Şimdi Ara

14-15 Eylül'cüler ! Durumlar Nasıl ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #define

quote:

Orijinalden alıntı: memo95

Bazı internet siteleri 70 puan ve ustu gecebilecek diyor ve bir kere kalanlar icin 2 hafta sonra telafi sinavi gibi bisey yapacaklarmis dogru mu?

Bizim kursun sitesinde 14-15'inde kalanların sınavı 28-29'unda yapılacaktır diyor. 2. dediğin doğru olabilir.
    Ama telafi midir yoksa normal sınav mıdır bilemem.

Evet hocam telafi degilmis o normal sınavmıs umarim gecebilirim araba cok kotu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bazı internet siteleri 70 puan ve ustu gecebilecek diyor ve bir kere kalanlar icin 2 hafta sonra telafi sinavi gibi bisey yapacaklarmis dogru mu?

Bizim kursun sitesinde 14-15'inde kalanların sınavı 28-29'unda yapılacaktır diyor. 2. dediğin doğru olabilir.

Evet hocam telafi degilmis o normal sınavmıs umarim gecebilirim araba cok kotu ama

o sınava gerek kalmaz umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o sınava gerek kalmaz umarım.

İnşallah hocam sizinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo95 -- 14 Eylül 2013; 2:12:41 >

• Sinava giren arkadaslar bekliyoruz. :)

• Öncelikle herkese geçmiş olsun umarım hakkettiğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Sınavdan kısaca bahsedeyim. Öncelikle sınavım 30 dakika sürmedi, en fazla 10 dakika sürmüştür. Bunun iki nedeni var, güzergah kısa ve bir çok aday aynı anda çıkıp sınava başlıyor. Benim komisyon geç geldiği için sınavım neredeyse yarım saat geç başladı. Kimse 8 de başlamadı sınava, 8.15 gibi pazardan çıkışlar başladı.

Arabaya oturunca belgenizi alıyorlar, kimliğinizi kontrol ediyorlar ve imzanızı alıyorlar. Yanımdaki komisyon başkanı göstergelerin anlamını sordu, onları tanıttım sonra hemen motoru çalıştır dedi. Dikkat edin koltuk, ayna ayarlarını yapmadan ve emniyet kemerinizi takmadan motoru çalıştırmayın. Bir de vitesi boşa alın yanımda 1. viteste çalıştıranlar oldu, arabayı hoplatıp motoru stop ettiren vardı. Pazarın çıkışında arabalar sıra oluyor teker teker yola çıkıyorlar. 7 dakikalık bir güzergah... 2 yerde 30km/saat tabelası var, birkaç yaya geçidi var. 2 dönel kavşak ve 2 normal kavşaktan geçiliyor. Önünüzdekiler yavaş olduğu için 30'u zaten geçemiyorsunuz. 3. vitese bir kere geçebildim, o kadar yavaştık. Bütün ışıklarda durduk. Bir turdan sonra tekrar pazara giriliyor. Orada direkler ve dubalar var. Geri viteste aralarına park ediyorsunuz, paralel değil. Aralık fazla olduğu için girmek kolay. Park edince düz durduğundan emin olmak yetiyor sanırım. Gireceklere başarılar, iki yerde hafif eğim var, biraz hızlı geçince sorun olmuyor :)

Edit: Sınav yerim Kadıköy Salı Pazarı'ydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 14 Eylül 2013; 11:02:41 >

• Şimdi girdim eve
    Tekstilkenttekş parkurda 2 tur attırdılar
    Yokuş kalkış ve yalandan 1 araç arasına park yaptırdılar
    Sınav başlamadan önce bizim araç 3 aracın ortasındaydı
    Arkadaki araç biraz geçi çıktı
    Bende sınava geri geri gelerek başladım

Normalde yokuşta geri geri sürdürüyolar geri vitese takıyo mu diye bakıyolar
    Aşırı yoğun zaten trafik dur kalk dur kalki birde ufak bi kaza vardı

