Şimdi Ara

1300 TL'ye Kadar Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ekran kartı alacağım, Ultra HD destekli televizyona bağlayıp Ultra HD çözünürlükte oyun oynamak istiyorum. Şimdilik benim için en önemlisi Fifa ve Pes'i problemsiz oynatması. (Bu oyunların Ultra HD desteği var mı açıkçası onu da bilmiyorum, bildiğim kadarıyla bilgisayarın sağladığı imkanlara bağlı) Tabi ilerde aynı kalitede başka oyunlar da oynamak isterim ama çok oyun oynayan birisi olmadığım için en önemlisi futbol oyunları.
    Bütçem 1300 TL, R9 290 düşünüyordum, daha önce baktığımda 290X ile aralarındaki fiyat farkının çok yüksek olduğunu görmüştüm, şimdi pek bişey yok arada, 290X de olabilir öneriyorsanız eğer.
    Bu arada şu anki ekran kartım Sapphire HD6870 1GB 256Bit ve bilgisayarım videolarda donuyor, ekran gidiyor daha doğrusu. Eskiden gri ekran gelip kaybolurdu, şimdi mavi gelip kayboluyor.

• http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx780-rog-strix-gddr5-6gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

AMD'ye bulasma derim ben o fiyata gtx780 varken.Bu model butceni 100 tl asiyor ama cok daha uzun omurlu ve ileriye donuk bi hamle yaparsin bunu olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx780-rog-strix-gddr5-6gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

AMD'ye bulasma derim ben o fiyata gtx780 varken.Bu model butceni 100 tl asiyor ama cok daha uzun omurlu ve ileriye donuk bi hamle yaparsin bunu olarak.
    hem sağlamlık, hem garanti (3 yıl), hem performans açısından değerlendirdiğimizde şuanda en mantıklı tercih bence bu olur

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10137

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

hem sağlamlık, hem garanti (3 yıl), hem performans açısından değerlendirdiğimizde şuanda en mantıklı tercih bence bu olur

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10137

Alıntıları Göster
    R9 290x - Veya- HD 7870 Alabilirsin Bende 7870 Kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speactra -- 3 Şubat 2015; 15:25:23 >

• Speactra kullanıcısına yanıt
    290x ya da 7870 muhteşem bir öneri.
    adam 1300 tl belirtmiş 250 liralık kart önderiyorsunuz.
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    HD 7870 250 Tl Emin Misin Bulursan Banada Birtane Ismarla !
  • 970 oneren pek kalmamis insanlara sıkıntılı kartlari onerip aldirdiniz simdi al demek zor geliyor galiba , arkadaslar fiyatlar uçtu bir süre acele etmeyin ya 3xx leri bekleyin yada 290x o paraya alinacak EN İYİ SORUNSUZ karttir...
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Ama R9 290x İnde ufak tefek sorunları oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speactra

R9 290x - Veya- HD 7870 Alabilirsin Bende 7870 Kullanıyorum

İlk önerdiğin kart ikinciye ikiye katlar o nasıl öneri anlamadım.

Konuyu açan kişi, ben olsam 780 alırdım.
  • HaroldFinch2015 H kullanıcısına yanıt
    Haklın Sadece Öneride Bulundum
  • R9 290x al gözün kapalı sıkıntı çıkarmaz o kart. GTX 970 demek isterdim ama diyemiyorum sıkıntılı bir kart
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    gözüm açık aldım hala vatanbilgisayarla uğraşıyorum... GTX 970 in zotacları sorunsuz bence onu almalısın.. 3.5 GB ram fln iddaları var ama o halde bile 290x den daha iyi performans veriyor.. Ha 290X alınmaz mı alınır ama Evga, Sapphire, MSI dan uzak duracaksan alınır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

gözüm açık aldım hala vatanbilgisayarla uğraşıyorum... GTX 970 in zotacları sorunsuz bence onu almalısın.. 3.5 GB ram fln iddaları var ama o halde bile 290x den daha iyi performans veriyor.. Ha 290X alınmaz mı alınır ama Evga, Sapphire, MSI dan uzak duracaksan alınır..
    290x veya uygun fiyata 780 oc
  • quote:

2 kartıda yan yana al 4k aç bir oyunu yada son çıkan herhangi bir oyunu msaa x8 e al bak noluyor o gtx 970 başlıyor takılma yapmaya. Bence kartları toplayıp yeniden üretmeli gtx 970 nvidia
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    4K yapıp son özelliklere alırsan takılmaya yapmayacak tek gpu lu kart var mı piyasada? Ben Sapphire R9 290X kullandım.. Vram şişme ve ısınma sorunları çıktı servise verdim şimdi değişim onayı aldı.. ama başka bir kart almak için elimden geleni yapacağım.. berbat bir karttı.
  • quote:

4K yapıp son özelliklere alırsan takılmaya yapmayacak tek gpu lu kart var mı piyasada? Ben Sapphire R9 290X kullandım.. Vram şişme ve ısınma sorunları çıktı servise verdim şimdi değişim onayı aldı.. ama başka bir kart almak için elimden geleni yapacağım.. berbat bir karttı.

Stok 290x aldıysanız yapmış olabilir. Bende r9 290 tri-x var sıkıntı yok kartta 70 derece kart maksimum. Beni tatmin ediyor bundan daha üst kartlara para dökmek istemedim full hd ekranım var. Tercih sizin ama teknoloji şans işidir. Bozuk kart gelmiş size
  • R9 290 alınabilir
  • Gigabyte gtx 970 gaming g1 kullanıyorum 4 ay oldu alkali. Hic bir problerm yok. Kullanmadan yorum yapip sağlayanlara duyurulur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.