Şimdi Ara

1300 Liraya Fiyat, Performans Telefon Tavsiyesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet ve sosyal medya uygulamalarını çok sık kullanırım. Ayda yılda bir oyun oynarım. Kronik sorunu olmayan, takılma kasılma vs. yaşatmayan, telefon ahize sesi yüksek olan, bataryası uzun süreli gidecek 1300 liralık telefon tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Zeka -- 17 Ağustos 2016; 21:03:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hafta sonu almayı düşünüyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli arkadaşlar.

• Mega Zeka kullanıcısına yanıt
    Gm5 , Lenovo p1, honor 7...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Gm 5 konusuna baktım. Sorunu çok olan bir telefona benziyor. Diğer iki telefon arasından seçim yapacağım artık.

• internette gezinirken Lenovo K5 Note gördüm bu telefon nasıl ki acaba?

bende 2 adet var ve sorunsuz kullanıyorum. Bizimgibi sorunsuz kullanıp foruma yazma gereği duyan arkadaş az. Genelde herhangi bir sorun yaşayan yada almayı düşünen insanlar yazıyor konuya.
    tercih sizin tabiki ...

K5 note = incelemesi yok kullanıcısıda yok denecek kadar az... Yurt dısı modeli ile Türkiye modeli farklı. açıkcası fikir verecek çokfazlabir veri yok telefn hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 17 Ağustos 2016; 21:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

bende 2 adet var ve sorunsuz kullanıyorum. Bizimgibi sorunsuz kullanıp foruma yazma gereği duyan arkadaş az. Genelde herhangi bir sorun yaşayan yada almayı düşünen insanlar yazıyor konuya.
    tercih sizin tabiki ...

K5 note = incelemesi yok kullanıcısıda yok denecek kadar az... Yurt dısı modeli ile Türkiye modeli farklı. açıkcası fikir verecek çokfazlabir veri yok telefn hakkında

tekrardan teşekkür ederim. GM5 plusta en çok şikayet edilen ahizede cızırtı, aşırı ısınma, youtube uygulamasını açınca hoparlörden ses gelmesi, ışık sızması, şarjının çok çabuk bitmesi gibi sorunlar okudum. Şimdi bu telefonu alıp yukarıda saymış olduğum sorunlarla karşılaşırsam çok canım sıkılır. 1000 lira nede olsa çok para kolay kazanmıyoruz. Işimi sağlama alıp sorunu en az olan bir telefon arıyorum. Gm5 plus konusunda hep sron yaşıyanların yazılarını okudum. Memnun olduğunu belirten çok az kişi var. Özellikleri çok harika fakat olumsuz yorumlarda okuyunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Telefon araştırmaktan Kafam beynim allak bullak oldu iyice :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1100 liraya xperia c4 vardı en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öncelikle burda telefonun savunuculugunu üstlenmek istemiyorum bu telefonu alın diyede ısrarda etmiyorum sadece bazı konulara acıklık getirmek istiyorum...

şimdi orda tabiki 390s ayfalık bir konu 23300 tanede msj dan bahsediyoruz... bunun içinde telefona hiçsahip olmadan sürekli kötü yorum yapanlar, troller ve gerçekten sorun yaşayanlar yada yaşadıgı şeyin sorun oldugunu sananlar da var...

Ben telefonları almadan önce tıpkı sizin gibi forumu takip ettim araştırdım okuduminceledim ve forumyazılarından ötürü gerçekten tereddütle aldım. Sonrada o konuda yazmaya başladım.
    Bu ahizede hışırtı ve ısınma acıkcası ben 2 telefondada yaşamadım. Yaşayanlarda daha çok 1. seri dedimiznisan ayında ilk satılan cihazlardan alanalrda görüldü... BEn telefonu aldıktan sonra foruma gelip ben bu telefonu yeni aldım ahizeden hışırtı geliyor, vs vs vs diyeni görmedim. bir çok kişiye telefon önerdim birçok kişi benim tavsiyemle aldı bu sıkıntı ile gelen olmadı...
    Isınma bu gerçekten değişik bir durum. Adamın biri msj yazıyor gecen gün foruma telefonum cok ısınıyor... Cebimde durdugu yerde ısınıyor telefon alev gibi... YAarkadaş cok ısınmak nedir kaç derecedir mesela ? 100 kişiye sorsam heralde 70 farklı decrece alırızcok ısınma cevabına karsılık. Bu yorumların etkisimidir daha önce güçlü telefon kullanmadıklarınmıdır bilemiyorum... bakınız olayın bir tanesi anlatayım ...

