Şimdi Ara

1399 tl / AOC C24G1 VGA 144Hz 1MS Freesync Curved Gaming Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/

şikayet çok ama bilemedim
    Tek çekim fiyatı
    Enpara ile 6 ya bölünebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 13 Nisan 2019; 8:59:46 >

• firma sıkıntılı mı ? acaba eğer değilse sipariş geçmeyi düşünüyordum .
  • Bir ara 1399'du.
  • Peşin fiyatına taksit olsa güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan bir şey alınmaz. Monitörde leş ayrıca, ederi bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

firma sıkıntılı mı ? acaba eğer değilse sipariş geçmeyi düşünüyordum .
    Sıkıntılının en büyüğü.Kesinlikle bunlardan alışveriş yapmayın.Aman aman

• Leş derken hocam. Fiyat performans olarak global olarak çok tercih edilen bir monitör. Amazon da 1100 tl ama 100 dolar da kargo gümrük muhabbeti var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itopya biraz sıkıntılı bir firma.hem ürün gönderim süreleri alışılandan uzun hem de olası iade durumunda 2 ay uğraştığımı biliyorum.
  • Monitör şahane fiyatta şahane... ya çok kısa süre sonra stok kalmayacak bilginiz olsun. Bu arada direk İtopya mağazasında 0 ölü piksel garantisi olduğunu

Kısa hikayemi bırakıyorum şuraya;

Stoklara girdiğinde webden 1499TL üzerinden sipariş verdim. Bir gün sonra 1399'a düştüğünü ve kargonun çıkmadığını görünce müşteri hizmetlerini aradım. Çok uzun çaldı ama söylenenin aksine çok nazik biriyle konuşarak iptal ettirdim ve direk mağazasına giderek test ederek aldım. Daha iyi bir alım deneyimi olmazdı.

Bu fiyata bir monitörden başka ne beklenebilir bilmiyroum. Bayıldım; daha bir hafta önce 75hz IPS LG monitörü rezalet ışık sızmaları ve piksel sorunları sebebiyle iade ettim. VA panel 144 HZ G-Sync ve FreeSync destekli, yüksekli ayarı olan, sağa sola dönen, gayet iyi ve mat malzemeli... üstelik curved. Sanırım ürünü pazarladım :)

İyi forumlar.

• Depozitosuz D kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin alıp da övdüğün reklam yaptım dediğin monitörün ismini veya modelini yazmamışsın. rezalet dediğin lg'nin ismini yazmışsın. Anlamadım birşey...
  • Madem va panel 144 hz monitör bu kadar tavsiye ediliyor 1150 tl ye acer ın bir modeli var oda va panel 144 hz aynı ürünler ise onunmu alsam bu firmadan ürün almaktan vazgeçtim iade şartları kanunlara aykırı gibi görünüyor

Ürün bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanjugunduz -- 13 Nisan 2019; 9:1:21 >

• Yabancılarında yorumlarını okuyabilirsiniz.
    www.amazon.com
    Amazon.com: AOC C24G1 24" Curved Frameless Gaming Monitor, FHD 1080p, 1500R VA panel, 1ms 144Hz, FreeSync, Height adjustable, VESA, 3-Year Zero Dead Pixels: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/AOC-C24G1-Frameless-DisplayPort-Adjustable/dp/B07GD7H18F
  • quote:

Orijinalden alıntı: Depozitosuz

Monitör şahane fiyatta şahane... ya çok kısa süre sonra stok kalmayacak bilginiz olsun. Bu arada direk İtopya mağazasında 0 ölü piksel garantisi olduğunu

Kısa hikayemi bırakıyorum şuraya;

Stoklara girdiğinde webden 1499TL üzerinden sipariş verdim. Bir gün sonra 1399'a düştüğünü ve kargonun çıkmadığını görünce müşteri hizmetlerini aradım. Çok uzun çaldı ama söylenenin aksine çok nazik biriyle konuşarak iptal ettirdim ve direk mağazasına giderek test ederek aldım. Daha iyi bir alım deneyimi olmazdı.

Bu fiyata bir monitörden başka ne beklenebilir bilmiyroum. Bayıldım; daha bir hafta önce 75hz IPS LG monitörü rezalet ışık sızmaları ve piksel sorunları sebebiyle iade ettim. VA panel 144 HZ G-Sync ve FreeSync destekli, yüksekli ayarı olan, sağa sola dönen, gayet iyi ve mat malzemeli... üstelik curved. Sanırım ürünü pazarladım :)

İyi forumlar.
    AHAAHAHA cidden haykırarak güldüm bu yazıyı okuyunca :)

1-Monitör 10 üzerinden 6 alır. Siyahlar gerçekten kötü, renkler ağırlıklı olarak koyu tonlarda, gamma düzeltmesi vs kurtarmıyor.

