Şimdi Ara

13000 tl ye ne alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: honda04
    iyide 13 bine düşük km de vectra bulunurmu
    1.6 ları 2.elde iyi degil 2.0 ları daha iyi geliyor kasaya

Kullanmayan bilemez. Bir Opel'de kesinlikle kasayı kaldırmayacak motor koymuyor hiç bir modelinde. Kullanmayan bilemez.
    Karar verırsın Vectra'ya o zaman ararsın düşük Km'de. Arkadaş 5 yıl kullanıcam diyor 5 yılda 2 parça değiştirse tamam ucuz olmaz ama aman aman pahalıda değil zaten ona ömür boyu yeter.

Ayrıca Vectra'ların otomatik vitesi yüksek km'de oldugundan sorun çıkartıyor hangi aracın otomatik vitesi 200.binden sonra arıza çıkartmaz ki ?
    Bakımları yerinde yapılmış temiz bir Vectra'nın yolu 300 bine kadar gider. ;)
  • bakıyorum araba com dan da vectralar donanım fiyat olarak daha ustun ama benim en çok istediğim az sorun çıkarması ve uygun parça bulmak. ayrıca düşük km den kasıt sanırım 200000 ve altı çunku zaten 100000 altında 98 2000 arası araç bulmak neredeyse imkansız.
  • şirkete gelen usta bir tamircciyle sohbette

renault ve opel arıza rabası ama ople sağla şasi dedi

Eskilerde opel hiç tutulmazdı yolda bırakmasıyla ünlüdür rekorlar felan

MAZDA, HONDA, TOYOTA benim takibimde tam bilgiye sahip değilim

İYİ ARAŞTIR 1997 model araç ne arıza çıkartır çıkartığında ne olur

Bir çok japon araç satıcısı takasta renault olur yazıyor o da bir soru işareti

• Ac Schnitzer

senin aracın ne marka vectramı kullanıyorsun. vectraların sorunları için illa servis gereklimi yoksa sanayide ustalarda bu araçlara hakimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_engin
    Ac Schnitzer

senin aracın ne marka vectramı kullanıyorsun. vectraların sorunları için illa servis gereklimi yoksa sanayide ustalarda bu araçlara hakimmi

Corsa sahibiyim fakat çok yakın arkadaşım 98 Gri Vectra aldı ordan bılıyorum kullanma şansım oldu alırken ederken vs vs herşeyini birlikte yaptık ordan biliyorum.
    Zaten Vectra'lar o kadar karışık bir araç değil. Serviste anlar ustalarda. Fakat bana kalırsa yani benim düşüncem aracımı herkese elletmem. Servis en iyisi.
  • citroen c3 bulmak mümkün o fiyata
  • Bende bu sıralar aynı rakamlara bir araba arıyorum. Benim kriterlerim biraz daha farklı olsa da seçenekler çok değil. Bagaj kapasitesi nasıldır bilmiyorum ancak almerayı düşün derim.
    Bence asıl düşünmen gereken, 5 sene sonra şu an aldığın arabanın kaç yaşında olacağıdır. Eğer 98 model bir araç alırsan 5 sene sonra 16 yıllık bir araba olacak. Benim tercihim alabileceğim en yüksek model arabayı almak olurdu.
    Ben, 1-1.5 sene sonra satmayı düşündüğüm ve bagaja ihtiyacım olmadığı için, clio, xsara, marea (bagajı oldukça geniştir) gibi arabalara bakıyorum.
    Eğer düşünürsen 2005 model bir clio symbol dizel bana dün aracı 12.750 liraya bıraktı. Linkini gönderebilirim istersen.
  • c3 ben,m ,ç,n çok küçük olur. bide ben aracın alman yada japın olmasına daha çok güveniyorum yani yaş konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir çmez olarak fikrim bu
  • 1999 model nissan primeram var..ilgilenenlere yardımcı olurum...150.000 km de..servis bakımlıdır...
  • bunu tavsiye ederim!
    http://www.araba.com/2341336.html
  • bunu tavsiye ederim!
    http://www.araba.com/2341336.html

güzel bir tavsiye olmuşta

sahi nerden buluyorsunuz ve nasıl ayıklıyorsunuz bu ilanları
  • Kendi aracı herhalde nickinde 07 var ilandaki araçta antalyada
  • palio güzel görünüyor yanlız virajlarda savrulduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyırum ve mtor olarak da 150000 de daha ne kadar gider acaba ben 5 yıl binmeyi düşünüyorum ayrıca 96-97 golf le ilgili fikri olan varmı arkadaşlar...
  • Bence opel vectra.
  • arkadaşlar peki bişe sorayım o zaman vecta 1.6 mı yoksa 2.0 mı daha iyi ben performans hayranı değilim 140-150 max olur 120 yi de geçmem pek çok fazla.
  • vectra alacaksan tamirci akraban varmı ?

sağlam şasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoritti
    vectra alacaksan tamirci akraban varmı ?

sağlam şasi

Abartma nesi varmış Vectra'nın ?

@dr_Engin
    Performans'a düşkün değilim diyorsan. 1.6 öneririm rahatlıkla kaldırıyor o kasayı. Ama ayağımın altında mutlak güç olsun diyorsan 2.0 ve üzeri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 13 Ekim 2009; 21:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

sağlam şasi

quote:

@Honda04

Abi Vectra'yı kötüleyip duruyorsunuz ne varmış 1.6 Vectra'da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: honda04

quote:

quote:

sağlam şasi

quote:

@Honda04

Abi Vectra'yı kötüleyip duruyorsunuz ne varmış 1.6 Vectra'da ?

Ya cidden :) Yazıp kaçıyorsunuz kulaktan dolma bilgilerle merak ediyorum hakkatten kaç kez Vectra kullandınız yada daha önce Vectra'ya sahip oldunuz mu ? Karalayıp kaçmayın lütfen sorunlu diyorsanız söyleyin tartışalım konuşalım. Boşu boşuna fanatik damgası yemiyeyim bende.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.