Şimdi Ara

13K Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linklerini attigim 3 laptop arasinda kaldim Hangisini almam daha mantıklı(servis,malzeme kalitesi bakimindan) veya sizin önereceğiniz bir model marka var midir Genellikle oyun için kullanılacak 
    Bütçem 13000 tl ye kadar çıkabilir
    Monster

Asus

msi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagm17x -- 28 Mart 2020; 13:6:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Msi tabi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI

• MSI forever 👍

• Bu kadar msi cikacagini düşünmemiştim

• Yagm17x Y kullanıcısına yanıt
    Belli bir fiyat üzerinde MSI in rakibi yok gibi artık 😊

• rryzen kullanıcısına yanıt
    Biri 2070 li ondan monster olur diye dusunuyordum bakalim msi kalitesini deneyelim :)

• Asus tuf a15 rtx2060 90w. Olanini öneririm işlemcisi çok daha iyi.
    www.amazon.com
    Amazon.com: ASUS TUF Gaming A15 Gaming Laptop, 15.6” 144Hz Full HD IPS-Type, AMD Ryzen 7 4800H, GeForce RTX 2060, 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 5, Windows 10 Home, TUF506IV-AS76: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/ASUS-IPS-Type-GeForce-Gigabit-TUF506IV-AS76/dp/B0863DW238/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=ASUS+TUF+Gaming+A15+4800h&linkCode=sl2&linkId=ff8464c4cc39d60a659d330ca4e8d43b&qid=1585873339&sr=8-1

• Yeni cikanlardan mi bu laptop

Evet.

• Tahmini ne zaman Turkiyede satılır

1ay içerisinde gelmesi lazim. Beklerim derseniz

• msi icin bu da var, kasa kalitesi farkli mi bilmiyorum ama aradaki farka degmez. yeni gelecek asus tuf modelini beklemenizi onermem. rog daha kaliteli, tuf butce dostu olarak gecer.

• covid 19 yüzünden erteleme yapılmazsa 3 aya intel 10 ve mobile super rtx kartlı notebooklar sene sonunda da Nvidia 3000 er çıkması planlanmıştı

• WTFunny W kullanıcısına yanıt
    Gün geçtikçe zam geliyor onlar ne kadar olur kim bilir

saticinin kendi sitesinde 300tl daha ucuz. lenovo y740 ayni fiyat olsa onu tercih ederdim.
    rog g'nin 15.6 olani gecen ay sanirim 10bin tl altinda idi ondan o pahali geldi. 17.3 olaniyla fiyat farki az ondan dusunulebilir bu model.

• MSI Creator 17M A9SD-049TR Intel Core i7 9750H 16GB 512GB SSD GTX1660Ti Windows 10 Home 17.3" FHD

MSI lerin soğutma sistemi baya iyidir ve bu notebookun onaylı sağlam kasası var.Uzun süre kullanabilirsiniz ...

Bütçe sınırınızı biraz aşıyor ama bu MSI notebooku öneririm. Daha ugun fiyatları internetten araştırınız.

Şimdi bu fiyatlar çok şişkin olduğu için acil almayacaksanız biraz bekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Nisan 2020; 12:31:51 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Güzel gibi duruyor ama bu fiyata 1660 ti az değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yagm17x

Güzel gibi duruyor ama bu fiyata 1660 ti az değil mi?
    Ben bunu canlı olarak inceledim ve beğenmiştim.Kasası biraz ağır ama çok iyi,evladiyelik kullanılabilir.

Dediğiniz doğru ekran kartı düşük olabilir RTX li modeller harika ama fiyatları uçuk malesef.

Ben baktığında 12.500 idi fiyatı o zamanda pahallı gelmişti ederi şimdi ise çok fazla olmuş.

Bence ederi 10.000 olmalı ama şu zor zamalarda herşey gibi notebooklarında fiyatları çok şişkin durumda.
    Almak zorunda değilseniz bira bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Nisan 2020; 12:47:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.