Şimdi Ara

130 milyara kadar arac tavsıyelerınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venedik_taciri

130 000 000 000 lira .. yazı ile yüzotuzmilyar lira yeni tabiri ile 130 bin ytl ile sorentoyu aynı cümlede telaffuz eden adama araba önerisinde bulunmam arkadaşım

aynen
  • Saydığın araçlardan Q7 dedigin fiyata bulunur bence biras piyasa araştırması yapman lasım ama misal almanyada 29 000 euro türkiyede ise çok para
  • NASI YAW 130 000 E NASI Q 7 ALINIO YAW
  • 2. el :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

2. el :)

2006 model Q7 80-90 bin eurolarda geziyor
  • ama2 el fazla yok Q7 cok az dusma sansı var Q7 alırsak bırazda taksıt altına gırerız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: enver1

x3 bakıcam guzel arabaymıs yenı kasası super zaten ama su pajero yu hıc goremedım bı sıte yollarsanız bakabılırım

biraz daha resim koyabilirim.

pajero gerçek bir arazi aracıdır.

asfaltta da gider asfaltın bittiği yerde de.

pajeroya denk sadece 2 araç var unimog u saymazsak

biri land rover discovery diğeride toyota land cruiser.

paris dakar yarışını 12 kez ( son 5 i üstüste ,son yıl ilk iki sıra pajero)kazanmış olarak kendini yeterince ispat etmiş bir araç.

diğerleri gösterişli asfalt ve hafif arazi araçları olmaktan ileriye geçemiyorlar ne yazık ki.

130 milyara kadar arac tavsıyelerınız

Adam safkan arazi aracı istememişki yanlış anlaşılma olmasın

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

o paraya alacağın bir jipin görüntüsü seni yanıltmasın, d segmenti arabanın jipini alabilirsin, onun da içi 3 kasa bmw den farklı olmayacaktır.
    Mümkünse Mercedes E serisi düşün, E segmentinde ondan daha iyisini alamazsın.

X3 den bahsediyorsan 3 serisinin cipi değil,benim bildiğim ilk x5 ler 5 serisinin şasisi üzerine kurulmuştu..

• hem audı cok para ama elıne ıyı bıse duserse kacırmıyıcaksın ama cok para asar bızı
  • güzel hoş arabalarda ....
    tabi tercih meselesi...benim okdr param olsa ne seçerdim kestiremiyorum böyle konusmak kolay..
    araziye fln çıkmıyorsanız alın bi e200 paşalar gibi kalitenin keyfini sürün diyeceğim...
    ama bi yandanda bir q7 x5 gibi yüksek araçların verdiği güveni hiç birisi vermez
    allah korusun otomobile yapılan bütün kazalarda 15-0 önde başlıyorsunuz o tür araçlarla.....

seçim zor ama zevkli olsa gerek
    hayırlısı neyse o olsnn
  • Mercedes'ten şaşma arkadaş:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

[
    X3 den bahsediyorsan 3 serisinin cipi değil,benim bildiğim ilk x5 ler 5 serisinin şasisi üzerine kurulmuştu..

şasi olayından bahsetmiyorum, segment gruplarını araştır bak, x3 d segmenti SUV olarak geçer.
  • quote:

hem audı cok para ama elıne ıyı bıse duserse kacırmıyıcaksın ama cok para asar bızı

2004-2005 model 30-40bin kmde istanbulda 70bin dolara FX35 kaynıyor.

Baktın onuda beğenmedin 2004-2005 model Land Cruiser Prado taş gibi arazi araçları var. 40bin euroya.

Buda olmadı diyelim 2005-2006 arası Touareg 3,2V6 yada performans delisi deilseniz 2,5tdilar dolu...

Ama elimde 75bin ytl para olsa gözümü kırpmadan FX35 alırdım...
  • Mercedes E nin kasası değişmek üzere , öyle olmasa Mercedes derdim. 130 milyara Mercedes C dolu dolu bir paketle alınabilir. 3 serisinden biraz daha büyük ancak yinede geniş demek zor.
  • X5 +1
  • Bende kesinlikle mercedes E öneririm. X3 u hic onermem bence cok bicimsiz ve ufak. Mercedesten sonra audi a6 oneririm.BMW de iyi ama servisi pek iyi degil.Tercihimiz hep mercedes E den yana kullanırdık ama bmw 5 deniyelim dedik ve denedik :D Bir ara arıza yaptı bmw servisi defalarca goturmemize ragmen yapamadı en sonunda sürekli bakımlara gittigimiz mercedes servisine goturduk o yaptı :D Mercedesin ikinci eli cok daha fazla para ediyor.2005 bmw 5 ile 2003 mercedes E aynı para yani 2 yıl fark ediyor..Tabi mercedes yada bmw ye biniyorsan servisteki gidecek parayı gozden cıkaracaksın bizimde bmw5 varken aynası kırıldı 3000ytl verdik 1 aynaya. Ama pek sorun olmasın dersen mercedes yada audi ben audiye pek binmedim ama onada cok iyi diyorlar. mercedes e cok bindim o zaten mercedes :D bmw yede baya bindim oda cok iyi ama yinede mercedes mercedestir.Tabi e kasa degisecek diyorlar biraz bekle istersen duydugum kadarıyla 2009 da degisecek 8-9 ay kaldı 2009 modelerin cıkmasına.
    FX35 cok guzel araba ama dizeli yok o motora benzinli bence tercih etmemek lazım yakıt cok gider. Sorentoda baya kullandım cok yumusak araba tercih edilebilir.bence X3 ten cok daha iyi.Bu fiyata simdilik Q7 zor eger bulursanda bence alınmaz cunku kazalı falandır.

• SORENTO ALMAYA KADAR VERDIKK HERKESE TESEKKURLER HERKESE YORUMLARI ICIN TESEKKURLER LUTFEN KIZMAYIN TERCIH MESELESI BUNU ALMAYA KARAR VERDIK
  • quote:

SORENTO ALMAYA KADAR VERDIKK HERKESE TESEKKURLER HERKESE YORUMLARI ICIN TESEKKURLER LUTFEN KIZMAYIN TERCIH MESELESI BUNU ALMAYA KARAR VERDIK

Bence o kadar para Sorento'ya fazla ama tercih meselesi. Hayırlı olsun, alınca resimleri bekliyoruz.
  • KOYARIM KARDES SAGOL 85 MILYARA MAL OLDU FULL-FULL 2008 O KM ALINCA RESIMLERINI KOYARIM
  • hayırlı olsun yeni bir paket yapmışlar sorentoya arka kafalıklarda ekran war dvd sanırım bide 17'' jant koymuşlar aman diimm bence bmw ızgarası koymayınn FOTODA İSTERİZZ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.