Şimdi Ara

1300 liralık dağ bisikleti tavsiyesi olan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1300 liraya kadar verebileceğim durumum var arkadaşlar bir bisiklet almak istiyorum ama ne markanın iyi olduğunu bilmiyorum hidrolik fren ve hidrolik süspansiyon olsun istiyorum şimdiden teşekkürler

not: boyum 179 kilom 95

• vites sayısı da önemli
  • Ben 2013 model 26 jant kron xc250 sahibiyim. Bisikletimden gayet memnunum. Bence gerek görünüm gerekse kadro kalitesi olarak tam bir fiyat performans ürünüdür. Elbette eleştiren de çıkacaktır. Ancak bunların çoğu kulaktan dolma bilgilerle yapılan eleştirilerdir. Bisiklete dair tek pişmanlığım 29 jant almamamdır. Size tavsiyem 29jant hidrolik disk fren kron xc750 almanız yönündedir. Fiyat olarak da zannediyorum bütçenizden 50tl daha fazla. Ancak kullandığınızda buna değdiğini göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kron mu ıyyyk Salcano insomnia al

• Ghost se1175
    Pişman olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa07tr

Ghost se1175
    Pişman olmazsın.

Ayrıca Alman malı. Araştır derim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sedona 820 kullanıyorum. 1315 tl'den satın aldım. 24 vites olması dışında bir sıkıntı yok. 27.5"
    Tavsiye ederim.

• sedona 820
  • Salcano insomnia40(2013) aldım ocak ayında 900tlye (acera27,rockshox xc28) aldığım yerde 1300tlye Salcano insomnia30(2013) vardır(full deore30,rockshox xc28) eğer bulamassanız Salcano insomnia 26 veya 27.5 gayet iyi olacaktır
  • Jant 26- 27,5- 29 hangisini tercih etmeliyim 1600 tl limit var. Sedona veya merida düşünüyorum.

• Arkadaşlar 1300 liralık bisiklet tavsiyeniz için teşekkürler fakat ben 980 liraya 1300 liralık bir bisiklet almayı planlıyorum Carraro CRP 700 sizce bu nasıl ?
     1300 liralık dağ bisikleti tavsiyesi olan varmı ?
  • Arkadaşlar sedona 720aldım amaiçimde bir sıkıntıvar acaba shimano takımlarının olması sıkınta yaşatırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kero_2352

Arkadaşlar sedona 720aldım amaiçimde bir sıkıntıvar acaba shimano takımlarının olması sıkınta yaşatırmı ?

Olmaması diyecektiniz sanırım, sıkıntı yaratmaz sram de oldukça kaliteli

• evet yanlışlık olmuş sram ve avid.
  • Gecen arkadaşla bisiklet almaya karar verdik tavsiye üzerine sedona 741 baktık alacaktık bulamadık neden yeni kasası çıkmış .d.d onun yerine sedona 740 üretiliyormuş anlayan arkadaşlardan tavsiye alabilirsek güzel olur. genelde düz yolda örneğin sahil yolunda kullanma niyetimiz var bütcemiz 1,300-1,500 saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan3477

Gecen arkadaşla bisiklet almaya karar verdik tavsiye üzerine sedona 741 baktık alacaktık bulamadık neden yeni kasası çıkmış .d.d onun yerine sedona 740 üretiliyormuş anlayan arkadaşlardan tavsiye alabilirsek güzel olur. genelde düz yolda örneğin sahil yolunda kullanma niyetimiz var bütcemiz 1,300-1,500 saygılar.

Sedona 740 güzel bisiklettir ama daha çok donanıma önem veriyorsanız 1500 civarına full deore mosso olacaktı o daha mantıklı duruyor ama sedona kadro ve tasarım yönünden baya önde size kalmış tercih.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.