Şimdi Ara

1320 vs. 4s

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda yeni telefon alacağım ancak artık üst seviye bir telefon istemiyorum hiçbir özelliğini kullanmadığımı fark ettim para bayılmak istemiyorum

bu yüzden 1320 seçtim sonuçta 920 kullanıyordum alışkındım lumia ya
    ancak farklı bir şeyler de denemek istediğimi fark ettim android almayacağıma göre iş apple a kaldı

4s şu an teknosa da 1190 tl çok uygun geldi bana fiyatı ve benim en sevdiğim iphone modeli ağır telefonları severim açıkçası 920 kullanıcısı olarak

sorum şurda başlıyor telefonda istediğim 2 önemli özellik var

şarj, fotoğraf

iphone 4s fotoğraf konusunda 1320 ise şarj konusunda öne çıkıyor ve fotoğrafın daha ağır bastığını düşündüm

sıkıntım ise iphone 4s 8gb kalmış müzik dinlemeyen ve oyun oynamayan biriyim ancak bol fotoğrafım olur ve gerekli uygulamalar tabii ki whatsapp twitter vs.

fotoğrafları dönüşümlü olarak silebilirim yedekleyip

tüm bunlar göz önüne alındığında iphone 4s 8gb mı alayım 1320 mi?
    okuduğunuz için teşekkürler

• 1320 al kamerası çok kötü değil whats up oyun da oynarsın sarjı uzun gider 1000 tl ye g2 16 gb alman daha mantıklı aslında ama yinede sen bilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim6

1320 al kamerası çok kötü değil whats up oyun da oynarsın sarjı uzun gider 1000 tl ye g2 16 gb alman daha mantıklı aslında ama yinede sen bilirsin..

yok android almam

1320 inceledim evet çok kötü değil ancak ön kamerası tam bir rezillik koymasalar bile olurmuş
  • Önu ne yapıcaksın is arkada :) ustelik elmada sd kart yuvası halen yok yıl olmus 2014 fakirlikmi cahillikmi ne desem bilemiyorum :) al 1320 keyfine bak 3 sene daha.
  • 1320 kamerası gunduz iyi çeker
    Ön kamerada goruntulu konuşmaya yetiyor skypedn denedim ama daha iyi olabilirmş
    1320 1 aydır kullanıyorum müzik konusunda mix radio mükemmel bir uygulamadır.
    Şarj konusu efsane anlatmaya gerek yok
    Oyun ve film konusunda da 1320 daha
    Buyuk olması ve kamerası size uyarsa alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Önu ne yapıcaksın is arkada :) ustelik elmada sd kart yuvası halen yok yıl olmus 2014 fakirlikmi cahillikmi ne desem bilemiyorum :) al 1320 keyfine bak 3 sene daha.

Evet apple nedense sd kart koymuyor cihazlarına

öyle demeyin "özçekim" önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

1320 kamerası gunduz iyi çeker
    Ön kamerada goruntulu konuşmaya yetiyor skypedn denedim ama daha iyi olabilirmş
    1320 1 aydır kullanıyorum müzik konusunda mix radio mükemmel bir uygulamadır.
    Şarj konusu efsane anlatmaya gerek yok
    Oyun ve film konusunda da 1320 daha
    Buyuk olması ve kamerası size uyarsa alın

Büyük olması çok güzel aslında ama bu kamera ah biraz daha iyi yapsaydı

apple ın kamerası çok mu iyi hayır ama yazılımla alakalı galiba çok güzel çekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    iphone xr vs iphone 11
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden bu iki cihaz peki anlamadım ki? 4S'e 1200 lira vermek akıl işi değil. 920 hem 4S'ten daha iyi fotoğraf çeker, hem de şarjı daha uzun gider.

Kaldı ki android takıntısı yapmaya gerek yok. O fiyata G2 de alınır. S800 işlemci, Adreno 330, 2 gb ram, 3200 mah batarya, 1/3" 13 mp oisli arka kamera vs.. Batarya konusunda da, kamera konusunda da çok iyi. Seçenekleriniz dahilindeki diğer 2 telefondan da çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 2 Temmuz 2014; 23:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri minicik biri dev dostum bence 1320 kullanışlı değil.920 ile devam et derim.

• 920 ye devam et, 6-7 ay sonra ucuzlayınca 930 alırsın veya 1520

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Neden bu iki cihaz peki anlamadım ki? 4S'e 1200 lira vermek akıl işi değil. 920 hem 4S'ten daha iyi fotoğraf çeker, hem de şarjı daha uzun gider.

Kaldı ki android takıntısı yapmaya gerek yok. O fiyata G2 de alınır. S800 işlemci, Adreno 330, 2 gb ram, 3200 mah batarya, 1/3" 13 mp oisli arka kamera vs.. Batarya konusunda da, kamera konusunda da çok iyi. Seçenekleriniz dahilindeki diğer 2 telefondan da çok hızlı.

920 bozulduğu için değiştiriyorum maalesef servisten döndükten sonra toparlanamadı telefon

androidten hoşlanmıyorum nedense lumia ve iphone lar çok daha farklı benim gözümde android önermezseniz sevinirim

tekrar 920 almam muhtemelen ama 4s e para verme diyorsunuz, teşekkürler yorum için
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    ekran boyutu isterse küçük isterse büyük olsun o önemli değil, teşekkürler yorum için
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    yazıya eklemeyi unutmuşum telefon bir kere bozuldu ve toparlanamadı yeni cihaz istedim servisten ancak temizleyip aklayıp paklayıp yolluyorlar

aman siz siz olun akıllı cihazlarınıza iyi bakın bir kere nem kaptılar mı allah korusun
  • Dostum ip4s alma derim ios 8 ciktiginda ölecek telefon, 1320 ya da 32 gb 925 onerebilirim foto cekerim diyorsan 41 kere massallahlik 1020 var :)

• nieras kullanıcısına yanıt
    ip4s alırsam telefon ios 6 ile geliyo biliyorum ve güncellememeyi düşünüyorum güncellik gibi şeyler hiç önemli değil ya da en fazla 7 ye yükseltirim dediğim gibi

önemli nokta 1200 tl den fazla veremem telefona, teşekkürler
  • şayze kullanıcısına yanıt
    Dostum ozaman 1320 al keyfine bak derim

• şayze kullanıcısına yanıt
    Benim ki kaptı nemi içime kurt düşürdün şimdi

• nieras kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yorumun için düşüneceğim
  • yeni telefonlarda olmaz o kadar herhalde ya rahat ol

920 ilk wp8 olduğu için sorunludur zaten biraz undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şayze -- 3 Temmuz 2014; 1:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Benim ki kaptı nemi içime kurt düşürdün şimdi

Benim 925 ile kar yağarken fotoğraf çekiyordum telefon full su içindeydi.

Kısaca sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.