Şimdi Ara

14 GB Veri İndirdim rar hasarlı çıktı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA IV indirdim, toplam 14GB 2 tane cd yani dt ileaçıcaktım bi tanesini açtım rockstar social bilmemne bi tane daha cd var cd2yi açtım rar çıktı bi tane o da hasarlı düzeltemez miyiz

• Bende Battlefield 1942 indirdim 8 mi 10 gb mi ne idi.Aynen rar hasarlı cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bende Battlefield 1942 indirdim 8 mi 10 gb mi ne idi.Aynen rar hasarlı cıktı
    Prison Break Conspiracy malum efsaneden indirdim hasarlı diyo rar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Alıntıları Göster
    zamazingodan 13gb indirmiştim bende zamazingo yazdım ban yermiyim acaba ? sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil -- 8 Nisan 2010; 21:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

Alıntıları Göster
    .iso 4ever

• Kusura bakma ama harbiden çok komik bi durum,benim de başıma çok geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: badblood1903

.iso 4ever

isoydu
  • quote:

Bad Company 2 falandır herhalde o, 1942 nasıl olsun 8-10 gb yahu zamanın 2'cdlik oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Bad Company 2 falandır herhalde o, 1942 nasıl olsun 8-10 gb yahu zamanın 2'cdlik oyunu

Alıntıları Göster
    gelde deli olma , sinirlenmekte çok haklısın

• quote:

quote:

Yok 1942.2-3 gb o zaman ya hatırlamıyorum işte 20 küsür partlıydı modem resetleye resetleye olmustum

• quote:

quote:

quote:

Yok 1942.2-3 gb o zaman ya hatırlamıyorum işte 20 küsür partlıydı modem resetleye resetleye olmustum

Alıntıları Göster
    Rip gamesleri dene.. Sanırım 2 mb a kadar düşürmüşlerdi riple onu, açılması 10 saati buluyor ama haberin olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Rip gamesleri dene.. Sanırım 2 mb a kadar düşürmüşlerdi riple onu, açılması 10 saati buluyor ama haberin olsun :)

Alıntıları Göster
    ulvimisin sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

ulvimisin sen

Alıntıları Göster
    Yanlış çıkarmış olabilir misin?

Benim hatırladığım GTA IV 00-01-02 şeklinde rarlanmıştı. Ve 00 olana sağ tıklayıp çıkart dediğinde tamamını çıkarıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Benim hatırladığım GTA IV 00-01-02 şeklinde rarlanmıştı. Ve 00 olana sağ tıklayıp çıkart dediğinde tamamını çıkarıyordu...

Alıntıları Göster
    Rarlardan biri hatalı indiyse hata mesajı verecektir yang ceday. hatalı olanı bul, bu senin kaderin. güç seninle olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Alıntıları Göster
    http://www.ch-ip.com.tr/forum/Hasarli-rar-arsivinden-dosya-kurtarmakresimli_t22963.html

ch ile ip nin arasındaki -'yi silin. Hasarlı rardan çıkarılabildiği kadar çıkarıyorsunuz. Ama hasarlılar zaten gerçek boyutunda olmuyor örneğni hasarlı dosya. 500 mb (gerçek dosya: 1gb) gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dayel

http://www.ch-ip.com.tr/forum/Hasarli-rar-arsivinden-dosya-kurtarmakresimli_t22963.html

ch ile ip nin arasındaki -'yi silin. Hasarlı rardan çıkarılabildiği kadar çıkarıyorsunuz. Ama hasarlılar zaten gerçek boyutunda olmuyor örneğni hasarlı dosya. 500 mb (gerçek dosya: 1gb) gibi

Alıntıları Göster
    Bendede hasarlı diyodu bi dosya 7z ile çıkarmayı denedim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek Arası Pilav

O nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saklanamayan Sarımsak

quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek Arası Pilav

O nedir?

Alıntıları Göster
    Böyle büyük oyunları riske girmek cesaret istiyor ya indirdiğin site baya sağlam olucak yada 3,5 milyon verip cd'ciye yolun düşücek geçmis olsun inş halldersin

• quote:

Orijinalden alıntı: söny

Böyle büyük oyunları riske girmek cesaret istiyor ya indirdiğin site baya sağlam olucak yada 3,5 milyon verip cd'ciye yolun düşücek geçmis olsun inş halldersin

Alıntıları Göster
    Torrenttan indirdiysen hata veren rarlı dosyayı tekrar sadece onu seçerek indirebilir mevcut rarlı dosya ile indirdiğini değiştirerek kurtarabilirsin.Http download ise yapacak birşey yok.
  • Rarlı dosyanın üstüne gel sağ tıkla, Dosyaları çıkart > alt bölümlerde bozuk dosyaları koru diye bir seçenek var onu işaretleyip tamam de bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.