Şimdi Ara

130.000 tl civari spor araç bakıyorum öneri var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
5.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daxtor55

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-m3-coupe-e-46-imola-red-collection-car-113667834/detay/
    Biraz üstüne katabiliyorsanız katın bunu alın derim.

E46 güzel araç ama bu fiyat çok uçuk ve eski kasaya dönmek saçma olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizzgultekin

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2004-m3-coupe-e-46-imola-red-collection-car-113667834/detay/

Ben de öyle düşündüm ancak bu araç çok temiz birde 38.000 km de.Piyasada bulunan diğer E46 M3 lerden temizlik bakımından daha iyi bir araç.Ayrıca yorgun E46 lardan değil.Tabi yeni model bakmak istersiniz belki de daha iyi araç bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 26 Mayıs 2013; 1:50:36 >

• quote:

quote:

Abi bu mebla da gidip C180 falan filan alırsan hakkımı helal etmem

Bide 2004 m3 nedir km si az olsa bile verilmez

Mustang Gt düşünür musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Mayıs 2013; 1:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkez bişiler yazmış ama bu adamın sadece 130 bin lirasımı var sonra ne olacak?kimi önerilen araçlar büyük motorlu yakıtı ne yapacak?kimi önerilen araçların ismi var bir ferrarinin rutin bakım ücreti (ağır bakımı söylemiyorum) nedir bilen var mı?aynı şekilde 50bin liralık porsche boxerda binseniz servise gittiğinizde onun adı porshce olacaktır servis ücretine hazır olmak lazım :)
    birde ne için kullanılacak bu araç performans için uygun yakıt performans için japon olabilir elit olayım dersek benım favorim porshce yok uzun ömürlü sağlam olsun servis parça sıkıntım olmasın hemde adı belli dersek alman bmw mercedes gibi dimi?
  • 4 serisini 130 bin lira civarına alamazsınız bence 1.6 motor dahil, alsanızda klima manuel kumaş koltuklar helojen farlar ile alınabilir. yılda 20.000-25.000 km yapıyormuşsunuz kafadan Amerikanları eleyin sonuçta yakıt olarak siz iüzeceklerdir vergiyi söylemiyorum en mantıklısı 9 serisi ama yaşınız 25 size biraz büyük kaçar ben siizn yerinize olsam 3.35 alırım ya da büyük motorlu başka bir 3 serisi. Mercedes e cope ve caprionun makyajlıları yakında gelecek o yüzden şimdi 2.el alırsanız muhtemelen baya zarar edeceksiniz. bu arada caprip arabaları sadan hb ve coupelere göre daha ağır daha hantal olduğunu belirtmeliyim. z4'de olabilir.
    alıntı yaparak cevaplayınız
  • Mercedes c coupe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar fakirim ki 13 bin diye okudum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

Cayman falan bence boşverin. 630 dediğiniz aracın kasası klasik olsa da bence eskidi.

Aşağıdaki aracı tavsiye ederim 1800cc 204 HP'dir, yaklaşık 7 sn'de 100 km'ye çıkar, Son hızı 240 km'dir. Aracınız 156 HP eski tip motorluysa E250 CGI şu anki aracınızdan en az 2-3 lt daha az yakar. Vergi olarak da üzmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-encar-dan-2010-model-e250-cgi-amg-paket-35.000km-de-full-120416530/detay

Aynen bu.

• quote:

quote:

quote:

Ben de öyle düşündüm ancak bu araç çok temiz birde 38.000 km de.Piyasada bulunan diğer E46 M3 lerden temizlik bakımından daha iyi bir araç.Ayrıca yorgun E46 lardan değil.Tabi yeni model bakmak istersiniz belki de daha iyi araç bulabilirsiniz.

Araca lafım yok harika tam koleksiyon aracı ama ben alıp kenara koyamıyorum ne yaZık ki bi sene de 38.000 km deli araç 60-70.000 kmlere gelicek sonra diğer m3 lerin statüsüne düşecek 145.000 tl ilk aracı 70-80.000 tl gibi bi miktara satmaya çalışacağım :) dediğim gibi araç kusursuz ama alıp garaja konmalık

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

Abi bu mebla da gidip C180 falan filan alırsan hakkımı helal etmem

Bide 2004 m3 nedir km si az olsa bile verilmez

Mustang Gt düşünür musun ?

