Şimdi Ara

1300 tl ye telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xperia l bakınırken babamla konuşup daha iyi bir şey almaya karar verdim. 1300 tl civarlarında şöyle kasmayan 4-5 yıl götüren bir telefon almam lazım sık sık değiştiremem çünkü. Oyun oynamam zaten tabletim var ona yükler ordan oynarım oyun sıkıntısı yok yani. sony xperia sp , optimus g , s3 arasında kalmıştım aslında favorim optimus g benim birde sizin fikrinizi merak ettim, Dediğim gibi bol bol mesajlaşırım falan benim için telefon hiç kasmamalı kesinlikle kasmamalı yani. Önerebiliceğiniz telefonlar nedir acaba ?

• htc one x ve note 2 de listeme dahil oldu evet hala önerilerinizi bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir35goz

xperia l bakınırken babamla konuşup daha iyi bir şey almaya karar verdim. 1300 tl civarlarında şöyle kasmayan 4-5 yıl götüren bir telefon almam lazım sık sık değiştiremem çünkü. Oyun oynamam zaten tabletim var ona yükler ordan oynarım oyun sıkıntısı yok yani. sony xperia sp , optimus g , s3 arasında kalmıştım aslında favorim optimus g benim birde sizin fikrinizi merak ettim, Dediğim gibi bol bol mesajlaşırım falan benim için telefon hiç kasmamalı kesinlikle kasmamalı yani. Önerebiliceğiniz telefonlar nedir acaba ?

Dun 5 gb hafizasi dolan bir s3 un neler cektigine bizzat sahit oldum s3 su zamanda 1000 tl edecem bir telefon degil . Sp ise forumda isik sizmasi soluk ekran %75 hafiza hatasi gibi sorunlarla dolu . Optimus G fiyati ve performansi ile iyi bir telefon . Htc One da oyle. Bence alirsan htc one ve optimus G al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok teşekkür ederim s3 ve sp yi eliyorum ozaman optimus g ve htc one x arasındayım , sence note 2 nasıl ?
  • 4.5 yıl telefonda zor ama temız kullbırsan belki.ben sp onerırım guclu plmasına ragmen senın pek oyun olayın olmaz demıssın.sp de ıse 2370 batarya var sms lerinde gun ıcınde rshat edersın + kasa ve malzeme olarak rakıplerınden daha sqglamdır.

• quote:

çok teşekkür ederim s3 ve sp yi eliyorum ozaman optimus g ve htc one x arasındayım , sence note 2 nasıl ?

Note 2 kullanan bir arkadasim var memnun . Buyuklugu senin icin sorun degilse alinabilir ama samsunglarin kasa malzemeleri kalitesiz soyulmalar cok oluyor . Lg nin guncelleme sikintisi olabilir bu arada soyleyeyim

• optimus g nin sp den çok daha iyi olduğunu söylemişlerdi , temiz kullanırım yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncelleme sorunu düzeldi falan diye okumuştum ama sizce hala sorun var mı ? htc one x inde 1 gb ram i var buda bana az gibi geldi biraz ama
  • quote:

güncelleme sorunu düzeldi falan diye okumuştum ama sizce hala sorun var mı ? htc one x inde 1 gb ram i var buda bana az gibi geldi biraz ama

Hala 4.1.2 kullaniyoruz ama sorun degil cihaz stabil calisiyor bir hataya rastlamadim 1 aydir . 2 gb ram gercekten onemli sp ve one x 1gb . S3 de 800 kusur ram gorunuyor uygulamalarla falan 200 falan kaliyor ki telefon agir derecede kasiyor . Arkadaslar her ne kadar sp ve one x desede 1 gb ram in 1 2 yil icinde yetmeyecegine inaniyorum . Tipki suan adi gecmeyen 512 ramler gibi . Bence bu fiyat uygunlugu ve donanim ustunlugu ile optimus G almak en mantiklisi .

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlluhanustoglu

quote:

güncelleme sorunu düzeldi falan diye okumuştum ama sizce hala sorun var mı ? htc one x inde 1 gb ram i var buda bana az gibi geldi biraz ama

Hala 4.1.2 kullaniyoruz ama sorun degil cihaz stabil calisiyor bir hataya rastlamadim 1 aydir . 2 gb ram gercekten onemli sp ve one x 1gb . S3 de 800 kusur ram gorunuyor uygulamalarla falan 200 falan kaliyor ki telefon agir derecede kasiyor . Arkadaslar her ne kadar sp ve one x desede 1 gb ram in 1 2 yil icinde yetmeyecegine inaniyorum . Tipki suan adi gecmeyen 512 ramler gibi . Bence bu fiyat uygunlugu ve donanim ustunlugu ile optimus G almak en mantiklisi .

çok teşekkür ederim yardımınız için dediğim gibi benim telefonu 4-5 yıl falan kullanmam lazım babamı zar zor ikna edip bu kadar yükseltebildim vatanda şuan indirim var fiyatlar düşmüş ama lg satılmıyor o yüzden yine teknosaya kaldım :)

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim yardımınız için dediğim gibi benim telefonu 4-5 yıl falan kullanmam lazım babamı zar zor ikna edip bu kadar yükseltebildim vatanda şuan indirim var fiyatlar düşmüş ama lg satılmıyor o yüzden yine teknosaya kaldım :)

1299 sanirim teknosa da ama iyi arastir ben memnunum ama olmayan arkadaslarda vardir onlarinda yorumlarini oku

• quote:

quote:

quote:

quote:

1299 sanirim teknosa da ama iyi arastir ben memnunum ama olmayan arkadaslarda vardir onlarinda yorumlarini oku

araştırdığım kadarıyla hiç bi sorun yazanı görmedim o yüzdende optimus g favorim demiştim aslında , sence kaç yıl götürür bu telefon ?

• 2 3 yil goturur

• peki teşekkürler :)
  • quote:

peki teşekkürler :)
    quote:

Orijinalden alinti: izmir35goz

peki tesekkürler :)

http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338

Hiç dü?ünme bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

quote:

Orijinalden alinti: izmir35goz

peki tesekkürler :)

http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338

Hiç dü?ünme bence.

yarın telefonu teknosadan alıcam galiba alabiliceğim en iyi telefon ve beni en fazla götürücek telefon :)

• nexus 4 al, ne güncelleme sıkıntın olur nede başka birşey, kasma desen mümkün değil yaşamazsın.eğer oyunda oynamıyorsan dahada iyi şarj sıkıntısı çekmessin.

4-5 yıl götürecek tek cihaz budur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat beyaz

nexus 4 al, ne güncelleme sıkıntın olur nede başka birşey, kasma desen mümkün değil yaşamazsın.eğer oyunda oynamıyorsan dahada iyi şarj sıkıntısı çekmessin.

4-5 yıl götürecek tek cihaz budur senin için

tekno seyirde mi ne izlemiştim tam hatırlamıyorum ama optimus g daha iyi demişlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.