Şimdi Ara

130 milyara kadar arac tavsıyelerınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enver1

kardesım bu sonucta zevk meselesı sorento senın dedıgın kadar kotu degıl bızım tanıdıkta var hıce sıkayetcı degıl yok frenlerı kotumus yok ıscılıgı ııyı degılmıs yok para etmezmıs yok kandırmacaymıs hepsı yalan araba gayet guzel ısteklerıne karsılık verıyor sen ıcıne bınıpde konuscan super olur ınsanın sorenotyu yanlıs tanımalarına bu neden oluyor ıste

binmeden önce evet begeniyordum binilebilir diyordum önyargılarıma ragmen ta ki binipte yargılarım oluşuncaya kadar
  • venedik_taciri sen ne kadar kullandın bu arabayı ve kac model ben 2008 makyaslanmıs halınden bahdedıyorum ben ce cok onyargılı dusunuyosun arac hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: ArminBuuren
    2.4 litre seceneği sizin verdiğiniz fiyat donanım olarak zayıf.

bana kalsa donanima hic bakmadan tum parami motor hacmine yatiririm ama arkadasin isteklerini bilemeyecegim.

fiyat/donanim olarak ele alirsak tabiki 2.0 + paketler olacaktir.
    secim arkadasin.

• quote:

arkadaslar genellıkle babam sorento------x5 ve adını yazmayı unuttugum bana gore guzel olmayan dogge nıtro arasında kaldı sorento----x5-------dogge nıtro------ bu 3unden bırısını alcagız buyuk ıhtımalle
    soreno full-full 2008 0km
    nıtrode full-full 2008 0km
    x5 ıse en yuksek 2005 alabılırız oda en az 70.000 km gıtmıs arabalar sızce hangısı daha makbul

Sorento ve nitro 90000 ytl bile değil,ben o kadar para verbilsem 0 km 2008 model x3 2.0d 177hp premium paket alırdım,artan 10 bin ytl yide servis ve mazot parası yapardım.
    Sorunuza cevap verdim,sizde mümkünse benim şahsi merakıma cevap verin,foruma 130 bin ytl ye hangi araba alınır demek için mi üye oldunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: venedik_taciri

130 000 000 000 lira .. yazı ile yüzotuzmilyar lira yeni tabiri ile 130 bin ytl ile sorentoyu aynı cümlede telaffuz eden adama araba önerisinde bulunmam arkadaşım

• quote:

kardes dız mesafesı cok kucuk 5 kısılık bı aıleyız dız mesafesı kucuk ve uzun yoollara cıkmaya usenıyoduk araba acayıp ınsanı bayıyor beklentılerımız konforlu ınsanı fazla yormuyucak ınsan arabanın ııcnde trende gıdıyor gıbı hıssetmemelı anladınmı kardes

kriterleriniz bu ise jip tarzi araclardan ziyade binek ve segmentlerinden yuksek bir araca bakmaniz gerek.
    butce yeterli ise e220 cdi da iyi bir secenek olabilir.
    http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/E_Class/

• hayır kardes

Sorento ve nitro 90000 ytl bile değil,ben o kadar para verbilsem 0 km 2008 model x3 2.0d 177hp premium paket alırdım,artan 10 bin ytl yide servis ve mazot parası yapardım.
    Sorunuza cevap verdim,sizde mümkünse benim şahsi merakıma cevap verin,foruma 130 bin ytl ye hangi araba alınır demek için mi üye oldunuz

hayır kardes uzun suredır takıp edıyodum bu sıteyı
  • bu listeden bak.
    bence en uygunu e200
    liste asağıya doğru fiyatlar katlanarak iniyor
    o yuzden almadım
     130 milyara kadar arac tavsıyelerınız
  • quote:

kardes dız mesafesı cok kucuk 5 kısılık bı aıleyız dız mesafesı kucuk ve uzun yoollara cıkmaya usenıyoduk araba acayıp ınsanı bayıyor beklentılerımız konforlu ınsanı fazla yormuyucak ınsan arabanın ııcnde trende gıdıyor gıbı hıssetmemelı anladınmı kardes

Anladım. O zaman 5.20d düşünebilirsiniz. Bence çok iyi bir araba.
  • Kesinlikle A6 öneririm. Beklentileriniz karşılayacağına eminim.
  • günümüzde zaten aile bağları soyisim paylaşımından öteye gitmiyor bırakta arka koltukta dizlerimiz birbirine değsin yahuu

al bir bmw 520d mi olur 320d mi olur bak keyfine ..olmadı al bir mercedes e 220 cdi dizlerinizi birbirine değdirerek yaşayın aile saadetini
  • A6 2.0 TDİ
  • 70.000 km x5 için veya genel olarak BMW için yüksek mi??
  • bence bıraz yuksek kardes onun masrafları cok tutar tekerlektır odur budur bı servıse soktunmu 10 mılyar masraf tutrar
  • 10 milyar servismi olur yaa şakamı yapıyon arkadaş ayrıca x5 i bilmem ama 70000 birçok araba için hiçde öle yüksek bi değer değil helede bmw için hiç değil

ben olsam jip yerine otomobil tercih ederdim söyle bir e270cdi mesela fiyatları ne alemde bilmiyorum ama x5den pahalı değildir heralde yada audi a6.
  • tm da kardes bız bmw 320 2004 modeldı sadece tekerleklerını bıtmıstı sadece ıyı jant takalım dedık 5 mılyar tuttu gecen bujıler bıtmıstı 2 mılyara bujılerı onardık
  • quote:

Orjinalden alıntı: venedik_taciri

130 000 000 000 lira .. yazı ile yüzotuzmilyar lira yeni tabiri ile 130 bin ytl ile sorentoyu aynı cümlede telaffuz eden adama araba önerisinde bulunmam arkadaşım

ne kadar komiksinn....

eger 90 bin falan desen önerirdim sorentoyu ama fiyat cıkmıssın ben sana X3 öneririm incele kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 5 Aralık 2007; 1:51:37 >

• saab 9,5 alın farkınız olur
  • 2.el temiz range rover filan araştırılsa nasıl olur

@utarid58 sadece arabaya 130 bin ytl veriyor adam

arabaya servetinin en kötü ihtimalle % 3 ünü filan bağlamış olsa ..o rakam binde 3 e kadar düşebilir

geri kalan miktarı sen düşün artık
  • Bu Nissan Qashqai vardı. Fiyatı da ucuzdu. Tamam dediğiniz araçlardan çok farklı ama ekonomi adına alınabilir. Ama yok ben o kadar para vereceğim diyorsanız ben X5 alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.