Neyse iyiydi yani
    Geçtim sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Şimdi girdim eve

Neyse iyiydi yani
    Geçtim sayılır

Bende yarın orada gireceğim de tarif edebilirsen nereden nereye? O göbek dönüşlerin olduğu yoldan başlayıp sitelerin içine mi giriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

quote:

Şimdi girdim eve

Neyse iyiydi yani
    Geçtim sayılır

Bende yarın orada gireceğim de tarif edebilirsen nereden nereye? O göbek dönüşlerin olduğu yoldan başlayıp sitelerin içine mi giriyorsunuz?

Göbekten göbeğe hocam
    Kursunuz sizi götürmedi mi oraya?

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Öncelikle herkese geçmiş olsun umarım hakkettiğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Sınavdan kısaca bahsedeyim. Öncelikle sınavım 30 dakika sürmedi, en fazla 10 dakika sürmüştür. Bunun iki nedeni var, güzergah kısa ve bir çok aday aynı anda çıkıp sınava başlıyor. Benim komisyon geç geldiği için sınavım neredeyse yarım saat geç başladı. Kimse 8 de başlamadı sınava, 8.15 gibi pazardan çıkışlar başladı.

Arabaya oturunca belgenizi alıyorlar, kimliğinizi kontrol ediyorlar ve imzanızı alıyorlar. Yanımdaki komisyon başkanı göstergelerin anlamını sordu, onları tanıttım sonra hemen motoru çalıştır dedi. Dikkat edin koltuk, ayna ayarlarını yapmadan ve emniyet kemerinizi takmadan motoru çalıştırmayın. Bir de vitesi boşa alın yanımda 1. viteste çalıştıranlar oldu, arabayı hoplatıp motoru stop ettiren vardı. Pazarın çıkışında arabalar sıra oluyor teker teker yola çıkıyorlar. 7 dakikalık bir güzergah... 2 yerde 30km/saat tabelası var, birkaç yaya geçidi var. 2 dönel kavşak ve 2 normal kavşaktan geçiliyor. Önünüzdekiler yavaş olduğu için 30'u zaten geçemiyorsunuz. 3. vitese bir kere geçebildim, o kadar yavaştık. Bütün ışıklarda durduk. Bir turdan sonra tekrar pazara giriliyor. Orada direkler ve dubalar var. Geri viteste aralarına park ediyorsunuz, paralel değil. Aralık fazla olduğu için girmek kolay. Park edince düz durduğundan emin olmak yetiyor sanırım. Gireceklere başarılar, iki yerde hafif eğim var, biraz hızlı geçince sorun olmuyor :)

Edit: Sınav yerim Kadıköy Salı Pazarı'ydı.

kaç tane ışık vardı hocam ? hasanpaşanın ordan mı geri döndünüz ?

• quote:

quote:

quote:

Şimdi girdim eve

Neyse iyiydi yani
    Geçtim sayılır

Göbekten göbeğe hocam

Dostum 1 numaralı yerden başlıyoruz
    Sürücü kursuna göre değişiyor gerçi
    Yolun diğer tarafından 1 numaralı göbeğin diğer tarafından başlayanlarda var
    2 numaralı göbekten geri dönüyoruz
    2 numaralı kavşak daha kalabalık

14-15 Eylül'cüler ! Durumlar Nasıl ?

• 1 ışık var bir kere gidişte sola dönülüyor, dönüşte ise sol şeritte kalıp düz devam ediyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi girdim eve

Neyse iyiydi yani
    Geçtim sayılır

Göbekten göbeğe hocam

Anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador1453 -- 14 Eylül 2013; 12:09:09 >

• Ben böyle saçma bir iş görmedim ya. Benim eğitim yaptığım araba ile sınavdaki bambaşkaydı. Sınavda girdiğim arabanın debriyajı bozuktu ayağımı kaldırıyorum sağ tarafımda oturan adamın pedal demirine değiyor ayağım kalkmıyordu. Adama söyledim ağızlarını bile açmadılar. Zar zor kalktım sürekli 1-2 defa istop ettirdim onun yüzünden harbi lanet olsun böyle kursa ya. Adam gibi araba koymuyorlar şansımada 3 arabdan ona düşüyorum. Onun dışında sorunum yoktu her şeyi düzgün yaptım ama inerken arabadan geçmiş olsun dedi sanırım kaldım.
  • Giren arkadaşlara geçmiş olsun.

