Şimdi Ara

130 bin TL SUV YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aracımı yeni sattım 130 bin tl bütcem var.SUV almak istiyorum.Sıfır pek düşünmüyorum.Zaten bu bütce ile sıfır düşünemem.
    Güvenlik ön panda olmak üzere ne tavsiye edersiniz.Araç evin 2. aracı olacak.Yakıt öncelikli değil.Aklımdan geçenler:

-Hyundai tucson elite plus 4x4(2016-2017)
    -volvo xc90 2.4 dizel 4x4(2010-2014)
    -Subaru Forester(2014-2019)
    -Mercedes ML 320cdi (2006-2008)
    -MazdaCX5 yada CX3(2014-2016)

Bunlar aklıma gelen secenekler
    Tecrübe önerileriniz sebebleri ile benim için önemli...

• güvelik = volvo

hyundai hakkında bilgim yok ama internette çok fazla bilgi bulabilirsiniz

subaru ve mazdaların (subaruyu kullanmıştım daha önce ) japon araçları olduğunu düşünürsek

konfor ve yalıtım yönünden zayıftır ....yakıt tüketimi ve sorunsuzluk iyidir ..subarunun 4 çekerinden bahsetmeye gerek yok

mercedes jip işinde bence başarılı değil 4 çeker sistemi bi audininki gibi değil

volvo tercih etmek isterseniz 2.4 185 beygir olanını tercih edin daha sorunsuz motor

volvolar farklı araçlardır bir kez bindinizmi ya aşık olursunuz ya nefret edersiniz
  • Hangisini alsan kendisine göre bir artısı olur..

Subaru sorunsuzluk yol tutuşu dort ceketi artıları...

Volvo zaten Volvo

Mazda subaruyla benzer...farklı olarak yakıtı iyi ama küçük

Tuscon yakıtı içer ama dert diil diyosun...kaslı ve tatminkar

Orda bi mersedesi onermem.gecen başka konu yada yazdım.sarap yillanır...araba eskir tr şartlarında bir öğretmenin 4 5 yıl yemeden içmeden maaşını.12 13 yaşında hangi araç olsa vermem...bi sorun çıkarsa maddi manevi ugrasirsinki cikarir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 3 Şubat 2018; 10:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dymmt D kullanıcısına yanıt
    2.4 volvo motorlar sorunlu deniyor...kafam biraz orda karışıyor.km yüksek (120-150 bin gibi) volvo yerine tucson nasıldır sizce.tek korkum km vovoda
  • Bu fiyata alabileceğiniz en sorunsuz, en güçlü ve en güvenli makine kesinlikle 2013 sonrası Subaru Forester XT (240hp)

Her sürdüğümde işte bir araç böyle güçlü olsa bana yeter diyorum. Elektrikli tren gibi hızlanıyor..
  • Bu araçların hiçbirini kullanmadım baştan söyleyeyim. Ben Hyundai Tucson'u çok beğeniyorum. Yolda gördüğümde dönüp, dönüp bakıyorum. Tucson'un Facebook grubuna üyeyim. Orada kullanıcılar Hyundai'a herkes mesafeli diyorlar ama Tucson'u bir kullansalar diye cümle devam ediyor. Yakıt takıntınız da yok muş 177 HP, hem yeni hem km düşük bir araç. Tucson grubuna bir gidin kullanan kişilerden görüş alın. Hayırlı günler.
  • rızaa kullanıcısına yanıt
    benim dizel araçları genel olarak sevmiyorum yalıtımı üst düzel olan araçlar hariç

volvoların xc90 da kullanılan 2 tip motoru var 185 beygir ve 200 beygir

185 lik olanlar daha sorunsuz bir arkadaşımda 2.4 s60 var aynı motor 300 bin km civarında halen rahat kullanıyor

volvoların genel anlamda sorunlu olduğuna dair bilgiler var ve bunlar kısmen doğru

