Şimdi Ara

130 mm veya 13 cm lik ii ses veren hoparlör????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay önce sıfır peugeot 206+ marka araç satın aldım...dün arkadaşımın birinin uyarması üzerine arabanın arka hoparlörlerinin olmadıını farkettim ve hoparlör almaya karar verdim...2 adet hoparlör alıcam şimdi ve önerilerinizi bekliorumm????

• pejolarda önler 16 arkalar 13 oluyor.
    şoföre ses önden gelir, arkaya 1 şey takmaya gerek yok.
  • bende 2000 astra G var.
    onler 17 arkalar 13
    2 ay once arkalarin patlami$ oldugunu farkettim. Sonra gg den 60 tl ye Pioneer TS-G1312R aldim.
    Anladigim kadariyla R ile bitenler cin i$i oluyor ve de daha az kaliteli oluyor.
    i ile bitenleri ba$ka sitelerden de bulabiliyorsun. Tam olaya vakif degilim ama normal ithalat ile i serisi geliyor, ba$ka kanallarla da R serisi geliyor sanki.
    neyse arkaya takinca acayip farketti.
    aracta standard blaupunkt car 300 var..
    Fakat benim araca taktirmak biraz zor oldu. tum kapiyi sokup takti arkada$lar. 30-40 tl sirf ona verdim.
    Neyse bence taktir. hoparlor olarak tr de pioneer lar piyasada sanirim. on hoparlorlerinin tek yollu ya da cift yollu olmasina bakarak satin al bir de.
    ondekiler tek ise tek, cift ise cift yollu al diye oneriyorlar.
    aslinda benim ondekiler tek yollu idi, arkada cift yollu aldim ama bi$ey farketti mi bilmiom.
    Neyse ben 100 tl gomdum ama muzik keyfim cok artti. Daha cok para vermem orasi ayri. Bu i$ler zevk i$i. Arabayi cok kullanmakyi du$Unuyorsaa, gomersin hobi butceni tabi...

• teşşekürler arkadaşlar...bir de marka hakkında yorum yapabilecek bir arkadaş var mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.