Şimdi Ara

14-15 Eylül'cüler ! Durumlar Nasıl ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah saat 11 de sınava girdim.Arka koltukta oturan bayan benim okuldan hocam çıktı rahat rahat kaldırdım toplam 10 dakikada bitirdim turu geri geri gitme,park etme hiçbirini yaptırmadılar.Sadece bi yokuşta durdurdu kaldırdı rahatca kalktım sonra geldik başlangıç noktasına bitti dediler.Buyuk ihtimal geçtim ama saat 6 da söylicekler.

Benden önceki herkese geri geri park etme,u dönüşü,adadan dönüş vs hepsini yaptırmıslar şansıma bana yaptırmadılar direksiyon dersinde vites atarken azaltırken arabayı sarsıyodum garip kullanıyorum ama sınavda gayet rahattım hiç farkettirmedim vites attıgımı falan bence sınavda heyecan yapcak bişey yok hatta daha rahat :)

Bide yolda önümde araba durmuştu yolda devamlı çizgi vardı yani sollanmıcak yol.Ben arabanın arkasında durdum hoca solla dedi ben yok hocam devamlı çizgi var dedim iyi iyi aferin dedi :D buna da dikkat edin.Vites değişme,sinyaller,sağ şeritten gitme bunlara dikkat ediyolar sanırsam cogunlukla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 14 Eylül 2013; 16:51:17 >

• kasmayın, tertemiz girdim çıktım. büyük mallık yapmayanı indirmiyorlar arabadan. mesela önümdeki bir elemanın sınavı başlamadan bitti. sağ şeritte duran arabasına oturdu sinyali verdi, aynaya bakmadan fırladı yola soldan gelen araba kendini sağa zor attı. o çocuğun sınavını başlatmadan bitirdiler, onun dışında indirdiklerini falan da görmedim.

dedikleri kadar katı değiller, tek hatada indirmiyorlar. raad olun, daha önce kullanıyorsanız alırsınız.
  • Benim sınav haftaya , bugün sınav parkurunda çalışmaya gittim. 6-7 km. civarı sürüyor yahu yol. Yokuş var , kavşak var , mahalle arası var , 4 yol ağzı var , var oğlu var. Böyle parkur mu olur anasını satayım.

Bir başkasının parkuruna bakayım dedim kurallara uysan 7-8 dk.da bitiyor , biraz gazlasan 5 dk'da bitiyor. Bizim parkurda kurallara uysam 30 dk sürüyor. Bassam biraz 20 dk falan sürüyor. Sakat yollar var çok.
  • GEÇTİM
  • yarın 10 55de sınavım samsun derebahce parkurunda yokus var park var bi sürü ışık ve kavşak var kalmasak bari hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler @speedman
  • Geçmişim
  • Geçmişim :D

Bu randevuyu falan ne zaman alıcaz biliyo musun kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #define

Tebrikler @speedman

• Geçmişim bende
  • Tebrik ederim arkadaşlar, darısı başımıza. Yarın da biz gireceğiz.
  • Kaçla geçtiğiniz söylendi mi ?
  • #define kullanıcısına yanıt
    Başarlı/başarısız var sadece puan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Başarlı/başarısız var sadece puan yok

http://sirinevlersurucukursu.com.tr/sayfalar.php?sayfa_id=116 Bizimkiler puanları da yazmışlar aradım sordum geçme notu 70'miş.
  • #define kullanıcısına yanıt
    Ben özellikle sordum geçtim ama puanı var mı diye yok dediler.Sizinkilerde koymuş kafam karıştı
  • Geçmişim tabi ki, aradılar demin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Geçmişim :D

Bu randevuyu falan ne zaman alıcaz biliyo musun kardeşim ?

Bir an önce bende halletmek istiyorum
    Para hazır
    Sanırım önce randevu akmak gerekiyor kursun bağlı oldugu ilçe emniyetinden
    Sonra kursun sertifikaları hazırlamasıda önemli
    Bayanla konuştum pazartesi yollayacağız dedi
  • sizin kurs puanları isteme gereği duymadı herhalde. bizimkiler zaten 16:30'dan önce açıkladılar.
  • Sınavda kemer takmayı unutan bi çocuk vardı
    Aradım geçmiş
  • yarın saat 9 da giricem bende
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.