Bildirim
130 milyara kadar arac tavsıyelerınız
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Saydığın araçlardan Q7 ve 530 yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArminBuuren -- 4 Aralık 2007; 22:58:33 > -
Yani yaklaşık 75.000 euro gibi bir bütçe varquote:
Orijinalden alıntı: ArminBuuren
2. El Porsche Cayenne lere bakabilirsin. -
BMW X3 2.0 dizel 177 hpquote:
alın pişman olmazsınız
ben alamıyorum ama gözüm kaldı
pek küçük değil gidip bakın tabi pek görülemiyor
çünkü yok satıyor.
ben 2006 modele baktım iyi geniş
tabiki X5 daha geniş ancak 2.0 dizeli yok -
porsche bakabıırız ama o araclar cok gıtmıs 75-80.000 asagı gıden yok 2 dezevantajı cok vergısı var hatırladıgım kadarıyla 4-5 mılyar en az vergısı varquote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Yani yaklaşık 75.000 euro gibi bir bütçe var
2. El Porsche Cayenne lere bakabilirsin.
Alıntıları Göster -
arkadaslar adam küçük oldugu için arabayı sattık demiş siz porsche önermişsiniz bence a6 2.0 sıfır 55.000 euro bildigim kadarıyla hem ekonomik hem konforlu üstelik cebinizde para kalmış olurquote:
Orijinalden alıntı: enver1
porsche bakabıırız ama o araclar cok gıtmıs 75-80.000 asagı gıden yok 2 dezevantajı cok vergısı var hatırladıgım kadarıyla 4-5 mılyar en az vergısı var
Alıntıları Göster
-
ben yazcaktım a6 önermene gerek yoktu yafquote:
porsche bakabıırız ama o araclar cok gıtmıs 75-80.000 asagı gıden yok 2 dezevantajı cok vergısı var hatırladıgım kadarıyla 4-5 mılyar en az vergısı var
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!
arkadaslar adam küçük oldugu için arabayı sattık demiş siz porsche önermişsiniz bence a6 2.0 sıfır 55.000 euro bildigim kadarıyla hem ekonomik hem konforlu üstelik cebinizde para kalmış olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: /Bulut\
arkadaslar adam küçük oldugu için arabayı sattık demiş siz porsche önermişsiniz bence a6 2.0 sıfır 55.000 euro bildigim kadarıyla hem ekonomik hem konforlu üstelik cebinizde para kalmış olur
Porche Cayenne küçük bir araç mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!
Alıntıları Gösterquote:
donanımları saymazsak 55 bin euro ama donanımları ile 70 bin euro
-
arkadaslar genellıkle babam sorento------x5 ve adını yazmayı unuttugum bana gore guzel olmayan dogge nıtro arasında kaldı sorento----x5-------dogge nıtro------ bu 3unden bırısını alcagız buyuk ıhtımallequote:
Orijinalden alıntı: ArminBuurenquote:
Alıntıları Göster
soreno full-full 2008 0km
nıtrode full-full 2008 0km
x5 ıse en yuksek 2005 alabılırız oda en az 70.000 km gıtmıs arabalar sızce hangısı daha makbul
-
ilk olarak şuna cewap wer o araç sıfır mı olcekquote:
Orijinalden alıntı: ArminBuurenquote:
Alıntıları Göster
sıfır olsa bile o fiyata q7 bulmanız biraz zor sankii
-
ılk hedefımız 0 ama elımıze 30-50.000 km gıtmıs araba bulursakta alabılırızquote:
Orijinalden alıntı: kul.ada
ilk olarak şuna cewap wer o araç sıfır mı olcek
sıfır olsa bile o fiyata q7 bulmanız biraz zor sankii
Alıntıları Göster -
quote:
Orjinalden alıntı: enver1
merhaba arkadaslar onerenız arac bıraz buyuk olmalı sattıgımı araba 320i di cok kucuktu kucuk oldugundan dolayı sattık babam yenı araba almayı dusunuyor
sorento-----x5------530i-------mercedes e200---------audı a6----------Q7---------sımdılık lıstemızde yol gosterırsenız sevınırız
3.20'ye küçük demişsin ama pek de küçük sayılmaz bence. Büyük araba derken beklentiniz nedir merak ettim doğrusu.