Adam diyorki telefon cok ısınıyor cebimde hiçbirşey yapmadan bile sıcak telefon soba gibi... Telefon cebimdeydi ölece duran telefon cebimden bircıkadrım yazılımdan baktım387 derecede alev alev yanıyor ... NE dersin buna ? İnasn vucudu normal ısısı 36-37 derecedir zaten 38 derece kibu yazılımla görünen onun hissettiiği çok daha düşüktür orda 38 igörüyor telefon yanıyor diyor...

Veya diyorki abi telefon ısınıyor e normal çalışıyor elektrik harcıyor ısınır. Elin yanıyormu cok mu sıcak hayır , nasıl sıcaklıgı ılık gibimi evet kamera cevresi biraz daha sıcak. Rahatsız ediyormu hayır ama sıcak diyor...

Neyseçok uzatmak istemiyorum şunu söyleyeyim daha önceden daha fazla ısınan s4, g3 vs gibi cihazları kullananlar için telefon gayet az ısınıyor. İlk akıllı telefonu olanar yada daha önce eline aldıklarında herhangi birısı hissetmeden telefon kullanmıs olanlariçin ise sıcak...

Şİdi telefon ısınıp elmi yakıyor hayır, telefonmu kapanıyor ? hayır, ayarlarımı ksıyor hayır, sony lerdeki gibi kamerayımı kapatıyor hayır.... Eee ısınıyor işte... Bu konudada yine ilk seri cihazlardan almıs olanlardasorunlar yaşayanlar vardı zaten onların sürekli üstelemeleri üzerineböyle bir kanı olustu cihaz ısınıyor hışırtı var... Yeni seri yani haziran temmuz agusots aylarında satılan cihazlarda insanların bu tarz şikayetleri tek tük...

Işık sızması benim 2 telefonumda da var konunun en sonuna bununla ilgili bir video atıcam bakın görün sorun nasıl bir sorun muş. Bende forumdan okudum alınca dikkatlice batımgördüm ancak o şekilde farketttim bugün. yoksaemin olun bunu duymamışbiri onu görmez.

ŞArjın çabuk bitmesi wifi acık oyunun gözüne vurursan biter . 3saate biter şarjın parlaklıgı full de oynarsan 2,5 saat bile olabilir...

Konuda ben başka arkadaşlar defalarca şarj sürelerimizi paylaştık zaten insanlar3100 mah batarya olunca 3 gün şarjım bitemeycek falan sanıyor gerçekten . 5,5" ve gerçekten çok parlak ve kaliteli bir ekran var full parlaklık yapıp enraknı vidgetlerle dldurup mobil veriyi açıp full sosyal medya senkroları ile bir de oyun oynadınmı hangi telefon yeter ? Belki s7 edge falan ... 8 saat oyun süresi var cihazda :)

kısa etşarj olayı ortalaması 4 saat ile 6,5 saat arası ekran süresi alınıyor genelde. Kullanıma göre değişiyor. gencen 7küsür payaştı biri amaonlaruc örnek genelde görülmeyen şeyler.

Su hoparlörden ses gelmesimeselesi ben baya bir bizimforumu ayaga kaldırdım o konu yüzünden :) youtube de video actıgınız sesi sonuna kadar kıstınız telefonun hoparlörünü kulagınıza dayadınız bir ssssssssss sesi geliyor yagmur efekti gibi :)
    BEn cok takılırım sorunlara işte sordum gelen varmı var var va r 35 kişi falan olduk kimsesorduysak ses geliyor...
    Sonra dedik başka telefonlara bakalım s4 te denedim aynı şekilde ses geliyor discovery de denedik aynı şekilde ses geliyor pazartesi s7 de ve discovery 2 de deneyeceğim:) telefondan baglanıyorsanız sizde bir deneyin cevabınızı bekliyorum ...

