Şimdi Ara

135w adaptörlü laptop a 120w adaptör takarsam sıkıntı yaşarmıyım ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 2gün önce düşme sonucu adaptörümü bozdum ve heryerde aramama rağmen adaptör bulamadım en fazla 120w var laptop modelim acer vn7 791 içindeki işlemci 4720 i7 gtx 860m ekran kartı 16 gb ram var sizce ne yapmalıyım yurt dışına çıkacagım acil yardım lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorOzan -- 23 Ocak 2016; 21:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

http://urun.n11.com/adaptor-ve-sarj-cihazi/acer-aspire-vn7-591g-orjinal-sarj-aleti-P80265111

daha düşük şarz aleti takarsan sorun olabilir.

linkdeki Güç :65w hocam ilgilendiginiz için çok sağolun öncelikle benm bozulan adaptör 135w teknik servis 180 tl gibi uçuk bir rakam veriyor acil lazım oldugu için garantiyede gönderemiyorum ne yapacagımı bilemedim 15 w bir fark eder mi ki oc falanda yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DoktorOzan

quote:

http://urun.n11.com/adaptor-ve-sarj-cihazi/acer-aspire-vn7-591g-orjinal-sarj-aleti-P80265111

linkdeki Güç :65w hocam ilgilendiginiz için çok sağolun öncelikle benm bozulan adaptör 135w teknik servis 180 tl gibi uçuk bir rakam veriyor acil lazım oldugu için garantiyede gönderemiyorum ne yapacagımı bilemedim 15 w bir fark eder mi ki oc falanda yapıyorum

düşük watt değerli adaptörlerde daha geç şarz eder ama ürün kaliteli değilse hiç takma derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoktorOzan

quote:

düşük watt değerli adaptörlerde daha geç şarz eder ama ürün kaliteli değilse hiç takma derim.

hocam o ürün o mağazadan orjinal olarak arkadaş 120w var vereyim dedi orjinal yani ben overclock yapan insanım ve yüksek oyunlar oynuyorum gta 5 bf tarzı falan 15 w fark pcye zarar vermesin :) eldeki bilgisayardan da olamayalım 135 w ve 120 w arasındaki fark saddece batarya dolumunu mu etkiler batarya pc ye dahil bu arada anlayan birisiniz büyük ihtimal yardımcı olablirseniz lafınızla hareket edeceğim çok teşekkürler

• 0212 222 87 22 yi ara onlara bi sor bakalım onlarda vardır senin ürün.

ve 120 w taksam ne olur de bilgi verirler.
  • quote:

0212 222 87 22 yi ara onlara bi sor bakalım onlarda vardır senin ürün.

ve 120 w taksam ne olur de bilgi verirler.

pazar günü açık olurlar mı hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.