Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ 130 TL BU FİYATA KAÇIRMA SIFIR ZALMAN NC3500 PLUS SOĞUTUCU + HOPARLÖRLÜ Satın Al 4 Mart 2017 23:11 1 1 [ 130 TL BU FİYATA KAÇIRMA SIFIR ZALMAN NC3500 PLUS SOĞUTUCU + HOPARLÖRLÜ ZALMAN ZM-NC3500 PLUS Black Notebook Cooling Pad Powerful Cooling ESS Tech SoundÜRÜN SIFIRDIRDAHİLİ SES KARTI VARDIRİSTER ÜZERİNDEKİ KABLOSU İLE PC YE BAĞLAYIN İSTERSENİZ AYRI BİR AC/DC ADAPTÖR İLE PRİZE BAĞLAYINSES KONTROL TUŞLARI MEVCUT, SES KARTI AÇMA KAPATMA MEVCUTFAN KONTROL SİSTEMİ MEVCUT4 ADET USB GİRİŞİ VARDIRSahibinden GET ile almak isteyen olursa ilan açabiliriz.SORULARINIZ İÇİN ÖZEL MESAJDA ULAŞABİLİRSİNİZSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 130 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDl Sapphire rx560 4 GB OC (SATILMIŞTIR)Apple Airpods 2. nesil sıfır kapalı kutu EN UCUZ GARANTİLİ TRENDYOL 100/40 HESAPLAR 10 TL TRENDYOL 100/40 HESAPLAR
Merhaba. Ben hoparlörlü laptop fanı almak istiyorum ama elinizde başka model var mı? Bana cebimden ulaşabilirsiniz. Mahmut 0530 920 9012
pm attım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDl Sapphire rx560 4 GB OC (SATILMIŞTIR)Apple Airpods 2. nesil sıfır kapalı kutu EN UCUZ GARANTİLİ TRENDYOL 100/40 HESAPLAR 10 TL TRENDYOL 100/40 HESAPLAR