Merhabalar. Elimde üç farklı model 1394 PCI kart var ve hepsinide bilgisayar görmesine rağmen Ulead Video Stüdyo ile görüntü aktarmaya çalıştığım zaman kullandığım SONY marka digital kameraları görmüyor. Kartı takıp Windows u yeniden kurduğum zaman bir kereye mahsus görüyor daha sonra görmüyor. Kullandığım Kartlar : Pegasus (VIA chipsetli), S-link(Via Chipsetli) ve Teksas chipsetli başka bir kart. Farklı 3 bilgisayarda ve farklı 3 anakartta denedim sonuç aynı. Acaba atladığım bir nokta mı var. Eskiden aldığımız 1394 kartlar sorunsuzca çalışıyordu.Şimdilerde sık sık problem yaratıyor kartlar. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
yokmu bu konuda fikri olan yada boyle bir hatayla karsilasan kimse
konu çok eski ama benimde başımda aynı sorun var 1 hafta önce mini DV sony kamera aldım dünde sLink marka via chipsetli bir ieee1394 kart aldım (4/4)pin kablo ile birlikte sony ye ait yazılım olsun ulead video olsun kamerayı ilink girişinden algılamıyor kart ağ bağlantılarımda görünüyor zaten xp kendisi tanıdı (sp2+sp3) yüklü
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: muzo86
konu çok eski ama benimde başımda aynı sorun var 1 hafta önce mini DV sony kamera aldım dünde sLink marka via chipsetli bir ieee1394 kart aldım (4/4)pin kablo ile birlikte sony ye ait yazılım olsun ulead video olsun kamerayı ilink girişinden algılamıyor kart ağ bağlantılarımda görünüyor zaten xp kendisi tanıdı (sp2+sp3) yüklü
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
Valla kardeş bende hala çözebilmiş değilim. O zamanlar çalışmayan Texas chipsetli kartları şimdi normal bir şekilde çalıştırdım ama diğerleri hala sorun veriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme