Şimdi Ara

14-15 Eylül direksiyon sınavına girenler derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim kursun websitesi bile yok :D
  • Sabah saat 11 de sınava girdim.Arka koltukta oturan bayan benim okuldan hocam çıktı rahat rahat kaldırdım toplam 10 dakikada bitirdim turu geri geri gitme,park etme hiçbirini yaptırmadılar.Sadece bi yokuşta durdurdu kaldırdı rahatca kalktım sonra geldik başlangıç noktasına bitti dediler.Buyuk ihtimal geçtim ama saat 6 da söylicekler.

Benden önceki herkese geri geri park etme,u dönüşü,adadan dönüş vs hepsini yaptırmıslar şansıma bana yaptırmadılar direksiyon dersinde vites atarken azaltırken arabayı sarsıyodum garip kullanıyorum ama sınavda gayet rahattım hiç farkettirmedim vites attıgımı falan bence sınavda heyecan yapcak bişey yok hatta daha rahat :)

Bide yolda önümde araba durmuştu yolda devamlı çizgi vardı yani sollanmıcak yol.Ben arabanın arkasında durdum hoca solla dedi ben yok hocam devamlı çizgi var dedim iyi iyi aferin dedi :D feyk atıcak aklı sıra :D
  • bende girdim bu gün. ilk başta sıkıntı olmadı. 50-60 arası gittim sürekli yol boyu 70 hız sınırı vardı. dönüşlerim gayet yavaş ve yumuşaktı.
    kırmızı ışıkta durdum önümde başka bir kursun arabası var içinde de bir kız ve beklediğim oldu öndeki güzelce kalkar gibi yaparken istop etti. bende başta sürücüyü görmedim ve verdim gazı kalkıyordum ki öndeki istop etti bende ayağımı gazdan çektim ve benimkide istop etti. öndeki 30 sn falan arabayı kaldıramayınca orada takılı kaldık. neyse ben pek atraksiyona girip araç sollaması yapmıyorum. öndeki araç 40-45 gidiyor hoca dedi şunu geç bende geçtim bi burda uyarı yaptı. birde bizim park yeri rampa olduğundan park yerinden çıkarken sarstım arabayı geri kaçırmayayım diye debriyaj ve gazı ayarlayamadım ve sarstım. park ederken istop ettim. (normalde kolay kolay etmem) önümdeki mesafeyi sürekli fazla tuttum. 60 la gidiyom 40 metre açık var sürekli makas yedim bunu sonucu olarak. park ederken fazla yanaşmadım kaldırıma o an aklımda o daracık yere nasıl girecem diye düşünüyordum kaldırım sonradan aklıma geldi.
    inşallah geçerim. pek bir atraksiyon olmadı.

• Ben kalmışım malesef :/ Sürücü kursunun ders saatleri çok kısıtlı olduğundan bir kaç şeyi tam olarak öğrenememiştim inşAllah bu sefer öğrenicem. Şimdi işin yoksa kursa 150 TL bayıl tekrar.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar. yokuşlar ne kadar dik ve herkez yarım debriyaj ilemi kalktı. gözetmenler karışıyo mu
  • ya bana pazartesi belli olur dediler? Yarın açsam söylerler mi?
  • Yarın sabah giricem bende arkadaşlar. Kurstayken piste ben götürüyordum arabayı ( yaklaşık 10 15km.) Hatta daha yeni geldim arkadaşlar arabayı almış 3 lü konvoy yaptık.

Kayseri altınolukta girecek/ girmiş arkadaş varsa bana dönsün lütfen.

Girdikten sonra buraya yazarım gelişmeleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _C1nG1RocK_

Geçmiş olsun arkadaşlar. yokuşlar ne kadar dik ve herkez yarım debriyaj ilemi kalktı. gözetmenler karışıyo mu

istedikleri zaten yarım debriyaj ile kalkman..el freni ni kabul etmiyorlar..yokuşta normal bir yokuştu işte biraz dikti sorun olmadı ama çok şükür;)
  • Vitesteki aracı çalıştıran bayan adayı gördükten sonra heyy yavrummheyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: çatlakpdrci

ya bana pazartesi belli olur dediler? Yarın açsam söylerler mi?

Aynen bana da p.tesi dediler.Yarın için ise sanmıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigi

quote:

Kursu meşgul etmeyin diye demişlerdir
    Banada pazar sabah ara dediler
    Dayanamadım aradım akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

quote:

Dayanamadım aradım akşam

Eee sonuç ne peki ? :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dayanamadım aradım akşam

Eee sonuç ne peki ? :)

Geçtim :)

• Beyler bende aradım yeni sisteme göre puan söylemiyorlarmış başarılı dediler sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vitesteki aracı çalıştıran bayan adayı gördükten sonra heyy yavrummheyy

ben gayet iyiydim hiçbir sorunum yoktu bir bayan olarak önümdeki erkek aday ise ışıklarda stop ettirdi bayan olsaydı heralde kornaya daha stop ettirmeden basılırdı:) ben gayet anlayışlı biri olarak sinyal verip geçtim

• quote:

quote:

Vitesteki aracı çalıştıran bayan adayı gördükten sonra heyy yavrummheyy

ben gayet iyiydim hiçbir sorunum yoktu bir bayan olarak önümdeki erkek aday ise ışıklarda stop ettirdi bayan olsaydı heralde kornaya daha stop ettirmeden basılırdı:) ben gayet anlayışlı biri olarak sinyal verip geçtim

Trafikte sinyal vermek anlayışlı olmak anlamına geliyorsa ; milyonlarca anlayışlı insan var demektir( qapaq )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Eylül 2013; 23:03:09 >

• Beyler 1 kere stop ettirmeye müsamaha gösteriyorlar mı? Normalde etmiyorum ama işte sınav heyecanı olabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Beyler 1 kere stop ettirmeye müsamaha gösteriyorlar mı? Normalde etmiyorum ama işte sınav heyecanı olabilir yani.

Genelde evet, bozuntuya verme tekrar çalıştır stop ettirmeden devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Beyler 1 kere stop ettirmeye müsamaha gösteriyorlar mı? Normalde etmiyorum ama işte sınav heyecanı olabilir yani.

3 kere güzergah dışında stop ettirdim. 97 vermişler
  • Hani puanlama sistemi kalmıştı.Bir de park ederken dubalar arası mesafe ne kadar. Rahatça girilebilir mesafe mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.