Şimdi Ara

1300 e kadar telefon lg g2 d802

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusya Yolcusu -- 13 Temmuz 2015; 2:49:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok düşmez zannetmiyorum.Bence değer düşük bütçede ZR de bakilir

• Aslinda citayi yukseltip almak istiyorumda seri falan nasi hic anlamam yardiminizi bekliyorum

• Upupupupu

• LG nexus 5 türkiye ye geldi fiyat o civarlarda olabilir. Android 4.4 kitkat ile geliyor ve hız testlerinin tamamında g2 yi tokatlıyor bilgin olsun. Bende g2 düşünüyordum fakat önümüzdeki hafta nasipse nexus 5 alıyorum. Özelliklerini mutlaka incele, işlemci, ram, grafik işlemci vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xe_oN

LG nexus 5 türkiye ye geldi fiyat o civarlarda olabilir. Android 4.4 kitkat ile geliyor ve hız testlerinin tamamında g2 yi tokatlıyor bilgin olsun. Bende g2 düşünüyordum fakat önümüzdeki hafta nasipse nexus 5 alıyorum. Özelliklerini mutlaka incele, işlemci, ram, grafik işlemci vs..

Usta ayni hardware var,tek fark saf android, ama batarya ve kamera dezavantajına var.Saf Android gerçekten çok stabil,Moto G de gördüm bunu Motorola Nexus yapicak diyorlar bakalım.F\p olacakmış 1400-1500 TL M8 hardware gelirse alırım :)

• saf android olduğu için 2300mah batarya ile şu an tüm üst sınıf akıllı telefonlar kadar götürür hocam. Ayrıca kameranın sadece bazı durumlarda beyaz dengesinde sorun var diye biliyorum, detaylı yada yakın (macro) çekimde çok iyi.. Bende araştırma safhasında baya inceledim sorguladım, bu arada benchmark testlerde şu an piyasanın en hızlı cihazı. Ha öyle gözümü ekrandan çekeyim film dursun, şöle yapayım ekran kelebek efekti versin dersen onlar yok, ama benim cihaz anlayışımda da süse püse yer yok, orda biraz tercih meselesi oluyor. Yoksa normal şartlarda eline su dökecek cihaz yok kamera detayı yada hız konusunda. (kamera konusunda nokia 1020' yi dahil etmiyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada android in yeni sürümü yayınlandığında akşamına senin cihazada gelicek, diğer markalara sahipsen o 3-5 ayı beklemek zorunda kalıcaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.