Şimdi Ara

13000 tl ye ne alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar 13000 tl butçem var ve alacağım araç ilk aracım olacak direksiyonumda çok iyi değil. önerilerinizi yazarsanız sevinirim...

• 2000 Model Corsa Swing 1.2i
  • belirtmedim kusura bakmayın aradaşlar araç ile şehirler arası yol da yapacağım ve bagaj hacmi de biraz geniş olacak. sedan olabilir yanlız sw yu tercih olabilirde

• Vectra olabilir Sedan diyorsanız...
    Civic'den daha konforlu daha güveli daha performanslıdır.
  • bence bu fiyat tam marealık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Vectra olabilir Sedan diyorsanız...

vectra cıvıc den daha sorunludur daha fazla yakar ama daha geniş arabadır sonuç da d sınıfı
    ben olsam cıvıc
  • herkese teşekkurler arkadaşlar çok güzel alternatifler geliyor. mazdaların fiyatları neden bu kadar düşük acaba
  • 99-2000 Focus I alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Vectra olabilir Sedan diyorsanız...

vectra cıvıc den daha sorunludur daha fazla yakar ama daha geniş arabadır sonuç da d sınıfı
    ben olsam cıvıc

Temiz bir Vectra bana kalırsa Civic'den daha üstündür. Ha parçası Civic kadar ucuz olmasa da bir kere değiştirildiğinde sizi ömür boyu bir daha rahatsız etmez.
    Düşük Km'deki Vectra'nın sorunsuzluğu tartışılmaz bence. Ha gelir bi 160 Binde Vectra o zaman düşünülür çıkarıcağı arızalarda insanı rendeler. Ama değiştikden sonra gönül rahatlığıyla binilir.
    Sonuçta Vectra daha güvenli daha performanslı daha konforlu.

• honda 04 parça sorunu olurmu malum yaşı baya olacak aracın fiyatları nasıl olur parçaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetergin35

99-2000 Focus I alabilirsiniz

Ahmet bey 13,000-14,000 e binilecek bir FOCUS var mı? acaba merak ettim geçen hafta pazarı dolaştım bu fiyata temiz binici arabası bulman neredeyse imkansız bir de arkadaş ilk arabası olacağını söylemiş focus1 iyi araba ama acemi için biraz fazla gelmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_engin

honda 04 parça sorunu olurmu malum yaşı baya olacak aracın fiyatları nasıl olur parçaların

istanbul ankara gibi bir yerdeyseniz parça sıkıntısı yaşamassınız
    fiyatlar aşagı yukarı böyle
    http://www.otoyedekparcaburada.com/index.php?do=catalog/show2&p=6169
  • ilk aracım olacağımdan parça fiyatı ve sorunsuzluk önemli lacak opel forumlarını ve ford forumlarını okuduğum kadarıyla bana sıcak gelmedi seçenekler şimdilik civic daha uygun gib görünüyor ve ben alacağım araca en az 5 yıl binmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_engin
    ilk aracım olacağımdan parça fiyatı ve sorunsuzluk önemli lacak opel forumlarını ve ford forumlarını okuduğum kadarıyla bana sıcak gelmedi seçenekler şimdilik civic daha uygun gib görünüyor ve ben alacağım araca en az 5 yıl binmek istiyorum

Vectra hakkında ben pek kötü şey okumadım fakat sizin duyduklarınız nelerdir sorabilir miyim acaba ? Bir Opel kullanıcısı olarak merak ettim ?
  • venctra alırsan 1.6 alma 2.0 al ama tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 12 Ekim 2009; 21:28:47 >
  • vectranın otomatik vites sisteminin kolay sıkıntı çıkardığını parça maliyetlerinin yuksek olduğunu şikayet sıralamasında ustlerde yer aldığını ve artık uretilkmeyen bir model olduğu için satarken sıkıntı çıkarabileceğini duymuştum ve bazı yerlerde okudum. ayrıca siz de aracınızı benim yanlış bildiklerimi açıklar şekilde anlatırsanız sevinirim henüz honda almadım.
  • @Honda04

Abi Vectra'yı kötüleyip duruyorsunuz ne varmış 1.6 Vectra'da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 12 Ekim 2009; 21:29:16 >
  • iyide 13 bine düşük km de vectra bulunurmu
    1.6 ları 2.elde iyi degil 2.0 ları daha iyi geliyor kasaya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.