Şimdi Ara

1300 TL MSI MAG B550M MORTAR 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP mATX Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yavaşyavaş parça dizmek istiyorum sizce alınır mı yoksa B450 GİGABYTE yeterli midir bunu alırsam işlemci ne almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKill02

Yavaşyavaş parça dizmek istiyorum sizce alınır mı yoksa B450 GİGABYTE yeterli midir bunu alırsam işlemci ne almalıyım ?
    Ryzen 7 3700X ve üzeri için bu anakartı tercih etmeniz yerinde olacaktır.
  • Anladım sizin attığınız işlemciye yakın tutarda dizmek istiyorum baya uçukj geldi cvevap ve bilgilendirme için teşekkürler :))
  • Hepsiburada da bitmis trendyolda başlamıs

MAG B550M MORTAR AM4 DDR4 4400(OC)

1309 TL

• bir anakarta bu kadar para vermektense ekran kartı, işlemci veya ram gibi parçaları iyileştirmek daha mantıklı.

iyi anakart alıp işlemciyi overclock yapıyorsunuz fps'de %5-10 civarı fark oluyor.

bir işlemci yada ekran kartını upgrade yaptığınızda sağladığı fayda çok daha fazla oluyor.

şunu anlarım heşeyin en son çıkanını toplarsın artık işlemci ve ekran kartında son noktadasındır o zaman anakartı iyi alman mantıksız değil. fakat 500 fazla verip anakartı üst model almaktansa işlemciyi veya ekran kartını üst modele taşımak hem fps açısından hemde diğer işlemlerde performans açısından daha sağlıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 28 Ağustos 2020; 16:26:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.