Şimdi Ara

1399 tl / AOC C24G1 VGA 144Hz 1MS Freesync Curved Gaming Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu saatten sonra monitör aldın mı 2k alacaksın benceee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopya ısrar ediyor kargo ücretinde. 1400 lira ödeyip 13 lira kargo vereceğim birde. İnat ettim almayacağım :D

Bu arada ölü piksel olarak satıyorlar. 3 yıl garanti. Al 2 ay kullan garantiye gönder değişim gelsin.
    urun.n11.com
    Aoc 24" C24g1 144hz 1ms Freesync Full Hd Curved Gaming(ölü Pixel) - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/aoc-24-c24g1-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gamingolu-pixel-P348862785

• 1866 TL

AOC C27G1 27" 144Hz 1ms (Analog+HDMI+DisplayPort) FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitör

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala devam ediyor 1399 TL + kargo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bilgi için teşekkürler. İtopya , Vatan Bilgisayarın satın alma vs gibi ekiplerinin işten ayrılıp kurmuş olduğu bir firma bildiğim kadarı ile. Monitör de bence VGA veya DVI giriş olmamalı artık.
  • 1500 r curved tavsiye etmem . fazla eğimli . görsel olarak çirkin . çerçevesiz değil .ayrıca 23.6 ekran olan bu ürün curvedle 22.6 gibi olacak . sıcak değil kesinlikle

• Bu urunu alacaktim ancak yorumlardan sonra ekrandan vazgececegim sanirim. Ayni zamanda itopya’dan da. 1300 tl civarlarinda 144hz oyun monitoru onerecek olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bekko33

Bu urunu alacaktim ancak yorumlardan sonra ekrandan vazgececegim sanirim. Ayni zamanda itopya’dan da. 1300 tl civarlarinda 144hz oyun monitoru onerecek olan var mi?
    Şu zamana kadar itopyadan 2 ürün aldım sipariş verdikten 2 gün içinde teslim ettiler gördüğüm en hızlı firmalardan biri.
    QP bilişiminde hakkını yiyemem onlarda çok iyiler.
    Monitöre gelecek olursa çok hoşuma gitti 1300 tl bütçe ayırdım daha iyisini bulamadım açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.