2-Aynı şekilde itopyadan bu monitörü sipariş ettim, gece siparişi kontrol ederken bir baktım 150-TL'ye yakın indirim olmuş, iptal ettim, yeniden sipariş ettim.

3- İkinci siparişim, ilk siparişim 2 saatte onaylanmasına rağmen, yaklaşık 1,5 gün sonra onaylandı.

4- Yaklaşık siparişten 4 gün sonra ürünü teslim aldım.

5- Üründe siyah renkli ölü pixel veya nokta vardı. Ayrıca ışık sızmaları da mevcuttu.

6- Renkleri leş olduğundan iade ettim. Para iadem yapılmadı, mail attım yapılmadı.

7- İcra takibi yaptım, kesinleşti. Bu hafta süresi doluyor, 1399 lira için tüm bankalarına yazı yazacağım haliyle bloke konulacak.

8- Adamların hiç bir şey umrunda falan değil, bu arkadaşın anlattığı hikaye. 1000'de 1 kez falan olur sanırım, o da bu arkadaşa denk gelmiş.

9- İnternet itopyaya ulaşamayan, iadesini alamayan insanların şikayetleriyle dolu.

Bence bu arkadaş samimi ve gerçekçi değil.

• mcake± kullanıcısına yanıt
    Hani başlıktayız canım kardeşim?

Başlık -->> 1399 tl / AOC C24G1 VGA 144Hz 1MS Freesync Curved Gaming Monitör

Neyini anlamadın bilmiyroum ama övdüğüm cihaz bu. İade ettiğim cihaz ise LG 24MP59G-P 23.8" 75Hz IPS panelli monitörü.
  • ah ya destan yazmıştım ama fotoğraf ekleyince gitti. monitörü nasıl seçtiğimi diğer monitörleri vs herşeyi yazmıştım. yaklaşık 25-26 yıldır böyle psikopatça seçiyorum alacağım ürünleri diye anlatmıştım (~10 yaşımdan beri) .... özetle; neden haykırarak güldüğünü anlayamadım; pişmiş tavuğun başına gelmeyen senin başına gelmiş. şahsen ben üzüldüm senin adına. zaman kıymetli.

senin tecrüben samimi neden... kötü diye mi? benim tecrübem samimi ve gerçekçi değil? neden? iyi diye mi? 12 yıldır üye olup neden foruma birşey yazmadığımı iyi hatırlattın bana :)

50 lira farkla başka sitede olsa itopya'dan alır mıyım? pek sanmıyorum gidip 50 lira fazla verip diğer siteden alırım muhtemelen ama şu şartlar altında şu monitör kesinlikle kaçmaz; son derece memnun kaldım ben.

nacizane tavsiyem; kendi tecrübelerini yaz insanlar karar versin. başkasına doğru yazdığın zaman cevap hakkı doğuyor ve inan vaktim yok :) bin tane inceleme yapan site var bir o kadar video var hepsinde efsane diye geçiyor kim ne yapsın senin 10 üzerinden 6'nı... bana göre 10 üzerinden 8 hatta kriterlerimi baz alınca (144hz, VA panel, uygun fiyat, G-Sync uyumu, 24 inch) tam aradığım monitör oluyor 10/10... da bunlardan kime ne (yazdıklarım gidince iyice üzüldüm; ne detaylı anlatmıştım halbuki ahah) iyi forumlar.

neyse LG IPS'in sıkıntılı fotoğrafları şöyle. tüm yazılar gitmişken bunları atmış olayım bari.

1399 tl / AOC C24G1 VGA 144Hz 1MS Freesync  Curved Gaming Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depozitosuz -- 13 Nisan 2019; 18:49:44 >

G-sync desteği demişsin de freesync desteğinden bahsedilmiş özelliklerde. G-sync açılıyorsa nasıl oluyor bilgi verir misin?

G-sync açılabilen curved olmayan bir model var mıdır? 2k falan...
    Hocam İtopya çok iyi bir firma değil 1-2 ay iade falan oyalıyorlar, övülecek bir firma değil.
  • başlığa itopya içerir yazın da boşa tıklamayalım.

• Aynı monitörü 1 buçuk ay kadar önce itopya'dan aynı fiyata aldım. Ben de herkes gibi tereddüt ettim ama hiç bi sorun yaşamadım. Kargo hızlı geldi, monitör çok hoşuma gitti. Herhangi bi ölüpiksel durumuyla falan da karşılaşmadım. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi monitörlerden bi tanesi.
  • 1399 tl devam ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.