en sorunsuz motorları 2.0t 180 hp benzinli ve 2.4 dizel modelleri

eski araçlar için gerisi yaramaz

ama bana kişisel tercihimi sorarsanız xc90 yerine xc70 öneririm

kaya gibi araç son derece sağlam xc70 ...volvoların şanzıman kaynaklı sorunları var eski kasanın selenoid arızası var 150 -200 bin km arası

yeni kasaların şanzıman beyin sorunu var

2 kez xc70 almaya niyet ettim ikisinde de araçlar hızlı satıldı (1-3 gün arası )

fiat freemont almıştım xc70 alamayınca ama halen aklımda bulursam temiz fiyatı uygun bir şey alacağım

volvolar bana hep farklı gelmiştir daha önce s80 kullandım bir süre şuan volvo s60 ım var

• Xc70 seviyorum ancak bulmak zor oluyor. Hangi model yıl bakmıştınız.

• Tucson 4x4 önerebilirim.

Kalite algısı yüksektir.

Yakıt üzebilir sadece...

• Tucson'un yakiti kesinlinle üzmez.

Cunku diger baktiiniz araclar hacimce buyuk motorlu.

Zaten vergileri yuksek.

Agirliklari yuksek, dolayisiyla yakitlari da yuksek.

Eger cekis sisteminden cok bir beklentiniz yoksa Tucson 4x4 tam sizlik

• Temizini bulabilirseniz volvo.Bulamazsanız sıfıra en yakın olan aracı alın.

• yukarıdaki suv görünümlü saçmalıklardansa lincoln navigator, toyota land cruiser 100vx, mitsubishi pajero, nissan patrol gibi gerçek suv lara yönelebilirsiniz.
  • Boyut çok önemli değilse Yeni XV 4x4 oto. ve CX3 dizel oto. 4x4. Subarunun arazi kabiliyetinden bahsetmeye gerek yok yeni XV de çok iyi, ayrıca donanımlarıda çok iyi, güvenlik sınıfının en iyisi diyebiliriz.
    Bayan kullanacaksa Adaptif curuze ile 0-180 arası tamamen durup trafiğin akışına göre ilerleyebiliyor, önüne engel çıktığında kendi fren yaparak durabiliyor daha bunun gibi bir çok sürüş yardımcısı.
    Testlerini incelemenizi tavsiye ederim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:28:5 >
  • Hyundai veya Renault Kadjar gibi araçları öneririm. Eğer sportif görünümlü olsun zaten ikinci araç olacak derseniz C-HR gibi yeni tasarım araçlara da bakılabilir. Volvo parça ve servisleri gereğinden fazla pahalı. GÜvenlik derseniz artık rakipleri de çok ilerde. Geriye beğeni kalıyor sadece Volvo için.
  • Chr öneririm içi dar kasvetli ama olsun yine de albenisi yüksek ha ben almam o ayrı

• Arkada kim oturacak,kim kullanacak gibi etkenler önemli kasvet için. Ön koltuklar ferah ama arka için örneğin küçük çocuklu ailelerden seven de var,çünkü çocuk çabuk uyuyor arka tarafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

2.4 volvo motorlar sorunlu deniyor...kafam biraz orda karışıyor.km yüksek (120-150 bin gibi) volvo yerine tucson nasıldır sizce.tek korkum km vovoda

Bence xtrail de bakın güvenlik paketli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasayı düşünüyorsanız Mercedes ML'yi eleyin. Yakıtı düşünüyorsanız Hyundai Tucson'u eleyin. Volvo güvenlidir ancak yakıtı da az olmaz. Mazda hakkında pek bilgim yok. Subaru benzinli ise yakıt yine sıkıntı ancak çok iyi bir dört çeker sistemi var. Seçenek olarak diğer araçların donanımı da önemli. Hepsinin dışında güzellik görecelidir ancak Tucson harika yahu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.