Şimdi Ara

1300 TL ye kadar telefon tavsiyesi ... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş z2 al diyorum G3 sorunlu alet e8 de alabilirsin veya g2 32gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Hocam z2 de kronik sorunlar var ve kocaman cerceveleriyle cok kaba gozukuyor. G3 ekrani nedeniyle performansi daha dusuk oluyor ve batarya kismida sıkıntılı. HTC E8'i arastirirsaniz sorunsuz oldugunu gorebilirsiniz.

E8 görsellerden pek hoşuma gitmedi. Ancak gidip bir 3 telefonunda araştıracağım detaylı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpyavuzhan

G3 alırsanız 32gb modeline bakın 3gb ram var g3un arkâ kapagi falanda açılıyodu sanırım ama ben olsam g2 32 gb alirim çünkü ekran 2k degil hd ve bu da telefonu yormuyor 2 tane lg g2 32gb modeli aldım ântutuda biri 40 bin digeri 45bin veriyo

Hocam G2 ile G3 arasında 200 TL fark var ve G2 nin ne olursa olsun G3 ten daha iyi bir telefon olacağını düşünmüyorum. Yinede yorum için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

G3 mağduru çok ısınma, menüde bile kasma, az giden batarya, kasada çatlama.
    Kullananların %70i şikayetçi forumlarda.
    Z2 alırsanız daha iyi.

Çevremde G3 kullananlardan böyle problemler duymadım ancak araştıracağım. Teşekkürler
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    Fiyat performans açısından paralel alacaksan G3 daha iyi.
    Htc androidler içinde en sağlam marka bence zaten ilk android telefon htc'ye ait.
  • alpyavuzhan A kullanıcısına yanıt
    Benimki 44700 verdi hocam
  • zeMRez kullanıcısına yanıt
    çok ısınma doğrudur, menüde 1 kere bile kastığını görmedim ki arkada o kadar oyuna aynanda devam ettiğime rağmen.
    kasada çatlama seri ile alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 20 Mart 2015; 17:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

çok ısınma doğrudur, menüde 1 kere bile kastığını görmedim ki arkada o kadar oyuna aynanda devam ettiğime rağmen.
    kasada çatlama seri ile alakalı.

Hocam bende G3 kullanıcıları grubuna sordum bir kullanıcı kendi çekmiş olduğu videoyu attı. Arka planda 5 , 6 uygulama çalışıyor iken en yüksek ayarlarda asphalt 8 oynadı ve menüde gezindi takılma söz konusu bile değildi. Isınma da işlemcinin arka kapağa yakın olmasıyla alakalı sanırım. Peki hangi seriler sorunlu , hangileri sorunsuz biraz bilgi vermeniz mümkün mü ?
  • xdarkx kullanıcısına yanıt
    Senin gönlün G3'de
    serilerini tam olarak bilmiyorum söylersem yanlış söylerim belki araştır.
    ben aldığım internet sitesinde son seri 412K'ydı onu aldım 3. aya girdim bi sorunum yok.
    412K'nın üstü 501'di sanırım.

Ama bu fiyattan daha düşük fiyata Meizu alabilirsin. Çok hoşuma gidiyor telefon performans/fiyat açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beegno -- 20 Mart 2015; 18:10:15 >
  • Haklısınız gönlüm G3 ten yana tasarımı çok hoşuma gidiyor.
    Meizu güzel telefon ancak bilindik isim yapmış markadan telefon almak istiyorum.

• asus zenfone 2 de bir seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpyavuzhan -- 20 Mart 2015; 19:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.