C180 önceden bakmıştım hocam eski kasa 2006 model e200 ile değişmem o arabayı :) Mercedes E den sonra başlıyor öncesine girmem. Mustang düşünmek istesem de düşünmüyorum. Daha dayanıklı ve piyasası olan servis sorun çekmeyeceğim bi araç tercihim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

benim önerim yok. hiç kullanmadım o dediğin arabaları ve hiç binmedim bile.
    o kadar paran varsa git bi ev falan al arsa al. bak 3. köprü ve 3. havaalanı arnavutköy tarafına yapılacak. al o taraflardan bi arsa parana para kat.

130.000 tl ye İstanbul, 3. Köprü, ve yatırım :)

bir film vardı adam kredi ile para çekip umumi tuvalet yaptırıyordu 3. köprünün oraya 130.000 tl ye güzel olur bence...
    kendini 5 yılda telafi eder....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

benim önerim yok. hiç kullanmadım o dediğin arabaları ve hiç binmedim bile.
    o kadar paran varsa git bi ev falan al arsa al. bak 3. köprü ve 3. havaalanı arnavutköy tarafına yapılacak. al o taraflardan bi arsa parana para kat.

130.000 tl ye İstanbul, 3. Köprü, ve yatırım :)

bir film vardı adam kredi ile para çekip umumi tuvalet yaptırıyordu 3. köprünün oraya 130.000 tl ye güzel olur bence...
    kendini 5 yılda telafi eder....

Yazılım mühendisiyim ben boktan işlere girmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

herkez bişiler yazmış ama bu adamın sadece 130 bin lirasımı var sonra ne olacak?kimi önerilen araçlar büyük motorlu yakıtı ne yapacak?kimi önerilen araçların ismi var bir ferrarinin rutin bakım ücreti (ağır bakımı söylemiyorum) nedir bilen var mı?aynı şekilde 50bin liralık porsche boxerda binseniz servise gittiğinizde onun adı porshce olacaktır servis ücretine hazır olmak lazım :)
    birde ne için kullanılacak bu araç performans için uygun yakıt performans için japon olabilir elit olayım dersek benım favorim porshce yok uzun ömürlü sağlam olsun servis parça sıkıntım olmasın hemde adı belli dersek alman bmw mercedes gibi dimi?

Japonları hiç düşünmüyorum kalite önemli benim için arabada elbet 130.000 tl arabaya verip arabayı garajda yatırmayacağım ancak yüksek kalite bir aracı da düşük maliyetle ve gönül rahatlığıyla kullanmak istiyorum. Porsche bakım maliyeti derdi tasası bi Bmw Mercedese göre çok mu farklılık gösterir değer mi değmez mi bu riske, bunu bilmiyorum.

• Ya kardeşim 130.000 tl ile araba alırsın mercedes-bmw vs vs

Ama corvetmiş , camaro, ferrarı vs geç bunları bunların mtv sını karsılayabılcekmısın senelık mtv yı aya boldugunde sırf 500-1.000 tl arası aylık bınsende bınmedende mtv ye para ayırman lazım . Bunun kaskosu , benzını vs karsılayabılcekmısın boşa mılletın agzını yorma bence. Ayda ztn sırf mtv ye 500-1000 tl ayırabılıyorsan ztn 130 luk degıl 230-330 luk arabaya bınersın

• quote:

Orijinalden alıntı: nrttn/bora

4 serisini 130 bin lira civarına alamazsınız bence 1.6 motor dahil, alsanızda klima manuel kumaş koltuklar helojen farlar ile alınabilir. yılda 20.000-25.000 km yapıyormuşsunuz kafadan Amerikanları eleyin sonuçta yakıt olarak siz iüzeceklerdir vergiyi söylemiyorum en mantıklısı 9 serisi ama yaşınız 25 size biraz büyük kaçar ben siizn yerinize olsam 3.35 alırım ya da büyük motorlu başka bir 3 serisi. Mercedes e cope ve caprionun makyajlıları yakında gelecek o yüzden şimdi 2.el alırsanız muhtemelen baya zarar edeceksiniz. bu arada caprip arabaları sadan hb ve coupelere göre daha ağır daha hantal olduğunu belirtmeliyim. z4'de olabilir.
    alıntı yaparak cevaplayınız

9 serisi nedir hocam? Evet yaşım 25 z4 çok ufak geliyor gözüme ama slk ve z4 ü incelemedim nasıldır iç hacmi vs bilmiyorum. 335 benimde aklımı kurcalayan araç 2007 ler çift turbo 2008 ler tek turbo ya da tam tersi böyle bişeyler duydum 335 ler için. 4 kasa çıkınca 3 lerin değer kaybı yaşayacağını düşündüğüm için zaten yeterince değer kaybı yaşamış 6 serisine yöneldim bende sonuçta üst sınıf bir araç. Bana da 4 serisi 130_140.000 tl den daha fazlaya gelir gibime geliyor ancak sıfır olmasının verdiği avantaj var birde. Ne zaman gelecek 4 bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ben olsam 0 km GT-86 alırdım da ikinci el falan düşünüyormuşsunuz.