Dediğim gibi memnun olan insan genelde gelip foruma yada başka bir yerebişey yazmıyor bizdede telefonu alan almadan önce yazıyor sürekli aldıktan sonra genelde birdaha uğramıyor... HA sorunu olan adamda telefonu satsabile hergün gelip 2 msj atmadan rahat etmiyr:)

Dediğim gibi ne Honor 7 nin forumunda nede p1 forumunda bu ilgiyi göremessiniz. telefo nisan 15-20 gibi piyasaya cıktı o günden bugüne gm5 konusun nasıl yıgın haline geldiğine bir bakın... NE p1 nede honor7 bukadar satılmıyor bu kadarigligörmüyor bununda etkisi var. İ

NEyse çok uzattım zaten hangi telefonu alırsanız alın umarım memnun kalırsınız... ( Başka marka alıp sorun cıkarsa keşke onu alsaydım... Gm5 cıkıp sorun cıkarsada ben biliyordumböyle olacagını deyip bana saydıracaksınız :) bu işböyle...

Honor 7 de p1 degüzel cihazlar biri batarya telefonu diğeri daha normal... Honor 7 nin kamerası p1 den iyidir bu arada. İkisininde göreceği son güncelleme muhtemelen 6.0 onuda aldılar.

videoya da bir gözatın kısa zaten. diğer yandan forumdakilerden tavsiye aldıktan sonra inceleme videolarına bakın mutlaka çünkü forum gerçekten çok yanıltıcı olabiliyor. Burda9 yasındakide var cihazın satıcısı da var fan ı da var vs . özellikle teknoseyir, ShiftDelete , Scroll , volkan manav, videolarını tüm telefonlar için varsa incelemişlerse almayı istediğiniz telefonu mutlaka izleyin. birçok yazımyanlısı olabilir pc den yazıyorum klavyemde bazı tuslar sıkıntı :)

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Öncelikle herkese yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Cidden yazdıklarınız çok ikna edici cevaplar. Ama insan düşünmeden edemiyor, bir insan neden forumlarda bir telefon hakkında bu denli uğraşır? Yani aklıma belki general mobile ithalatçısı vs. olabileceğiniz geliyor. Ama yanlış anlamayın, bu devirde yardımsever insanlar o kadar azaldı ki kimin amacı iyi kimin kötü anlayamıyoruz. Aslında tarafsız bir şekilde olan biten her şeyi açıkça yazdığınızı da düşünürsem sizin kötü niyetinizin olmadığını anlayabilirim. Neyse, ben de bu aralar o fiyatlarda telefon bakıyordum da, altta verdiğim sitede bir telefon listesi yaptım. Şimdi, çok sorulmuş olabilir ama, bunların arasından hangisini almamı önerirsiniz :)

(Sağdan 'sonraki'ye tıklayıp diğer telefonları da görebilirsiniz. 8 tane var)

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/4492-30652-30825-34484-42731-46590-47110-49259/huawei-p8_lenovo-vibe-p1_huawei-g8_samsung-galaxy-a7-2016_samsung-galaxy-j7-2016_general-mobile-gm-5-plus_sony-xperia-xa_turk-telekom-honor-7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikircikli -- 18 Ağustos 2016; 1:21:15 >

• ikircikli İ kullanıcısına yanıt
    VAlla keşke dediğiniz gibiolsa 2bin lra verdim2 tane cihazaldım. Almadan önce çok araştırdım ben bişey alacagım zaman takıntı haline gelir herşeyini öğrenirim. bu ütü alırkendeböyle, meyve sıkacagı alırkende pc alırkende...

