Şimdi Ara

13900K'lı sistem'e tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bütçem limitli ama günlük para kazandığım için sistem alıp çalıştırmak zorundayım.

Kötü bir şey alıp sonradan değiştirmek yerine eldeki parçalar ile sistemi çalıştırmak istiyorum.

Ddr5 bütçem yetmiyor bakalım sizin fikirleriniz neler olacak ?

13900kf işlemci

elimde kullandığım 3200 mhz 32gb ram /sonrasında 64 yapılacak /ddr4

artic liquid freezer ii 360 lık alınacak

ssd 1 tb elimde kullandığım 3300-3000 lük takacağım çünkü bütçe ayıramıyorum şuan

power amazon.com.tr den bunu almayı düşünüyorum hem 1000watt yeterli gelecektir hemde 80+gold işimi görür diye düşündüm

anakart tamamen kararsızım piyasada ucuz ve güzel z690 yok bildiğim kadarıyla z790 da yok yeni yeni geliyorlar bu konuda bir kararsızlık var ama anakart max ayırabileceğim bütçe 8-9k üstüne maalesef çıkamıyorum

bu modeli almayı düşünüyorum

akakce.com
    Asus ROG STRIX Z690-A GAMING Wi-Fi D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-z690-a-gaming-wi-fi-d4-intel-lga1700-ddr4-atx-fiyati,1491719963.html

Kasa yok param yetmiyor elimdeki h510 compact'ta da soğutucu sığmıyor ya 240lık bir soğutucu alacağım yada bir hafta kadar sonra kasaya montaj yapıcam kasa alıp

ekran kartım 3060 ti tuf 3 fanlı modelidir

sistemi ne kadar hızlı kurarsam o kadar hızlı para kazanırım çünkü elimdeki kasayı satamıyorum iyi kötü 7-8k edicek bir sistem var elimde :)

sizce bu çocuk ne yapmalı

yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 18 Ocak 2023; 13:13:11 >

• Öncelikle ,yapacağınız işleri,daha doğrusu kullanacağınız programları vs. yazarsanız daha iyi bi yardımcı oluruz.

• sanallaştırma yapacağım sunucu için

• Sanallaştırmada HT nin fazla işe yaramadığı, aslolanın çekirdek sayısı olduğu yazılıyor.

12 performans çekirdeği ile ryzen 7900x veya ryzen 7900 düşündünüz mü.

• özelden bi numara bıraksam konuşsak vaktiniz varsa

• bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt

Yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.