Bildirim
1300TL TELEFON ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: GobekliTurk
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1300tl ye kadar telefon düşünüyorum fakat cok kararsızım hele asus zenfone telefonunda asırı tereddutte kaldım sizin önerieriniz nelerdir hangi telefonlara yönelmeliyim.
(ios da olabilir )
Huawei g8 tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
huaweide tabi ilk alındığında kasma donma olmazda hocam ileride kasma donma yaparmı -
Hocam yeni konusunu açtığım P10S e bakabilirsiniz :)http://forum.donanimhaber.com/m_117230697/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: GobekliTurk
huaweide tabi ilk alındığında kasma donma olmazda hocam ileride kasma donma yaparmı
Huaweilerin konularını okuyun. Donma kasma kolay kolay olmaz.
Hocam ben Lenovo Vibe p1 tavsiye edeceğim.
Telefonu baya inceledim, kesinlikle uzun süre götürebilecek bir telefon. Ram 2 gb ama arayüzü de son derece sade ve akıcı. Bir Samsung gibi ağır ve performans gerektiren bir arayüz yok. Mm güncellemesi de aldı. Bataryası zaten çok iyi, 5000 ma/h.
kriterlerinizi de söyleyin de ona göre bilgi verelim ben olsam lg g4 samsung a7 2016 veya lenovo p1 bakardım
ben sana huawei honor 7 tavsiye edeceğim. bu fiyata alabileceğin en iyi telefon. lg g4 de iyi ama o fiyata ithalatçı garantili oluyo genelde -
lg g4 olabilir -
g4 mükemmel bir telefon fakat şarj ve ısınma sorunundan gına getiren bi cihaz
asus zenfone 2 almaya karar verdim arkadaşlar her açıdan etkileyici bir telefon 1300 tlye kadar telefon bakan arkadaşlar içinde tavsiyemdir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- fm 24 touch android çıkacak mı
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- telefonu webcam olarak kullanma
- 20000 mah telefon
- android 16 ne zaman gelecek
- nubia z50 ultra fiyat
- tecno nerenin malı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X