Şimdi Ara

1300 TL ye kadar telefon tavsiyesi ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

G3 al diyenleri takma z2 daha iyi bir cihaz

Çok kararsız kaldım açıkçası tam G3 e karar vermiştim ki Türkçe Hocam kendi G3 ünü tuvalete düşürmüş ve bozulmuş. Şimdi de Z2 nin su geçirmezliği aklımı çelmeye başladı ama telefonu temiz kullanan birisi olduğum başıma gelmez diye düşünüyorum. O yüzden G3 alacağım galiba yardımlarınız için teşekkürler
  • Tam z2 ye karar kıldım alıyorum diyordum ki g2 ve g3 teki kumanda özelliği büyüledi beni tüm cihazları kontrol edebiliyor. Sırf tv mi kontrol edebilmek için bile g3 alasım geliyor Ama z2 tasarım, dayanıklılık ve şıklıkta çok önde yani ikisinide masaya koysak z2 vay be dedirtir diyebiliriz bende kararsız kaldım :/

Remote Control:

• Kampanyalarla kombo yaparsan 1200 e lg g3 alabilrsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Tam z2 ye karar kıldım alıyorum diyordum ki g2 ve g3 teki kumanda özelliği büyüledi beni tüm cihazları kontrol edebiliyor. Sırf tv mi kontrol edebilmek için bile g3 alasım geliyor Ama z2 tasarım, dayanıklılık ve şıklıkta çok önde yani ikisinide masaya koysak z2 vay be dedirtir diyebiliriz bende kararsız kaldım :/

Remote Control:

Z2 yi canlı olarak incelemedim ancak arkadaşımda Z1 var ve tasarımını pek beğenmedim biraz kaba geldi bana açıkçası. Zaten G3 ün en önemli özelliği belki de o kumanda özelliği klima yı bile kontrol edebiliyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

Kampanyalarla kombo yaparsan 1200 e lg g3 alabilrsin.

Öyle düşünüyorum zaten bazı kredi kartlarına 50 TL veya 100 TL puan da veriliyor ama pazar günkü sınavdan sonra bizimkiler şimdilik konuyu kapattı bi sınavlar açıklansın ona göre yoksa yaza kalacak gibi
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    hocam ısınma, şarj ve menüde bile takılmalardan çok şikayet ediyorlar g3 den. O ekran malesef olmamış mafetmiş telefonu. G2 bile antutu da daha yükse sonuç veriyor ben z2 de karar kıldım gibi şimdilik.
  • quote:

hocam ısınma, şarj ve menüde bile takılmalardan çok şikayet ediyorlar g3 den. O ekran malesef olmamış mafetmiş telefonu. G2 bile antutu da daha yükse sonuç veriyor ben z2 de karar kıldım gibi şimdilik.

Hayırlı olsun o zaman hocam. Ben yakın çevremden böyle problemler duymadığım için G3 alacağım galiba ama en yakın zamanda gidip Z2 yi inceleyerek kesin kararımı vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdarkx

quote:

Hayırlı olsun o zaman hocam. Ben yakın çevremden böyle problemler duymadığım için G3 alacağım galiba ama en yakın zamanda gidip Z2 yi inceleyerek kesin kararımı vereceğim

hocam gittigidiyorun bugüne özel yapıtğı %7 inidimle LG G3 16 GB 1241 tl ye geliyor kargoda ücretsiz, ne diyosrunuz alalım mı

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g3-d855-16gb-cep-telefonu-156237598

• quote:

quote:

quote:

hocam gittigidiyorun bugüne özel yapıtğı %7 inidimle LG G3 16 GB 1241 tl ye geliyor kargoda ücretsiz, ne diyosrunuz alalım mı

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g3-d855-16gb-cep-telefonu-156237598

Valla hocam ben olsam şuradan alırdımhttp://www.kliksa.com/urun/lg-g3-16-gb-titan-akilli-telefon/980005328

Tablet alırken de buradan aldım 2 günde hemen teslim oldu. Hemde sabancı bence daha güvenilir hem world card a 75 TL puanda varmış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla hocam ben olsam şuradan alırdımhttp://www.kliksa.com/urun/lg-g3-16-gb-titan-akilli-telefon/980005328

Tablet alırken de buradan aldım 2 günde hemen teslim oldu. Hemde sabancı bence daha güvenilir hem world card a 75 TL puanda varmış

Kliksada 250 yemi inmiş vay simdi alınabilir iste güvenli olur akşam alsammi acaba siz ne zaman almayı planliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 18 Mart 2015; 17:32:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kliksada 250 yemi inmiş vay simdi alınabilir iste güvenli olur akşam alsammi acaba siz ne zaman almayı planliyorsunuz?

Bana kalsa hemen ancak dediğim gibi şu Ygs sonrası bizimkiler biraz sıkıntı çıkardı biraz önce telefonda babama dert yandım olmuyo şimdiki kullandığım telefonla diye o da bakarız dedi. Ya haftaya alırım yada Lys de bitene kadar sarkar ve haziran sonunu bulur ama alırsam gittigidiyordan almam babam oraya kart bilgilerini vermez ya kliksadan alırım yada istanbul bilişimden en uygun ve güvenli yerler orası çünkü

• G3 kullanıyorum tek sıkıntım aşırı ısınması ve şarjı o da ekrandan dolayı
    M8'i pahalı diye almıyorsan E8'e bak sonuçta G3'de plastik
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    HTC E8 'der geçerim hocam. hepsiburadada 1270tl şuan ve g3 ve z2'dende daha kaliteli olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

G3 kullanıyorum tek sıkıntım aşırı ısınması ve şarjı o da ekrandan dolayı
    M8'i pahalı diye almıyorsan E8'e bak sonuçta G3'de plastik

E8 i de listeme ekleyeceğim. 3 cihaz oldu peki Htc güncelleme konusunda nasıldır
  • Quaick kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler. Araştıracağım
  • tercihim z2 olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

tercihim z2 olurdu..

Hocam çok ikilemde kaldım G3 mü Z2 mi diye herkes başka birşey diyor sizin Z2 yi önermenizdeki sebepler nelerdir ?

• Hocam z2 de kronik sorunlar var ve kocaman cerceveleriyle cok kaba gozukuyor. G3 ekrani nedeniyle performansi daha dusuk oluyor ve batarya kismida sıkıntılı. HTC E8'i arastirirsaniz sorunsuz oldugunu gorebilirsiniz.

• G3 alırsanız 32gb modeline bakın 3gb ram var g3un arkâ kapagi falanda açılıyodu sanırım ama ben olsam g2 32 gb alirim çünkü ekran 2k degil hd ve bu da telefonu yormuyor 2 tane lg g2 32gb modeli aldım ântutuda biri 40 bin digeri 45bin veriyo
  • G3 mağduru çok ısınma, menüde bile kasma, az giden batarya, kasada çatlama.
    Kullananların %70i şikayetçi forumlarda.
    Z2 alırsanız daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.