Şimdi Ara

130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
5.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Yeni 4 serisini bekleyin bence

Ne kadar bir fiyattan gelecek 4 serisi bilginiz var mı ya da tahminiz? 4 serisi tek kelime ile kusursuz 6 serisi gibi pek bi fark yok elbet boyutlarında fark vardır ama yine de harika olmuş.

Bmw 3 serisinde 2 tane 1.6 litre motor kullanıyor. Biri klasik 316i biri de yeni çıkan 320i effective dynamics. 320iED 170 beygir gücünde ve fiyatı makul. Baz fiyatı 102bin lira. Eğer 4 serisinde böyle bi motor kullanılırsa 130 140bin liralık baz fiyatı olur. 2 litre motorlusu için baz fiyatı da 140 150den aşağı olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

HACI O PARAYA ADAMA İKİNCİ EL ARABA LİNKİ VERİYORSUNUZ YA NASIL KAFA SİZİNKİ O PARAYA GİT TOYOTANIN NEYDİ YENİ ÇIKAN BİR SPORU VARDI 120 BİN CİVARI KAFAN RAHAT ONA BİN MİLLETİN ESKİSİNİ NE YAPACAKSIN

Aa doğruya haklısın, hemen toyota alalım.

İkinci el bir E coupe de 50000 bine filan satılsın artık ne deolsa ikinci el, çöp.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR SATAR BEN O KADAR PARAMDA OLSA HATTA 30.000 TL PARAM OLSA ONUN BUNUN ESKİSİNİ ALMAM DUL KADINLA EVLENMİŞ GENÇ GİBİ HİSSEDERİM İKİNCİ EL ARABAYA BİNMEM BİNMEDİMDE BİNENİNDE BAŞINDAN DERT EKSİK OLMAZ.

Siz o aracı 5-10 Bin km kullanınca sizinki de ikinci el olmuyor mu?

O zaman sizinki de para etmeli...

Her araç aynı hassasiyetle mi kullanılıyor ayrıca?
    Bence bu titizlik değil, olsa olsa paranoyaklıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf al full+full alirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

HACI O PARAYA ADAMA İKİNCİ EL ARABA LİNKİ VERİYORSUNUZ YA NASIL KAFA SİZİNKİ O PARAYA GİT TOYOTANIN NEYDİ YENİ ÇIKAN BİR SPORU VARDI 120 BİN CİVARI KAFAN RAHAT ONA BİN MİLLETİN ESKİSİNİ NE YAPACAKSIN

Aa doğruya haklısın, hemen toyota alalım.

İkinci el bir E coupe de 50000 bine filan satılsın artık ne deolsa ikinci el, çöp.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR SATAR BEN O KADAR PARAMDA OLSA HATTA 30.000 TL PARAM OLSA ONUN BUNUN ESKİSİNİ ALMAM DUL KADINLA EVLENMİŞ GENÇ GİBİ HİSSEDERİM İKİNCİ EL ARABAYA BİNMEM BİNMEDİMDE BİNENİNDE BAŞINDAN DERT EKSİK OLMAZ.

Siz o aracı 5-10 Bin km kullanınca sizinki de ikinci el olmuyor mu?

O zaman sizinki de para etmeli...

Her araç aynı hassasiyetle mi kullanılıyor ayrıca?
    Bence bu titizlik değil, olsa olsa paranoyaklıktır.

BEN ANLATAMADIM ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞU BAŞKASININ ESKİSİNİ KULLANMAM GICIK OLUYORUM BİR ŞEY BENİMSE BENİMDİR İSTERSE BİR HAFTA KULLANILMIŞ OLSUN BAŞKASININ ESKİSİNİ ALMAM

• E250, 630i spor arabalar degil. Turkiye fiyatlarini bilmiyorum ama porsche boxter s tipi bisey istiosan Z4 M Coupe, Z4 3.0Si Roadster olabilir. SLK 55 AMG, Audi TT-RS olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• C180 AMG COUPE

• Kızılay c180 alma da.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Kızılay c180 alma da.

SEN ALABİLDİN Mİ KARDEŞİM KÜÇÜMSER GİBİ TAKILIYORSUN? SIFIRI 115 BİN LİRA AZ MI TR ŞARTLARINDA? AZ VAR ÇOK VAR KİMSEYİ BAĞLAMAZ LÜKS ARAÇ SPOR ARAÇ.
  • KIRMIZI C180 AMG COUPE. EN MÜKEMMEL SIFIR KM SPOR ARAÇ.
  •  130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı?
  • bmw z4 olabilir

bmw 3.20d cabrio olabilr 3.20d coupe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

Bence hem yakıt hem vergi anlamında

En mantıklısı
    1)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-full-car-2013-mercedes-cla-200-bayii-hemen-teslim-125683928/detay

Digeri ise E coupe

Bu cla ları bende çok beğendim ama aracın arkası güzel gelmedi bana haksız mıyım? Ve bu araç c ve a arası bir model mi? Yani segment olarak c serisinden daha mı aşağıda?

A serisinin sedanı olarak düşün , c kasayı yıkar geçer hocam ve şuan yeni bir seri olduğu için çok baktırır , vergi benzın gayet makul , corvete va gore çerez parası kalır . Bılıyorsun ki E sınıfı makyaj landı o yuzden e coupe da degıscek . O yuzden Cla almanı onerırım . E coupe ıstıyorsanda bence beklemelısın şuan kasaya bınerım dersen fıyatları dusucek makyajlandıgından dolayı

Bu arada corvet-porche tarzı ultra lux segment arac alıcaksan yardımcı olurum galerimiz var

E coupe da makyajlandıysa biraz beklemek de fayda var dediğiniz gibi. Bu araçlara güvenemiyorum ne yazık ki bir aracın en ucuzunu aldın mı illaki sıkıntı yaşıyorsun piyasanın altına almak diye bişey yok bana göre aksine az daha verip piyasasından pahalıya en azından temiz bir araç almak tercihim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

Ben olsamhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-manuel-gt86-kazasiz-boyasiz-ekstra-aksesuarli-124059295/detay

Buda ne kasaymis arkadas. Gt86, brz, scion fr-s ucude ayni arac :)

Cidden komik ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

O paraya temizinden e39 M5 bulursunuz gibime geliyor.

E60 m5 dahil 5 serisinin m lerini beğenmiyorum :) standarta çok yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: amrasc

quote:

Kendi aracım e93 320i mtech. Kendi aracımdan memnunum ancak değişiklik yapmak istiyorum. 130.000 tl civarı. E93 ümü aratmayacak ve onun gibi sorunsuz güzel bir araç almak istiyorum. Benim aklımdakiler 2006 model ve üzeri Porsche cayman, boxster, 2006 bmw 630i (cabrio), vergisi böyle saçma bi miktar olmasa corvette C6, başka önerisi olan varsa veya bu araçlar hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Başka öneri derken s2000 falan gibi araçlardan bahsetmiyorum. Saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-emsalsiz-cayman-s-bb-otomotivden-124123354/detay

Gördüğüm en güzel renk bu cayman da fiyat emsallerine göre baya yüksek ama.

• quote:

quote:

quote:

Yeni 4 serisini bekleyin bence

Ne kadar bir fiyattan gelecek 4 serisi bilginiz var mı ya da tahminiz? 4 serisi tek kelime ile kusursuz 6 serisi gibi pek bi fark yok elbet boyutlarında fark vardır ama yine de harika olmuş.

şu an sıfır 3 serisi coupe 170 bin civarı ama sadece 2 bin dizeliyle satılıyor. 4 serisini hangi motorlar getireceklerine göre değişir bu iş. 1.6 136 ve 170 likler gelirse biraz kasarak ya da grey marketten alınabilir bence

3 serisiyle kıyaslayıp 4 ler de 80-90.000€ gibi bir fiyattan gelir diye düşünüyordum ancak dediğiniz çok doğru 1.6 motor gelirse vergiden dolayı fiyat baya aşağı iner o zaman alınır bir araç sınıfına girer. 4 belli olsun eğer 130-140.000 civarı olursa başka hiç bişey düşünmeye gerek kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.