Arkadaşlar kablo internet bağlattırdım kablo modemin firewall ı yok ve wireless değil .pikatel airmax siyah kutu adsl modeme bağlayıp kablosuz internet oluşturdum 1 laptop ve ethernetten bir kasa bağladım laptop wirelessten interneti çektiği için 445 nolu porttan atak almıyor çünkü pikatel airmax modemin wireless firewall ı açık fakat ethernetle bağlanan kasa 445 nolu porttan sürekli bişiler alıp veriyor bu portu kapatmak ıcın regeditte yapılanların hepsını yaptım olmadı zone alarm kurarsam firewall oldugu ıcın 445 i engelliyom ve modemın lambaları yanıp sönmekten normal hale geçiyor sormak istediğim şu pikatel airmax modemin ethernet firewall ını nasıl aktif edebilirim wirelessi aktif ama etherneti aktif etmek için yeni bağlantı oluşturmak gerekiyor ppoe ppoa brıdge dhcp statık gibi oluşturma şekilleri var amacım kablo modemden çıkan interneti adsl modem sayesınde firewall ı yapmak ki bu wirelesste mümkün ama etherneti çözemedim.sonuç olarak.firewall sız bir modem e sürekli saldırı yapılabilir ve elimdeki adsl modemi swicth ve ap olarak kullanıyorum herkese selamlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme