Şimdi Ara

13000 tl ye ne alınır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MAREA TAVSİYE SORUNSUZ SERİ GENİŞ KONFORLU DAHA BİRÇOK ŞEYYY
  • 13-14 yaşındaki arabaya o kadar para vermek akıl kârı değil bence,2004-2005 dizel fiesta veya 2005-2006 accent alırım, ne yedek parça problemi ne de yakıt problemi çekerim, 10 yaş üstü arabalarla oto sanayilerinde sürünmektense...!!
  • ilk arabanızı aldıktan sonra,
    çok büyük bir ihtimalle en kısa sürede değiştirmek isteyeceksiniz.
    belki yüksek donanımlı olursa, sizi tatmin eden bir araba olursa,
    nispeten uzun süre kullanabilirsiniz.
    o yüzden 2. eli iyi olan bir aracı düşünmeniz daha doğru olur.
    B segment araçlar, hem şehir içi hem de şehirler arası yol alabilen, nispeten ekonomik araçlardır.
    hatcbak(eğer yolcun yoksa, arka koltuklar yatırıldığında, bir sedan dan çok daha fazla ve büyük hacimli eşyalar taşıyabilir. )
    yada daha daha iyisi stationwagon araçlar, yük taşımak adına daha iyidir bence.
    C segment sedanlar ise türkiyede en çok tutulan gruptur malesef.
    araç alırken bu kriterleri göz önünde bulundurunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 14 Ekim 2009; 9:00:21 >
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlu45 -- 14 Ekim 2009; 13:20:35 >
  • 15 000 TL YE 2002 MAREA 45 000 KM
    LASTIKLER SIFIR
    JANT CELIK

ANCAK PIYASASI YOKMUS
    SON SAHIBI OLUNUYORMUS?
    DOGRUMU ACABA
  • Yerse Nissan İnfiniti al. F - p olarak daha iyisi yok.
  • marea ile ilgili fikrim aynı k7k7n bu arada nissan infinity ?
  • arkadaşlar galerilere baktımda 79000 de 2001 renault 19 var alize klima hidrolik direksiyon direksiyondan kumandalı radyo teyp. ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum fiyat olarak 13500 diyor lpg yok hiç de takılmamış il sahibinden diyor. yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orijinalden alıntı: honda04

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoritti
    vectra alacaksan tamirci akraban varmı ?

sağlam şasi

Abartma nesi varmış Vectra'nın ?

quote:

@Honda04

Abi Vectra'yı kötüleyip duruyorsunuz ne varmış 1.6 Vectra'da ?

Ya cidden :) Yazıp kaçıyorsunuz kulaktan dolma bilgilerle merak ediyorum hakkatten kaç kez Vectra kullandınız yada daha önce Vectra'ya sahip oldunuz mu ? Karalayıp kaçmayın lütfen sorunlu diyorsanız söyleyin tartışalım konuşalım. Boşu boşuna fanatik damgası yemiyeyim bende.

2001 Vectra 1.6 çok konforlu,çok rahat bir arabadır.Ayrıca Güvenli ve sağlam bir araçtır.Yol tutuşu muadili sayılabilecek rakiplerine nazaran mükemmeldir.
    Ama,
    180 000 km kullandığım bu aracın eksileri ise,
    -Aracın kasası 1.6 motora ne yazıkki biraz ağır geliyor.
    -1.6 Ecotec motorun karakteristik özelliği,3000 devire kadar tork ve performans namına rakiplerine göre çok kötü,ama 3000 devirden sonra ezer geçer.
    -Parçası çok pahalı.Bi toyota kadar az arıza yapmaz ama bi peugeottan çok daha iyidir.
    -Ben LPG takmadım ama çok pişmanım araba kim ne derse desin yakıyor arkadaş.Hele şehir içinde çok yakıyor.
    -Vitesin ve el freninin körüğü çok kısa sürede soyuluyor.Çok önemli değil ama aklıma gelmişken yazdım.
    -Birçok serviste çalıştım,işleyişlerini bilirim,Opel servisleri kadar soyguncu servis görmedim.Sanayide de mümkünse opelden ayrılmış olan işinin ehli usta bulup onlara baktırın arabanıza.İsim vermiyeyim ama Opel servislerinin bazıları yan sanayi parça kullanıyor.
    Sonuç olarak,LPG li iyi bakılmış bir Opel Vectra B tavsiye ederim ama bu eksileri de gözönünde bulundurun.
    Sadece eksilerini söyledim,artılarını muadili bir araçtan inip Vectra kullanırsanız anlarsınız.

• bu ülkede insanlar neden sıfır araba alır anlamam. İkinci elde fıstık gibi arabalar var değer kaybıda çok yüksek sonuçta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

Kendi aracı herhalde nickinde 07 var ilandaki araçta antalyada

elbette kendi aracım,bunu gizlencek tarafı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşale07

quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

Kendi aracı herhalde nickinde 07 var ilandaki araçta antalyada

elbette kendi aracım,bunu gizlencek tarafı mı var?

Gizleyin demedim zaten kesinlikle bunu tavsiye ederim falan dediğiniz için bu yorumu yaptım
  • 2001-2002 megane larla ilgili yorumlarınız arkadaşlar. hb ve sadan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.