Şimdi Ara

1320 vs. 4s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1320 al kafan rahat olsun 4s artık stabil değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc 8x al hem arka hem ön kamera memnun eder seni şarj olayınında 4s ten kötü olacağını düşünmüyorum uygun dediğin 4s in yarı fiyatına üstelik.
  • G2 al dostum şahane telefon.
  • Kimse kusura bakmasın da; günümüzde 4S'e 1200 lira vermek süzme enayilik olur.

• şayze kullanıcısına yanıt
    Karar sizin artık hocam ama 1320nin kamerasını dusunun sizi uzebilir kamera sizn için önemli gibi gorunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkini de deterjanlı su kaçtı 1 ay oldu herhalde geçmiş bile olabilir şuan sağlam telefon 3 gün kuruttum onu

• fotoğraf önemliyse 1320 sizi üzer hocam. Android'e şans verin, LG G2 arayın derim. 4S'e verilmez o kadar para

bataryası da iyi, kamerası da genel olarak iyidir G2'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 3 Temmuz 2014; 3:28:40 >
  • Utku'nun dediği gibi 4s almak saçmalık olur. En az 5c olmalı. Nokia gerçekten ön kameraya önem vermiyor. En sonunda Nokia XL ile önem verdi gerçi ama hala ön kamerası olmayan modeller çıkarıyor. Aslında Android istemiyorum dememek lazım. G2 çok iyi bir telefon ve g3 daha çıkmadı sanırım hala amiral yani. Böyle bir telefonun kasacağını düşünemezsin sanırım. Ayrıca General Mobile Discovery Elite bakabilirsin. 8mp di sanırım ön kamera. Windows Phone olarak ön kamerası en iyi olan ise HTC 8x. Çok memnun eder bence.
    Kısacası 4s alma, androidden çekinme, büyüklük sorun değilse 1320 al, ille de ön kamera ve WP8 ise HTC 8x al.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Önu ne yapıcaksın is arkada :) ustelik elmada sd kart yuvası halen yok yıl olmus 2014 fakirlikmi cahillikmi ne desem bilemiyorum :) al 1320 keyfine bak 3 sene daha.

L925'TE de SD yuvası yok. 2013 te üretildi. Nokia da mı cahil veya fakir Elma lüks bir telefon. 32 liğini almak lazım. Oda baya baya pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma tam bir yaglı kazık o kadar paraya avucunu yala dur :) saga donemezsin sole bakamazsın arkana hic gidemezsin bi dolu kısıtlaması var ve hiç bir telinde Sd kart yok Nokia oylemi !! Adamlar OTG bile koyucak bu sene icinde elmacılar anca arkadaki logoya bakıp bol bol elma yesin :))
  • Yoğun istek üzerine android e şans vermeye karar verdim ancak ben ikinci el telefon almam ve g2 ler 1400 tl

nexus 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

not: lumia cihazları hala kafamda 4s i eledim
    hocam 4si elediysen git lumia al boşver androidi zaten bekletilerine fazlasıyla cevap vericek lumialar
  • Sarji dert etme 40liraya hizlial da 2600mah lik tasinabilir kompakt sarj cihazlari satiliyor. Ben olsam senin yerinde 4s tercih ederdim sonucta lumiayi biliyorsun. Hafizaya gelirsek gercekten sikintili. Ama tamamini dolduracagini sanmiyorum. Istersen butun fotolarini bir bulutta depola ona gore kaplayan hafizayi hesaplayim alip almamakta karar verebilirsin.

32 gb ve 1279 lira

http://www.kliksa.com/urun/lg-g2-d802-32-gb-gold-akilli-telefon/980003614

• ya ben sonuçta en üst model telefon isteyen biri değilim beni 1,5 2 yıl götürse yeter en üst model donanım sevdalısı da değilim sadece stabil olsun kamerası sağlam olsun ve sosyal medya olsun istiyorum

işte bu yüzden 4s dedim ben biliyorum destek çekileceğini ios 6 da bile kalabilirim hiç sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Benimkini de deterjanlı su kaçtı 1 ay oldu herhalde geçmiş bile olabilir şuan sağlam telefon 3 gün kuruttum onu

Önemli değil temizlenmiştir.

• Utku kullanıcısına yanıt
    O telefon grey ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Benimkini de deterjanlı su kaçtı 1 ay oldu herhalde geçmiş bile olabilir şuan sağlam telefon 3 gün kuruttum onu

Aynen öyle mikropları gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior

quote:

Aynen öyle mikropları gitti

3310 nun izindeyiz.

• Telefonlar gerçekten sağlam ama, su geçirmeye dayanıklı olan telefon su geçirip bozuluyor bizimkiler su geçirmeye dayanıklı olmayanlar su geçiriyor ama bozulmuyor

Hatta bir haber vardı lumia 820 veya 800 2 ay gölet'in altında kalıyor sonra buluyor kurutup tekrar çalıştırıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.