Bugün bir daha çıktım çalışmaya, rampada kalkışta sorun yaşıyorum bazen. Umarım benzinli diyedir. Kursun arabasıyla hiç sorun yaşamamıştım ama sınava gireceğim araçla hiç denemedim rampayı. İnşallah bi problem yaşamam yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

Ben böyle saçma bir iş görmedim ya. Benim eğitim yaptığım araba ile sınavdaki bambaşkaydı. Sınavda girdiğim arabanın debriyajı bozuktu ayağımı kaldırıyorum sağ tarafımda oturan adamın pedal demirine değiyor ayağım kalkmıyordu. Adama söyledim ağızlarını bile açmadılar. Zar zor kalktım sürekli 1-2 defa istop ettirdim onun yüzünden harbi lanet olsun böyle kursa ya. Adam gibi araba koymuyorlar şansımada 3 arabdan ona düşüyorum. Onun dışında sorunum yoktu her şeyi düzgün yaptım ama inerken arabadan geçmiş olsun dedi sanırım kaldım.

Geçmiş olsun demeleri ondan değil. Herkese bittiğinde geçmiş olsun(bitti, şükür) anlamında söylüyorlar. O lafa çok takma.
  • Beyler ben de 20 dakikada bitirdim Güngören'de. Her şey iyi güzeldi; ama yarım ada dönüşü yaparken 3'ten 2'ye atayım derken 4'e atmışım o yüzden aracı stop ettirdim. Normalde hiç stop ettirmediğim için biraz panik oldum, tekrar çalıştırıp devam ettim. Onun dışında da en sonda aracı durdurup parkuru bitirirken biraz sert fren yaptım. Onun dışında sıkıntı yaşamadım. Sizce ne olur durum? Sırf o yanlış vites yüzünden stop ettirdiğim için geçirmezler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Beyler ben de 20 dakikada bitirdim Güngören'de. Her şey iyi güzeldi; ama yarım ada dönüşü yaparken 3'ten 2'ye atayım derken 4'e atmışım o yüzden aracı stop ettirdim. Normalde hiç stop ettirmediğim için biraz panik oldum, tekrar çalıştırıp devam ettim. Onun dışında da en sonda aracı durdurup parkuru bitirirken biraz sert fren yaptım. Onun dışında sıkıntı yaşamadım. Sizce ne olur durum? Sırf o yanlış vites yüzünden stop ettirdiğim için geçirmezler mi?

Yok yahu ne olacak o kadardan arada olur.
  • Arkadaşlar bizim kurs bugün sınava girenlerin sonuçlarını açıklamış internet sitesinden. Yanlarında puan yazıyor. 70 alan bile var. Hani tek hatadan bırakıyorlardı.
  • beyler rampada dur kalk yapacaktım tam..2de gidiyordum durdum gayet güzel..kalkarken bi baktım istop etti..sonra bi baktım vitesi 1 almamışım 2 de kalmış..tek hata bu bi de 1-2 kere sinyal unuttum inşallah geçeriz..

bunda kalırsak en yakın ne zamanda girebiliyoruz bi daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_b

beyler rampada dur kalk yapacaktım tam..2de gidiyordum durdum gayet güzel..kalkarken bi baktım istop etti..sonra bi baktım vitesi 1 almamışım 2 de kalmış..tek hata bu bi de 1-2 kere sinyal unuttum inşallah geçeriz..

bunda kalırsak en yakın ne zamanda girebiliyoruz bi daha?

28-29 eylul

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.