Şimdi Ara

1300 TL'ye Kadar Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HaroldFinch2015

quote:

Orijinalden alıntı: Speactra

R9 290x - Veya- HD 7870 Alabilirsin Bende 7870 Kullanıyorum

İlk önerdiğin kart ikinciye ikiye katlar o nasıl öneri anlamadım.

Konuyu açan kişi, ben olsam 780 alırdım.

Haklısın ama fifa pes falan demiş arkadaş 1300 lira gereksiz.
  • O fiyata 970 alınır 290 nin elektrik tüketimi fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx970 yada gtx780
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    saphhire tri-x vardı bende de... illet etti artık gpu load 0-10-50-100 durmadan değişiyor fps drop oluyordu.. değişim verdiler alabilirsem gtx 970 alıcam onu verip
  • Rancour kullanıcısına yanıt
    Efendim işlemci darboğazı olabilir mi? Yada şansınıza kötü kart gelmiş. Gtx 970 yerine ti versiyonunu beklesiniz daha iyi olucak gibi malum son zamanlardaki fiyasko kartlardan biri

• okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    8350 darboğaz yapmaz r9 290x 'e.. bütün testleri yaptım zaten kartı kontrol eden servis de arızalı buldu.. şimdi aynı karttan vermek istiyorlar ama ben istemiyorum..
  • Keşke düzgün olsada problemli bir kart olmasada 970 i önersek
  • Rancour kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 ti veya amd r9 390 nı bekleyin bence yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: okanmercan1

Gtx 970 ti veya amd r9 390 nı bekleyin bence yapacak bişey yok

bekleme şansım olduğunu pek sanmıyorum.. hatta değiştirme hakkı tanırlar mı ondna bile emin değilim çünkü değişim onayı almış yani aynı kartın bir başkasıyla değiştirilecek.. tabi ben elimden geleni yapacağım iade kuponu alıp başka kart almak için.
  • Hepinize değerli görüşleriniz için teşekkür ederim öncelikle.
    Sayıp ilk 2 ye giren iki ekran kartı arasından seçim yaparım diye düşündüm ancak R9 290X, GTX780 VE GTX970 5 er tavsiye ile eşit.

R9 290X: Sapphire Tri-X 1.308 TL / MSI Gaming 1.492 TL
    GTX780: Asus DirectCU II 1.197 TL / Zotac O.C. 1.260 TL
    GTX970: Asus Rog Strix 1.361 TL / MSI Gaming 1.302 TL

Google'a GTX 970 yazınca 'memory issue' diye bir arama çıkıyor, daha önce problem çıkarmış ki böyle bir şey var, bu yüzden 290X ve GTX780'den hangisini önerirsiniz son olarak? Aradaki fiyat farkları hiç önemli değil, sonuçta bir kere alıyorum senelerce değiştirmeyeceğim.
    Başta da söylediğim gibi en önemli kriter Ultra HD çözünürlükte göstereceği performans çünkü sırf bunun için alıyorum, yoksa şu anki ekran kartım da Full HD'de yeterli geliyor oynadığım oyunlarda.

• AMD nin 300 serisindeki sızıntılar yabana atılır cinsten değil . Eğerki amd bu aylarda 300 serisini tanıtırsa sizde o parayı yatırırsanız üzülebilirsiniz.980 nin neredeyse 2 katı performans farkları var.Görmeden almak büyük risk.
  • VRAM i yüksek bi kart alman lazım en az 4gb 290 serisi daha iyi ama amd sürücülerinden dolayı özelikle nvdia teknolojisi kullanan oyunlarda patlayabilir 780 öneririm bu yüzden

• oaltinsoy O kullanıcısına yanıt
    970, malum sorunları ile şu anda alınacak kart değil. Sapphire'in 3 fanlıları biraz sesli çalışır. Sapphire kadar olmasa da, benzer durum Asus ve MSI soğutucuları için de geçerli. Zotac daha sessiz çalışır.

Alternatif olarak Gigabyte R9 290X Windforce 3'ü tavsiye ederim. Genel olarak GTX 780'den daha hızlı bir karttır. 3 GB yerine 4 GB belleğinin de faydasını görürsün şimdi olmasa bile bir süre sonra.
    1270 TL ile en ucuz Teknobiyotik'te sanırım: Satış linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Şubat 2015; 10:33:52 >

• Amazondan GTX 980 al 1500TL ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet ÖZKAN

Amazondan GTX 980 al 1500TL ye.

Toplanacak sistem diye imza da yeni mi çıktı
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Zaten toplamıştım sistemi önceden kalmış orası düzeltiyorum. Bir tek ekran kartı GTX 780Ti ile değiştireceğim 970 var şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.