Şimdi Ara

1300TL TELEFON ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1300tl ye kadar telefon düşünüyorum fakat cok kararsızım hele asus zenfone telefonunda asırı tereddutte kaldım sizin önerieriniz nelerdir hangi telefonlara yönelmeliyim.
    (ios da olabilir )

• quote:

Orijinalden alıntı: GobekliTurk

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 1300tl ye kadar telefon düşünüyorum fakat cok kararsızım hele asus zenfone telefonunda asırı tereddutte kaldım sizin önerieriniz nelerdir hangi telefonlara yönelmeliyim.
    (ios da olabilir )

Huawei g8 tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huaweide tabi ilk alındığında kasma donma olmazda hocam ileride kasma donma yaparmı
  • GobekliTurk G kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni konusunu açtığım P10S e bakabilirsiniz :)http://forum.donanimhaber.com/m_117230697/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobekliTurk

huaweide tabi ilk alındığında kasma donma olmazda hocam ileride kasma donma yaparmı

Huaweilerin konularını okuyun. Donma kasma kolay kolay olmaz.

• GobekliTurk G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Lenovo Vibe p1 tavsiye edeceğim.

Telefonu baya inceledim, kesinlikle uzun süre götürebilecek bir telefon. Ram 2 gb ama arayüzü de son derece sade ve akıcı. Bir Samsung gibi ağır ve performans gerektiren bir arayüz yok. Mm güncellemesi de aldı. Bataryası zaten çok iyi, 5000 ma/h.

• kriterlerinizi de söyleyin de ona göre bilgi verelim ben olsam lg g4 samsung a7 2016 veya lenovo p1 bakardım

• ben sana huawei honor 7 tavsiye edeceğim. bu fiyata alabileceğin en iyi telefon. lg g4 de iyi ama o fiyata ithalatçı garantili oluyo genelde
  • lg g4 olabilir
  • g4 mükemmel bir telefon fakat şarj ve ısınma sorunundan gına getiren bi cihaz
    asus zenfone 2 almaya karar verdim arkadaşlar her açıdan etkileyici bir telefon 1300 tlye kadar telefon bakan arkadaşlar içinde tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.