Şimdi Ara

14-15 Eylül direksiyon sınavına girenler derneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sınava sabah saat 08:00 da girdim ve şansıma herkesden önce ilk ben bindim :) Komisyon üyeleri cana yakın insanlardı özellikle yanımda oturan adam. Süre kısıtlı olduğu için ve de dubaları ayarlamadıkları için park yaptırmadılar bana. Bendeki tek hata malesef 4-5 kere istop ettirdim arabayı. Ama komisyon üyeleri heyecan yapma vs. sakinleştirici sözler söylüyordu. Onun haricinde öyle göze batan bi hata yaptığımı hatırlamıyorum. Sizce ben sınavı geçermiyim ?

Bu arada herkes başından geçenleri , nasıl geçtiğini vs. yazabilir.

Edit : Kalmışım :/

Edit 2 : 2. hakkımda geçtim sınavı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho62 -- 5 Ekim 2013; 18:29:41 >

• bende sınava ilk girdim ama bizimkiler hiç cana yakın değildi sadece arabayı bi kere stop ettirdim indirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: compaxe

bende sınava ilk girdim ama bizimkiler hiç cana yakın değildi sadece arabayı bi kere stop ettirdim indirdiler

Hadi ya :/ Boşver sıkma canını demekki hayırlısı buymuş.
  • Geçtim sınavı.
  • Benim de 8'deydi. Hatasız sürdüm. En ufak hatam olmadı. Geçip geçmediğimi söylemediler ama %99 geçtim.

edit : Yaklaşık 25 dk felan sürdüm. Bizzat yokuşta dur kalk yaptırmadılar ama güzergahımızda zaten rampalar vardı. Yokuşta kalan araçlar olduğu için haliyle konvoy şeklinde arka arkaya dizildik ve tamamen durduk. Geriye kaydırmadan rahatça kalktım. Park olayı ise duba felan yoktu. Yol üzerinde 2 araç gördüler arasına park ettim dikey bir şekilde. Sonra geri geri çıktım yoluma devam ettim. Bir de sınavın başlangıcının olduğu yerde hem çıkarken geri geri gelip çıktım ( araba arada kalmıştı çok kalabalıktı ) hem de sınav bittikten sonra bir yerde durmamı istediler sonra bir yer boşaldı o an geri geri gelip oraya girdim. Hatta şey dediler bir daha yolda park yeri aramayalım bu başlangıç yerinde ileri geri yaptıralım bitsin felan dediler.

Kısa bir özet geçeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 14 Eylül 2013; 9:42:55 >

• nerede girdiğinizide söyleyin
  • O zaman size şimdiden hayırlı olsun :)

Bu arada sonuçları nasıl öğreniyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho62

O zaman size şimdiden hayırlı olsun :)

Bu arada sonuçları nasıl öğreniyoruz ?

Saat 17:00 den sonra falan kursu arayın söylerler galiba.
  • Sıfır hata ile kullandım geçtim, bitti. Ne istop ettirdim, ne arabayı geri kaçırdım ne de dubalar arasına girerken sorun yaşadım. %99 aldım ben de ehliyeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar trafikten randevu alacağım ama hep dolu gösteriyor. İlla bulunduğumuz ilçenin emniyetine gitmek mi gerekiyor ? Yoksa başka ilçelere de gidersek oluyor mu ?
  • Ehliyeti ne zaman alabiliyoruz peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Ehliyeti ne zaman alabiliyoruz peki?

Sınav harcını bankaya yatırıyoruz. (333 tl galiba) Daha sonra kurs bize evrak verecek. (bazı kurslar o hafta hazırlayıp veriyormuş bazıları 2-3 hafta değişiyor diyor) Daha sonra banka dekontu + gerekli evraklar ile emniyetten randevu alıp emniyete gidiyoruz. Orada da 101 tl ehliyet parası verip ehliyeti alıyoruz. Bu süreç bize bağlı tamamen yani. Bir de kursun evrakları ne kadar erken vermesine tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Ehliyeti ne zaman alabiliyoruz peki?

Sınav harcını bankaya yatırıyoruz. (333 tl galiba) Daha sonra kurs bize evrak verecek. (bazı kurslar o hafta hazırlayıp veriyormuş bazıları 2-3 hafta değişiyor diyor) Daha sonra banka dekontu + gerekli evraklar ile emniyetten randevu alıp emniyete gidiyoruz. Orada da 101 tl ehliyet parası verip ehliyeti alıyoruz. Bu süreç bize bağlı tamamen yani. Bir de kursun evrakları ne kadar erken vermesine tabi.

Anladım hocam teşekkür ederim ben bu akşam arıyım kursu o zaman bir an önce alıyım. 3 gün sonra geri dönüyorum üniversite için çünkü. Olmazsa da gelince alırım artık.

• Sangre kullanıcısına yanıt
    evet hocam ben de gidip soracam akşama doğru. yalnız işiniz acele ise emniyetten randevu almaya bakın şimdiden. pzt-salı'ya felan randevu alın çünkü hemen doluyor. Eğer kurs evrakları vermezse randevuyu da iptal edin geri unutmayın.
  • Bende girdim bakalım hayırlsı artk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon-black -- 14 Eylül 2013; 11:34:06 >
  • Beyler şimdi sınavdan geldim Bizim hocalar çok toleranslıydı vallahi. Önümdeki kız arabayı çalıştırmadan 2 kere stop etti ve sinyal vermeden çıktı Ama ne indirdiler ne bişey. Benim sınav çok iyi geçti, yüzde99 aldım Ve 20dk tamamladım parkkuru. Rampada 1 kere dur kalk yaptık ve sadece 10 metre geri geldim o kadar Duba arasına park falan yaptırmadılar

• Benim sınava giriş belgemde sınav saati 8 yazıyor ama kurs sınavımın 11:30 da olduğunu söyledi sizde de böyle miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

Benim sınava giriş belgemde sınav saati 8 yazıyor ama kurs sınavımın 11:30 da olduğunu söyledi sizde de böyle miydi

hayır. 8 yazıyordu 8 de başladım. kursun birini galiba çaktırmadan öne almış
  • napsam o saatte sınav yerine mi gitsem bilemedim ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

napsam o saatte sınav yerine mi gitsem bilemedim ya :D

bilmiyorum ama tekrar ara sor. çünkü adam eğer sınav saatin geçerse sınavın iptal oluyor dedi. yeni sistemde böyleymiş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.