Zaten önceden burda pc tavsiye bölümünde yazıyordum msjlarımın 3500 kadarı o blümdedir. sonra sıkılıp bırakmıstımta ki gm5 almaya karar verene kadar eski alışkanlık forumdakonuyu takip ederken cihazı almak için yine aynı şekilde ama busefer telefon bölümünde aynı şeyi yapmaya başladım. Açıkcası ben telefonu alırken kimsebukadar yardımcı olmadı bende herşeyinikendim araştırmak zorunda kaldım. Forumçok aklımı çeldi tereddüte düşürdü bu akdararaştırmışken en azından başkalarıda faydalansın diye yapıyorum. zaten konuda incelerseniztelefonla ilgili sorunumuda ekran görüntülerimide resimlerimide paylaşıyorum.

diğer yandan ben direk telefonları gm5 le karsılastırayım çoğu zaman yaptıgımız şey zaten...

p1 tamamen batarya odaklı bir telefon. Yakın birarkadaşımda da oldugu için bizzat inceleme şansımoldu memnuniyetinide sordum bizzat. GAyetmemnun telefonundan. ŞArjı uzun süre gidiyor gm5 ten daha fazla kesinlikle batarya süresi konusunda üzmez.
    parmak izi okuyucusu metal kasa, en son android 6 güncellemesi de geldi. radyosu önceden calısıyordu sonra güncellemeile kapadılar. batarya odaklı isenizbunu alın zira işlemci olarak gmten bir kademe aşağıda. kameraolarak gm 5 ten daha geride hemön hemarka kamera. Ekran süper parlaklık modunda gm5 te fulldeyken biraz daha düşük parlaklıgı ama gün ışıgındasorun cıkaracak seviyede değil. En büyük handikapı 2gb ram ve kamerası. Ayrıca jiroskop yok.

honor 7 parmak izi okuyucusu metal kasa ekstrası. arka kamera sadee bu işten anlayanların görebileceği seviyede gm5 ten çok azfarkla daha iyi normal kullanıcı fark etmez. şarj süresinde yine 5,2" ekranın getirdiği avantajla gm5tenbirtık daha iyi. işlemciside yine gm5 ten birr tık daha iyi. Android 6 yıda aldı. ama nekadar başarılı artışılır. tümhonor 7 forumhalkı haldır haldır o rromsenin bu room benim dolasıyor :) yani gmye bukadar sorunlu cihaz vs deyip te insanlar bunları görmüyor sanırımgm5 in popülerolması ve neredeyse 400 sayfaya yakın forumda konusunun olması göze batıyor. hotor7 henüz 69. sayfada çünkü...
    dez avatntajı ön kamera bariz şekilde gm5 daha iyi, 16 gb hafıza kullanıma kalan 9-10 civarı gm5 te 32gb hafıza kullanımda olan 26 gb.

g8 de yine parmak izi okuyucu metal kasa ve arka kamera ois ile ön plana cıkıyor. p1 le aynı yonga setini kullanıyor yani işlemcisi gm5 ten birtık geride. ARka kamera performansında gm5 leeşit yada1 yık altta diyebilirz. ön kamerada ise gm5 önde.
    TElefonda hızlı şarj desteği yok 3 saati bulabiliyor şarjsüresi . jiroskop yok. ses performansı çok iyideğil. Henüz 6.0 güncelemesi almadı ve tam bir muamma alıp almayacagı. 1 ay içerisinde gm5 android 7 alacak g7 ye gelen güncelleştirmenin g8 e gelmemesi enteresan.

p8 parmakizi okuyucu metal kasa ile önplana cıkıyor. Gpu su eski bir gpu. 16gb dahili hafıza var geriye 9-10 kalıyor. batarya performansı iyi değil. kameralarda gm5 ten geride, 6.0 desteği manuel kurulumyapıyor bazı kullanıcılar. ota da henüz yok.

Samsunga gelince o parayı veriyorsun 16 gb dahili hafıza nedir... telefonun sadece bataryası iyi diğer özellikleraşagı yukarı diğerleriyle aynı bu telefonlar arasında bence en alınmayacak telefon j72016 dır...

ben bazı yönlere dikkat cektim unuttugum atladıklarımda olabilir. siz + ları - leri bir kenara koyup aradıgınız özelliklere - fiyatına şekline şemaline görebir tercih yaparsınız

• yine aynı arkadaş yine gm5 tavsiye ediyor. her tavsiye konusuna yazacak zamanı nerden buluyorsunuz merak ediyorum. NE telefonmuş ya. Sizi demekki çok memnun etmiş. 2 aydır herkese öneriosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.