Şimdi Ara

1300 TL ye kadar telefon tavsiyesi ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi max 1300 TL ye kadar telefon alacağım aklımda olan modeller : LG G3 , Sony Z2 . Samsung'un alışılmış tasarımını beğenmiyorum , Htc sağlam güzel telefon ama M8 hem pahalı hem de pek ısınamadım açıkçası. Sony de tasarım olarak kaba geliyor ancak su geçirmezlik olarak da aklımı çeliyor. Evde genel olarak LG markalı ürünler kullanıyoruz ve bir problem yaşamadığımızdan dolayı ve güzel tasarımı sebebi ile G3 daha ağır basıyor.

Önceki telefonun Discovery 1 idi ve firma hiç ilgilenmiyordu güncelleme falan sıkıntılıydı. O yüzden firmanın elini çabuk çekmeyeceği , Kamera kalitesi mükemmel olmasa da kaliteli olmalı Discovery bu konuda başımı ağrıtmıştı , Oyun oynayıp sosyal medyada takılıcam genel olarak fifa , gta falan da oynarım o yüzden performans önemli i Ekran en az 5 inc en fazla 5.5 olmalı.

Her türlü öneriye açığım. Şimdiden Teşekkürler .

• Hocam z2 iyidir kamerasıda tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    Z2 ekran çözünürlüğü olarak G3 ün çok gerisinde ve genel olarak Sony lerin ekranından şikayet eden tanıdıklarım var sizin düşünceniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdarkx

Z2 ekran çözünürlüğü olarak G3 ün çok gerisinde ve genel olarak Sony lerin ekranından şikayet eden tanıdıklarım var sizin düşünceniz nedir ?

G3 de daha iyi ekran var fakat g3 un donanımı o ekranı kaldırmıyor. Cihaz ısınıyor donuyor bataryası cabuk bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

quote:

G3 de daha iyi ekran var fakat g3 un donanımı o ekranı kaldırmıyor. Cihaz ısınıyor donuyor bataryası cabuk bitiyor.

Bunu göz önüne alacağım . Tavsiyeniz için teşekkürler.
  • G3 çok şık bir cihaz fakat ufak tefek takılmalar yapabiliyor.Z2'de pek takılma göremezsin stabil bir cihaz.İki cihaz da 4k video çekiminde sorunlu.G3 biraz fazla ısınıyor.Ufak tefek takılmalar sizin için önemsiz ise tabiki de G3 tavsiye ederim.Ben olsam bu ikisi arasından G3 alırdım.
  • O fiyata alabileceğin modeller arasında en iyisi LG G3 olsa gerek.
  • Z2 ile g3 arasında kalıp z2 almıştık kardeşime.

Ön kamerası hariç genel anlamda memnunum. Aşırı oyun oynamaz o yüzden fazla ısınmıyor.

G3ü 2k ekran/islemci yetersizliği yüzünden elemistik.

Paralel ithalat olarak 1300 lira civari bi ucrete aldik z2yi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 bile G3 den daha stabil ve performanslıdır. 2K ekranı o işlemci maalesef kaldıramıyor senin yerinde olsam Z2 alırdım. Benim bütçe daha düşük olduğu için Z1 düşünüyorum bende Z1'in tek kötü yanıda ekranı, ekran kalitesiz ama eğer ekran o kadarda sorun olmaz dersen Z1 de tercih edebilirsin Z2 ile arasında pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

G3 çok şık bir cihaz fakat ufak tefek takılmalar yapabiliyor.Z2'de pek takılma göremezsin stabil bir cihaz.İki cihaz da 4k video çekiminde sorunlu.G3 biraz fazla ısınıyor.Ufak tefek takılmalar sizin için önemsiz ise tabiki de G3 tavsiye ederim.Ben olsam bu ikisi arasından G3 alırdım.

Ufak tefek takılmalar pek sorun değil tasarımdan ötürü G3 daha ağır basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Z2 ile g3 arasında kalıp z2 almıştık kardeşime.

Ön kamerası hariç genel anlamda memnunum. Aşırı oyun oynamaz o yüzden fazla ısınmıyor.

G3ü 2k ekran/islemci yetersizliği yüzünden elemistik.

Paralel ithalat olarak 1300 lira civari bi ucrete aldik z2yi

Bende paralel ithalat olarak alacağım zaten peki z2 nin hafızası ne kadar ve hafıza kartı takılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

G2 bile G3 den daha stabil ve performanslıdır. 2K ekranı o işlemci maalesef kaldıramıyor senin yerinde olsam Z2 alırdım. Benim bütçe daha düşük olduğu için Z1 düşünüyorum bende Z1'in tek kötü yanıda ekranı, ekran kalitesiz ama eğer ekran o kadarda sorun olmaz dersen Z1 de tercih edebilirsin Z2 ile arasında pek fark yok

Ekran kalitesi önemli benim için parlaklığa acımam max a yakın kullanırım hep o yüzden kaliteli bi ekran istiyorum açıkçası
  • quote:

quote:

G2 bile G3 den daha stabil ve performanslıdır. 2K ekranı o işlemci maalesef kaldıramıyor senin yerinde olsam Z2 alırdım. Benim bütçe daha düşük olduğu için Z1 düşünüyorum bende Z1'in tek kötü yanıda ekranı, ekran kalitesiz ama eğer ekran o kadarda sorun olmaz dersen Z1 de tercih edebilirsin Z2 ile arasında pek fark yok

Ekran kalitesi önemli benim için parlaklığa acımam max a yakın kullanırım hep o yüzden kaliteli bi ekran istiyorum açıkçası

Z2 tercih edebilirsiniz o zaman z1 in ekranda parlakligi en sonda acsaniz bile sanki %70 açılmış gibi oluyor

• quote:

quote:

quote:

Z2 tercih edebilirsiniz o zaman z1 in ekranda parlakligi en sonda acsaniz bile sanki %70 açılmış gibi oluyor

Tavsiye için teşekkürler

• quote:

quote:

G3 çok şık bir cihaz fakat ufak tefek takılmalar yapabiliyor.Z2'de pek takılma göremezsin stabil bir cihaz.İki cihaz da 4k video çekiminde sorunlu.G3 biraz fazla ısınıyor.Ufak tefek takılmalar sizin için önemsiz ise tabiki de G3 tavsiye ederim.Ben olsam bu ikisi arasından G3 alırdım.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • G3 daha iyidir onu al
  • quote:

quote:

quote:

Şimdiden hayırlı olsun.

Teşşekkür ederim ama pazar günkü sınavdan sonra biraz uzayacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

G3 daha iyidir onu al

Peki sizce 100 TL fazla verip 32 GB almak mi mantıklı yoksa 16 GB almak mi ?

• G3 al diyenleri takma z2 daha iyi bir cihaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

G3 daha iyidir onu al

Peki sizce 100 TL fazla verip 32 GB almak mi mantıklı yoksa 16 GB almak mi ?

Bence 100 lira kat 32 GB al fazla fark yok. Lazım oluyor 16 GB yetmiyor bir yerden sonra.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.