Şimdi Ara

13K MEZUN MU YOKSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13k sıralama yaptım. İstediğim yerlerin çok çok gerisinde kaldım. Ceng okumak istiyorum ama okul konusunda kararsızım. Yıldız geçen sene 13600 le kapatmış. Aşağı yukarı tutuyor gibi kağıt üstünde ama ceng popülerliğinden dolayı büyük ihtimalle gelmeyecek. Ondan sonraki okullar da pek tatmin etmedi marmara ve bilgi falan. Sınavdan çıktığım andan beri mezuna kalmayı düşünüyorum ama bakanın son açıklamaları falan kafa karıştırdı biraz. Mezuna kalmada herhangi bir sıkıntım yok aslında psikoloji ve çalışma isteği açısından idare edebileceğimi düşünüyorum 1 seneyi ama konuların yine eksik olma ihtimali ürkütüyor açıkçası.

Sonuç olarak sizce 13k dan mezuna bırakıp iyi seviyedeki 6-7 okulda ceng zorlamak mı ? Yoksa düşük ihtimalle yıldız, yüksek ihtimalle marmara cenge gitmek mi, ne dersiniz ?

• İyte ceng ehm yazabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaraya gidip ilk sene online olursa iyi bir ort. kasıp ytü ve aşağısını yatayda zorlamak.

Bana kalırsa bir sene daha oturup problem-sistemler-ünlü düşmesi vs. çalışmaktan daha mantıklı.

Tabii ki de bu bana göre. Yine siz bilirsiniz.
  • Kendine güveniyosan bir yıl daha kalman mantıklı olabilir hocam Bir daha bu şans eline geçmeyecek.

• culcaster999 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında iyte yi gezmiştim kampüsü falan beğendim güzel okul ama istanbul istiyorum o yüzden tek seçenek marmara gibi sence marmara mı mezun mu ne dersin
  • dıp yaz yeğenim
  • hocam bence ytü ve marmara ceng i de yazın gayet güzeller olmazsa mezuna kalırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    İTÜ zor bir okul mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İTÜ Mat Mühte düşünebilirsin oda yükselişte olan ve mezunlarının çoğunuun yazılım sektöründe olduğu bi bölüm,ben geçen sene girişliyim sorun olursa cevaplayablirim.Geçen sene bizde en yüksek 13k vardı yani senin sıralamnlada yazan vardı.
  • mouvo kullanıcısına yanıt
    Marmara da iyidir ama iyte daha iyi egitim açısından neden izmir düşünmüyorsun?

• Marmara ceng iyi bölüm hocam yaz bence pişman olmassın

• bunun cevabını en iyi kendiin bilirsin bence durumunu gözden geçir (dayanabiilirim 1 sene daha dersen zaten çokta fazla iş düşmez bu sene halletmişsiindiir her şeyi) ona göre belirle
  • Hocam kesinlikle marmara derim. Riske girmeyin. Marmara üniversitesi üzmez sizi
  • kalma,itu kontrol otomasyon yazabilirsn

• yıldız için bir sene daha beklemenin bir anlamı yok altındaki okulları da değerlendir. (iyte, marmara, gtü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontooth11 -- 10 Ağustos 2020; 21:57:29 >
  • dragontooth11 kullanıcısına yanıt
    Yıldız için demiyorum mezunluğu üst seviyedeki top 5-6 okul için
  • Odtu itü bilkent gibi okullar icin mezuna kalın hocam, Bu sizin geleceğiniz olucak çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezunluk kısmına bir şey diyemeyeceğim ama ingilizce olan bir mühendislik seç eğer tercih yapacaksan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.