Tamam 5 serisi 3 serisinden büyüktür ama 3 serisi çok küçüktü...Pek anlayamadım açıkçası. -
kardes dız mesafesı cok kucuk 5 kısılık bı aıleyız dız mesafesı kucuk ve uzun yoollara cıkmaya usenıyoduk araba acayıp ınsanı bayıyor beklentılerımız konforlu ınsanı fazla yormuyucak ınsan arabanın ııcnde trende gıdıyor gıbı hıssetmemelı anladınmı kardesquote:
Orijinalden alıntı: Polemikquote:
merhaba arkadaslar onerenız arac bıraz buyuk olmalı sattıgımı araba 320i di cok kucuktu kucuk oldugundan dolayı sattık babam yenı araba almayı dusunuyor
sorento-----x5------530i-------mercedes e200---------audı a6----------Q7---------sımdılık lıstemızde yol gosterırsenız sevınırız
3.20'ye küçük demişsin ama pek de küçük sayılmaz bence. Büyük araba derken beklentiniz nedir merak ettim doğrusu.
Tamam 5 serisi 3 serisinden büyüktür ama 3 serisi çok küçüktü...Pek anlayamadım açıkçası.
-
ben olsam 73500 euro ya ( yaklaşık 135000 ytl) 2008 mitsubishi pajero paris dakar edition alırdım.quote:
ılk hedefımız 0 ama elımıze 30-50.000 km gıtmıs araba bulursakta alabılırız
Alıntıları Göster
bir daha herhangi bir satıh için endişelenmene gerek kalmazdı. tekerlerin biri toprağa değsin yeter :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Aralık 2007; 23:40:14 >
-
AUDI A6 iyi bir secenek olacaktir.quote:
Orijinalden alıntı: Polemikquote:
Tamam 5 serisi 3 serisinden büyüktür ama 3 serisi çok küçüktü...Pek anlayamadım açıkçası.
3.0 motor ve sonrasi sizi biraz asabilir ancak max fiyata sifir bir AUDI A6 2.4 € 69.767 alabilirsin.
veya butcenize gore sifir bir 2.0 alinip kalan para ilede full paketler eklenebilir.
bence audi.
http://www.audi.com.tr/Audi/A6.aspx
-
130 000 000 000 lira .. yazı ile yüzotuzmilyar lira yeni tabiri ile 130 bin ytl ile sorentoyu aynı cümlede telaffuz eden adama araba önerisinde bulunmam arkadaşımquote:
Orijinalden alıntı: tasshelhoff
ben olsam 73500 euro ya ( yaklaşık 135000 ytl) 2008 mitsubishi pajero paris dakar edition alırdım.
bir daha herhangi bir satıh için endişelenmene gerek kalmazdı. tekerlerin biri toprağa değsin yeter :)
Alıntıları Göster
-
2.4 litre seceneği sizin verdiğiniz fiyat donanım olarak zayıf.quote:
Orijinalden alıntı: [cLone]::
AUDI A6 iyi bir secenek olacaktir.
3.0 motor ve sonrasi sizi biraz asabilir ancak max fiyata sifir bir AUDI A6 2.4 € 69.767 alabilirsin.
veya butcenize gore sifir bir 2.0 alinip kalan para ilede full paketler eklenebilir.
bence audi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
bence audi.
-
kardesım bu sonucta zevk meselesı sorento senın dedıgın kadar kotu degıl bızım tanıdıkta var hıce sıkayetcı degıl yok frenlerı kotumus yok ıscılıgı ııyı degılmıs yok para etmezmıs yok kandırmacaymıs hepsı yalan araba gayet guzel ısteklerıne karsılık verıyor sen ıcıne bınıpde konuscan super olur ınsanın sorenotyu yanlıs tanımalarına bu neden oluyor ıstequote:
Orijinalden alıntı: venedik_taciri
130 000 000 000 lira .. yazı ile yüzotuzmilyar lira yeni tabiri ile 130 bin ytl ile sorentoyu aynı cümlede telaffuz eden adama araba önerisinde bulunmam arkadaşım
Alıntıları Göster
-
quote:
2.4 litre seceneği sizin verdiğiniz fiyat donanım olarak zayıf.
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
bence audi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ArminBuuren
2.4 litre seceneği sizin verdiğiniz fiyat donanım olarak zayıf.
bana kalsa donanima hic bakmadan tum parami motor hacmine yatiririm ama arkadasin isteklerini bilemeyecegim.
fiyat/donanim olarak ele alirsak tabiki 2.0 + paketler olacaktir.
secim arkadasin.
Benzer içerikler
- symbol 1.2 joy alınır mı
- range rover 3.0 td6 vogue yorum
- fiat punto otomatik vites
- insignia 1.6 cdti
- renault fluence touch 1.5 dci edc 110 bg yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X