Şimdi Ara

1397 TL CORSAIR iCUE H100i ELITE CAPELLIX SİYAH 240mm RGB SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1397 TL CORSAIR iCUE H100i ELITE CAPELLIX SİYAH 240mm RGB SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q7L3N4W

1397 TL CORSAIR iCUE H100i ELITE CAPELLIX SİYAH 240mm RGB SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Corsair kullananlar için 240mm de en ideal sıvı soğutucu iyi fiyat...

Beyaz airflow kasalarda çok şık durur, deneyim sağlamış biri olarak söyleyebilrim.. Örn, Corsair Cc-9011205-Ww Icue 4000X Rgb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 28 Kasım 2021; 15:35:45 >
  • 240mm yaramaz, bana yaradı diyenler boşa almıştır hava soğutucu işlerini görüyordur görsel olarak alıyorsanız birşey diyemem, soğutma için alacaksanız 360mm yada 280mm alın

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Amma yaptınız ,eskiden 240 bile standart değildi.4770k 2014 Den beri h100i takılı hiçbir sıkıntım olmadı.Ledlerinin yeşili verememesinden başka :P

Ha pahalı mı pahalı .

Ama tr de insan hayatından başka her şey pahalı zaten.

• Siyah renk olduğuna emin miyiz? Beyazını aldım belki siyah düşer diye bekliyorum ama siyah hala yüksek 2.000₺ civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair ürünlerine yazılım desteği kesiyor dönemsel olarak. Üstelik pek eski ürünler de sayılmaz. Bu konuda çok fazla tepki aldı.

Satın almadan önce 2 defa düşünün derim.

• Arctic Duo var idi ikinci el 1000 liraya elite se olan modeli aldım sıcaklık da hiçbir farkı yok. Geçen gün 1.250 den sattım geri taktım Arctic olanı. Arkadaşın dediği gibi görsel olarak evet ama soğutma olarak değişen birşey yok. Alınacak ise 360mm alınmalı.

Edit: işlemci 3700x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 29 Kasım 2021; 0:42:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda fena değil gibi.

amazon
    Fırsat: Nfortec Atria 360 mm sıvı soğutma, ARGB aydınlatma, 5 V fiş, 3 kutuplu, 7 kanatlı havalandırma, ayna efekti, siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B096ZT8FYM/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_G71ZH9PSPDETM3S0NP45

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.