Önerilerim:
    RS4 Cabrio
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-orjinal-audi-rs4-quattro-cabriolet-125173883/detay

S5
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-x-clusive-audi-s5-v8-celik-jant-cruise-control-121257929/detay

M5
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yenikoy-motors-2005-bmw-m5-96342432/detay

CL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-cl500-kazasiz-tertemiz-123068080/detay

SL
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-mercedes-sl-350-amg-gorunum-nasyonel-den-125804169/detay

Evo X
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2011-mitsubishi-lancer-evolution-x-mr-sst-444-z-oto-125182050/detay

Sırf Porsche logosu var diye Boxter almaya gerek yok.

Cabrio bmw nin işi audi olmuyor bence.

Açıkçası RS olunca bence iş değişir. Yine de bu listeden SL350'den başkasına bakmazdım.

Kuzenimde cl500 vardı Almaya'da yaşıyor kendisi gerçekten bunlar çok farklı araçlar sl cl ama artık tasarım olarak eski geliyor bana daha güncel yeni yüzlü bir araç istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

Cayman falan bence boşverin. 630 dediğiniz aracın kasası klasik olsa da bence eskidi.

Aşağıdaki aracı tavsiye ederim 1800cc 204 HP'dir, yaklaşık 7 sn'de 100 km'ye çıkar, Son hızı 240 km'dir. Aracınız 156 HP eski tip motorluysa E250 CGI şu anki aracınızdan en az 2-3 lt daha az yakar. Vergi olarak da üzmez.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-encar-dan-2010-model-e250-cgi-amg-paket-35.000km-de-full-120416530/detay

Aynen bu.

Gri bu kadar mı yakışır :) benim de favorilerinde ekli bu araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiral34

Ya kardeşim 130.000 tl ile araba alırsın mercedes-bmw vs vs

Ama corvetmiş , camaro, ferrarı vs geç bunları bunların mtv sını karsılayabılcekmısın senelık mtv yı aya boldugunde sırf 500-1.000 tl arası aylık bınsende bınmedende mtv ye para ayırman lazım . Bunun kaskosu , benzını vs karsılayabılcekmısın boşa mılletın agzını yorma bence. Ayda ztn sırf mtv ye 500-1000 tl ayırabılıyorsan ztn 130 luk degıl 230-330 luk arabaya bınersın

Farzedelim benim kenarda 1.000.000 tl param var bunun hepsiyle araba almak zorunda mıyım bu birincisi. Ben kimsenin ağzını yormuyorum burası forum sitesi insanlar bugatti al dese bunun sorumluluğu bende mi değil, ki ayrıca benim sorduğum araçlar içinde sadece c6 var sizin saydıklarınız yok öneride bulunan arkadaşlarımıza saygısızlık etme bu ikincisi. Ağzını yorduğunu düşündüğün insanlardan biri olduğunun farkında mısın ? Bu da üçüncüsü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amrasc

quote:

Kendi aracım e93 320i mtech. Kendi aracımdan memnunum ancak değişiklik yapmak istiyorum. 130.000 tl civarı. E93 ümü aratmayacak ve onun gibi sorunsuz güzel bir araç almak istiyorum. Benim aklımdakiler 2006 model ve üzeri Porsche cayman, boxster, 2006 bmw 630i (cabrio), vergisi böyle saçma bi miktar olmasa corvette C6, başka önerisi olan varsa veya bu araçlar hakkında bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum. Başka öneri derken s2000 falan gibi araçlardan bahsetmiyorum. Saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-dogus-cikisli-emsalsiz-cayman-s-bb-otomotivden-124123354/detay

Gördüğüm en güzel renk bu cayman da fiyat emsallerine göre baya yüksek ama.

bu araç bir arkadaşımın kardeşinindi , Bu rengi baya bi aradılar. Ve kazasız bulmak için çok uğraşmışlardı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.