malatya karayoLunun orda elazıg sporun tesıslerın yanında bıLseydım paslasırdık

• quote:

quote:

quote:

Cargo nasıl cok pro yedi yahu hic görmüyomusun pozantı tarafında cargolar tırmanma şeridinden orta şeride gecemiyo 3227 ler ara sıra geciyo ama onlarda dengleriyle urasıyo (kırkayaklardan bahsediyorum) eksozlu bi uşaklı 3227 geldi hurrr sesde ses olsa icim yanmaz sollamaya tekiri cıkarken bizde yapısdırdık kafa kafaya gidiyoz ama cargocu akla karayı seciyo sollayayım diye neyse onumuzde araba vardı yavasladık solladı sonra bi yapısdır cargocu mal mal bakıyodu el yaptım basbas diye sellektor yaptı tekiri inerkende solladı yuku hafifdi kesin.

Ben cıkarken dıkkat etmıyorum tırmanma seritinde genelde onumu tıkıyorlar,hızımı alıyorlar,mazotanda oLuyorum yanı ne marka kamyon tırmanma serıtınde dıge dıkkat etmıyorum be güLüm,ama Pozantıda Etide var bı kac pro Pozantı rapmasında oLsun Gulumpede oLsun, Sartlar el verınce trafık yada aracın motoru yedım yanı proyu catır catır hemde,bı gun bı proyLa aynı yere gıdersek vıdeoya cekerım..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.